Rozbroje v rodine a oslava
Ahojte. Zacnem asi tym, ze manzel ma 2 sestry, ktore sa pred par rokmi rozhadali na zivot a na smrt. Cast rodiny sa priklonila na 1 stranu a cast na 2. stranu. My s manzelom sme neutralni, bavime sa so vsetkymi. Manzel ide mat v novembri styridsiatku a chceli sme urobit oslavu niekde mimo domu, nech je to take slavnostnejsie. No teraz rozmyslame, ci to ma zmysel. Pozveme samozrejme kazdeho. Cast rodiny nepride, lebo tam bude ten a ten a druha cast zasa lebo tam bude ten a ten, neviem, ci by prisli vsetci, lebo je to rozhadane az tak, ze sa neznesu v 1 miestnosti. Doteraz, ked sme mali nejaku oslavu, robili sme na dvakrat, take posedenie doma, v sobotu prisli jedni, v nedelu druhi. A to ma uz nebavi, a na 40 nebudem robit dve oslavy niekde mimo domu.
Co by ste robili? Ci nerobit oslavu vobec?
Mozno tu vymyslime nieco spolocne, tak, aby dobre bolo 😀
!!!! NEROBILA BY SOM ŽIADNU OSLAVU 😲 načo a pre koho.. u nás je to tak isto, nič neriešim, ušetrím a nebudem sa pozerať na skysnuté skichty, ktoré sa iba pretvarujú a pokazia ti celú oslavu !!!! Muž mal tiež 40 tku minulý rok a kto chcel prišiel aj k nám domov a dokonca kto chcel darček aj poslal 😍 Nechápem, prečo sa trápiš nad ľuďmi, ktorí ti zato nestoja a nemajú snahu rešpetovať vás a prísť na tú oslavu ❤😒
Presne ako ti tu baby píšu. Naplánujte oslavu, na nejaký dátum., pošlite pozvánky, s tým, že dovtedy a dovtedy záväzne potvrdiť. Kľudne kazdemu povedz, ze reštaurácia vyžaduje zálohu a pod...
Jeden termín.
Môžeš im vyjsť v ústrety tak, že to bude miesto, kde sa da zasit. Chápeš.. Nie jedna uzavretá miestnosť, ale viacero clenenych priestorov....zimná záhrada, terasa, bowling, cojaviem....
Nie je to VÁŠ problém. A nie si povinná robiť dve oslavy.
Predstav si ze vydavas dcéru. To budeš kvôli nim robiť dve svadby????
a možno táto oslava bude spoločným zmierením 🙂

Za mna spravte oslavu s priatelmi a vynechat rozhadanu rodinu😜, zurka so spoluziakmi, kamaratmi, susedmi, kolegami z prace a tak. A keby sa pytali z rodiny, no tak a co... ved mozu prist po funuse domov na kavu a priniesť gratulacie.$€ 😉