icon

Rok po nevere mám obavy

2. aug 2021

Od nevery prešiel rok a stále mám obavy,čo ak sa to stane znova?Znova sa budem snažiť odpustiť?Pretoze nechcem byt bez neho,aj keď si dokážem predstaviť život bez neho…Teraz mu vlastne verím,ale ma obavy do budúcna,že znova príde príležitosť a on neodolá…Nebol medzi nimi vzťah,bola to rychlovka,kde iniciátorkou bola ona,no to je v podstate jedno.Nás vzťah to poznačilo aj keď obaja sa o seba viac zaujimame,ale mám pocit akoby sme teraz neboli sami sebou a akoby sme sa nevedeli úplne uvoľniť,žijeme akoby v krci,no na druhej strane je všetko teraz take viac precítené,akoby sme objavili svoje vnútro…ťažko sa to vysvetľuje
Rozumiem neveram preco sa deju,chápem aj tým,čo sa rozhodnú partnera opustiť,nielen odpustiť,rozumiem tým,ktorí súdia,pretože majú pocit,že by to riešili ináč a aj preto,že si myslia,že aj tak to vždy dopadne rovnako.Rozumiem aj tým,ktorí sú podvedení a nevedia ako dalej a hľadajú oporu lebo nikto nechce počúvať ako trpia a vždy sú tu len rady ako odísť alebo ako zostať,ale čo ak neviete ako odísť a ako zostať?Je to životne rozhodnutie,ktoré Koniec-koncov nemusí byt až take zložité,no ten strach z budúcnosti ci to nebudete prežívať znova je omnoho väčší než čokoľvek iné.Najhoršie je,že presne to iste sa môže stat aj v ďalšom vzťahu,ale tak isto krásny vzťah môže nastať aj s nevernikom,pokial spolu zostanete.Nemá to byt druha šanca pre neho,ani druhý pokus…Je úplne jedno koľko krát kto podvedie,ale čo si vyberie.Chaotické?Presne tak sa teraz moje vnútro,moja duša,podvedomie citi.

autor
2. aug 2021

@chrumka120 bola si v takej situácii?Lebo taká situácia nie je vždy,nie je to tak že ideš po ulici a niekto ta oslovi…

chrumka120
2. aug 2021

Miliónkrát som bola v takej situácii, keď sa mi ponukali a predstav si mám zdravé sebavedomie a vážim si sama seba a asi ta prekvapim, nebrala som 🙂 a ďalšia vec nehanbis sa byt manželkou muža čo preťahoval nejakú mladú žabu kým ty si sa možno starala o jeho dieťa? Ja by som sa s ním hanbila kdesi ukázať

autor
2. aug 2021

@fleur1111
@moonlight1210
@petamich
@miskamicha
@zuzubb007
@maarrcceellaa
@kitycat
@ella_price
@oli18
@zuzka38
@ckocka
@orta
@panelacikova
@zazvorka87
@adka176
@brita7777
@katkami123
@tumira
@mell27
@hopsadobrandejsa
@liliana212
@sisinka33
@alimdul5
@leskovael
@slunce3
@alica28
@lilielka
@katkati
@eeffka
@kvetinka75 všetkým ďakujem za reakcie a pokec,o rok dám spätnú väzbu
Nie som naivná a viem,že život neverou nekončí,práve naopak ci uz s ním alebo bez neho

fleur1111
2. aug 2021

Stále nevieme o čo ti išlo, keď ta nás názor aj tak nezaujímal

chrumka120
2. aug 2021

A mne nedakuješ za pokec a nedáš mi spätnú väzbu?

autor
2. aug 2021

@chrumka120 a zase sa mýliš,ona je odo mna starsia ma uz dávno po 50tke a ja nemám ani 40
Nie každá nevera a zvádzanie je rovnaké,nemusí to byt len pôžitok ale aj pocit hanby

autor
2. aug 2021

@fleur1111 len som to chcela napísať,ved som to písala uz ani neviem v ktorom príspevku…

chrumka120
2. aug 2021

Áno, podľa mna aj ten tvoj sa isto hanbi a žiadny pôžitok to nebol 🙂 je to raz len chudáčik, ale no čo, podľa tvojej teórie keď dávajú ber, to musel vziať, aj keď to skôr brala ona si myslím, ale podľa teba sa isto zas mýlim 🙂

fleur1111
2. aug 2021

“Nie som naivná a viem,že život neverou nekončí,práve naopak ci uz s ním alebo bez neho” je v rozpore s “aj tak s ním zostanem”. Myslím, že spätnú väzbu dávať ani nemusíš.

autor
2. aug 2021

@chrumka120 nebudem sa s tebou hádať,ak máš radosť z toho že ma budeš urážať,nech sa páci
A nenazvala by som ho chudacikom,ak chceš môžeš si dať preveriť toho svojho ci odolá alebo nie,keď uz si taká posmeskarka

autor
2. aug 2021

@fleur1111 nech napisem čokoľvek aj tak mi to budete vyvracať…nerozumiem ale preco?Snad sa možem sama za seba rozhodnúť,ci tu na MK treba robiť,tak ako mi kto napise?

chrumka120
2. aug 2021

No tebe sa to nedá vysvetlit jemne, na teba treba ísť rovno priamo po lopate, čo som vyzistila za pár tvojich komentov... ale aspoň jednu užitočnú vec by si si z tejto diskusie predsa len mohla vziať, keď už nič iné... za čiarkou sa dáva vždy medzera

chrumka120
2. aug 2021

A aj za otáznikom

fleur1111
2. aug 2021

Prečítaj si po sebe čo tu píšeš. V každom príspevku si odporujes. Tvoje rozhodnutie je na tebe, to som ti ja osobne písala, takze nepleť jedno cez druhé.

autor
2. aug 2021

@chrumka120 tak to určite
@fleur1111 odporovala som všetkým čo ma spochybňovali akoby som bola nesvojprávna.Ved uz v úvode som to pisala jasne,ale dobre beriem to

chrumka120
2. aug 2021

No prisaham :D :D :D za čiarkou sa píše vždy medzera :D a aj za bodkou :D inak to vyzerá ako jedno spojené slovo, keď chceš byt manželkou takého ziadaneho muža mala by si pekne písať

autor
2. aug 2021

@chrumka120 veríš v karmu?

chrumka120
2. aug 2021

Dúfam, že mi ta karma vráti to, ako som ti chcela poradit s pravopisom a spravím všetky skúšky na prvý šup 🙂

chrumka120
2. aug 2021

Aj všetky dobre rady, ktorými som chcela pomôcť tvojej cti :D

autor
2. aug 2021

@chrumka120 no to neviem,to musíš ty vedieť,ja len,že ja mám pravopis zmaknuty a to je dôležité
Nemám sa za co hanbiť

chrumka120
2. aug 2021

No vidíš, ako je to s tými čiarkami a medzerami, tak je to aj s tvojim problémom s nevernym chlapom, nedáš si povedať :( možno raz zistíš že jedno aj druhé je zle

autor
2. aug 2021

@chrumka120 je to zvláštne,nie si ty môj chlap?On mi stále vraví aká som tvrdohlavá,všetko musí byt tak ako ja poviem a nic si nenechám vysvetlit…

chrumka120
2. aug 2021

Toto nie je tvrdohlavosť ale blbosť, bohužiaľ

autor
2. aug 2021

@chrumka120 uz mi lezies na nervy lebo stále za každých okolnosti musíš mat posledné slovo a pravdu,aj keď nemáš…

petamich
3. aug 2021

moc drzim paste! ci uz s aktualnym partnerom alebo novym alebo bez - hlavne nech si spokojna 🤞🏻❤️

emmeke
3. aug 2021

Áno, poznám. Ten človek bol presne v takej situácii, že sa mu niekto ponúkol, aj sexuálna príťažlivosť tam bola a napriek tomu odmietol, lebo bol zadaný a nie je zvieratko.

bluka2
3. aug 2021

Tiež poznám. Fakt si myslíš, že nikto neodmietne ženu? Wow. Tak ja ti poviem, mne sa to už stalo, že som mala chuť a druhá strana nie, ups. Dokonca aj viac krát za tie roky už taká situácia bola. Beriem to normálne, sama som veľakrát povedala nie

emmeke
3. aug 2021

Nenúkala som sa ešte chlapom, tobôž zadaným, ty máš asi viacej skúseností s týmto. A z vlastnej skúsenosti viem, ako by som sa zachovala, nielen teoreticky, bola som v takej situácii, v ktorej som mohla podviesť a užiť si, nikto by sa to nikdy nedozvedel, ale neurobila som to. Rovnako by som dala krk na to, že môj muž by ma nikdy nepodviedol. On je proste taký. Za bývalého by som krk nedala, hoci ma s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nepodviedol. Sú chlapi a chlapi. Tvoj je vraj zabezpečený fešák, mohol by ťa podviesť s takmer hociktorou, keby veľmi chcel, nie? A on podľahol prvej, ktorá po ňom takto okato vyštartovala. Smutné, že ho ešte obhajuješ.

autor
3. aug 2021

@bluka2
@emmeke určite si nemyslím,že každý muž podľahne,ale ak muz doma nenachádza dlhodobo niečo čo mu chyba a čo potrebuje (nemyslím sex) a zena sa k nemu chová ako k malomocnemu a vykrikuje mu,že si nájde druhého atd…tak je maly krôčik k tomu aby niekto,kto javí jasný záujem a otravuje ho pri každej príležitosti aby podľahol.Neobhajujem ho,aj keď to možno v pismenkach tak vyznieva.Zlostou a nadávaním som si uz prešla,teraz je fáza uvedomovania kto aku vinu vo vzťahu mal.Nechcem uz riešiť samotný akt,pretože ak som sa rozhodla zostať,tak sa musím venovať tomu,kde sme robili chyby.
Nech napisem čokoľvek tak sa ma tu podaktorí snazia stále zneistiť v tom,v com žijem.Nemám ružové okuliare,normálne žijeme,fungujeme a pokračujeme,mame presne určené hranice a dodržiavame ich.Sociálne siete majú silu v tom,že anonymne mozme vykričať v akom rozpoložení sa momentálne cítime.Ja som mala včera zlý deň a všetko to na mna nejako doľahlo,ale nie som nevyrovnana osobnosť,práve naopak.Každý mame starosti a niekto ich ventiluje klamstvami na internete a niekto si “vylieva srdce”

katkati
3. aug 2021

Ja si myslím, že ty si v bežnom živote vyrovnaná osoba, vieš čo chceš, len mňa osobne ruší to, že ho hodnotíš veľmi subjektívne, si zameraná iba na tú jedinú neveru, iba s tou jednou staršou ženou, na ktorú si mimochodom prišla ty. Keď cítiš, že je pre teba a dcérku lepšie zostať s ním, tak je to tvoje právo, nikto by ťa nemal urputne presviedčať o opaku. Ja len, že neverím veľmi, že to bola iba jedna žena a jedna nevera. Da sa zviesť 50 ročnou ženou, keď sa mu núka ako si písala veľa žien? Tá staršia ti pomohla v tom, že nebola opatrná a dala ti šancu odhaliť to. Ale sú oveľa prefíkanejšie ženy. Buď opatrná.