Rozchod a kecanie
Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat
Karma je z darma
@liljana tak keď na ňom aktívne skákala 😅
Nechcem nikoho uraziť ale sama písala že on len 2polohy stále, ona aktívna, vasnivejsia, väčšiu výdrž.... mne z toho vyšlo že ho zničila a pindur ho boliiiii ...keď tak zrazu odmietal sex....
no mužske ego nepustí..nebodaj priznať, že toto nie je moja salka kávy. No radšej by jej pravdu povedal, potom si namysla a nechápe prečo koniec. Vôbec v tom nemusí byť iná žena.
Chlapi toho nakecaju.
Ja Ťa úplne chápem.
A tie kecy že zaslúžiš si lepšieho,,,,no zažila som tiež...
Nechaj ho plávať.
Komentáre zmazané od autora, čože sa stalo?
@apolka77 ja som to nezazila --- ale vsetko je 1krat ---
@janicadracica vymazala som to. nedalo sa to po mne citat, to zufalstvo co z toho islo mi vadilo 🙂
Neboj sa on sa vráti
Stretli ste sa včera teda?
Veď, kde inde nájde ľahšiu korisť, čo je na neho namotaná a urobí pre neho všetko. Či skoro všetko?
@lily14 som o tom presvedčená, že áno.
tiez ma zaujima, ako to pokracuje
Ženy drahé, myslím si, že sa tu už vykecávať nebude.
@janicadracica nooo je to možné, ale ako povedzme si tak, ani by som sa jej nejak nečudovala
@janicadracica nestretli. Zmizol z povrchu zemskeho.
@janicadracica baby som rada ze reagujete. Necitim sa najlepsie a skor potrebujem podporu ako vycitky 🙂
@janicadracica nebojim sa. Nevrati sa. Neurobim pre neho vsetko - nie je to jediny chlap a ked to preslo jeho tak aj keby urobim vsetko asi to nepomoze 😁
inak je škoda, že si svoje komentáre vymazla. Áno, čítalo sa to zle, lebo písmená preskakovali a človek sa musel viac sústrediť, ale celok dával zmysel.
Ty si vydatá, že?
... pozri, už len to, že si si uvedomila svoje zúfalstvo, je krok vpred, pretože sama vieš, že taký "stav" nieje ok a treba sa ho čo najskôr zbaviť... "ako" neviem, ale držím palce, nech je to čo najskôr ❤️
kludne pis, ono to potrva, kym situaciu spracujes a take vykecanie sa urcite pomoze 🙂
Len to skús, podľa všetkého spolu pracujete takže príležitosť bude
@janicadracica nie som. Nepracujeme spolu. Nemyslim ze je sanca sa steetnut niekde
@narayan najhorsie je ze si to uvedomujem dlho ale neviem to prijat … su lepsie dni a potom bum a zas
@mandala77 o pismenka prekrocene neslo
Skor o to ze som mala dojem ze komentatorky ma skor nechapu a povazuju za chuderu ktora nechaoe situacii
Ja ju chapem len je to meprijemne ze sa neviem z toho dostat tak rychlo ako by som chcela
ale nie, nikto ta nepovazova;l za chuderu...len sme pisaliu, ze uplne zbytocne sa v tom rypes a snazis sa chapat a hladas dovod, pr3co...ked to uz proste nema zmysel.
hoci to mozno pomaha 🙂
@nyusika aaaano aj toto viem ze to nema vyznam
Ale prehodnocujem to spatne v hlave a vychadza mi stale 1 a ta verzia a 2ha verzia ktorej davam 5% sancu … no najlepsie neriesit jasne
Mne sa tiez velakrat stalo ze ms to preslo a nevedela slm ani dovod - z tejto strany rieky je to o dost neprijemnejse

Vieš možno si Ty jemu sexuálne vôbec nesedela, sama si napísala že on nebol moc aktívny či výkonný ale TY si si to užila ...(to akoby si ho znásilnila)
Lenže čo Ti mal povedať?
Pravda by možno znela " nehnevaj sa ale pindur ma z teba bolí, nepáčilo sa mi to"
Lenže ktory chlap to prizna?
Radšej ti povie klišé zaslúžiš si lepšieho.
Podľa mňa nemá taký sexuálny apetít a nechce ťa aj keď si myslíš opak.