icon

Rozchod a kecanie

26. jan 2022

Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat

Strana
z7
nyusika
30. jan 2022

Osobne si myslím, že stále čakáš, že sa ešte ozve.
A nie preto, aby si ho mohla hrdo odmietnuť.
Čakáš, že sa ozve, pretože si uvedomil, ako veľmi ťa chce a potrebuje.

Pokiaľ by si ho chcela iba hrdo odmietnuť, znamená to, že ho jednoducho nechceš.
A k tomu to divadlo nepotrebuješ. Keď ho naozaj už nechceš, je to aj bez demonštratívneho odmietnutia.

autor
30. jan 2022

@nyusika necakam ze sa mi ozve ze ma potrebuje alebo chce … ak by to tak bolo tak by ma nenechal ist … viem ze ma nepotrebuje …
Myslim si aj to ze sa vobec neozve - na co by sa ozyval - nema dovod ozvat sa

nyusika
30. jan 2022

Už som vyššie písala - najťažšie je byť úprimný sám k sebe

autor
1. feb 2022

@nyusika to ano - to je velmi narocne - lebo clovek si 1 mysli, resp chce, aby to tak bolo, ale vo vnutri je to inak ...
Ja som od zaciatku vedela a videla vsetky problemy, ktore tam boli. ale nechcela som ich vidiet - nebola som k sebe uprimna, lebo som si stale vravela, ze je to neriesim, ze mi je to jedno...ze ved som nad vecou... a tak velmi som si myslela, ze som nad vecou, az som nad tou vecou nebola :(
teraz viem, ze sa neozve. viem aj to, ze to nemalo buducnost a keby sa to dlhsie taha, tak je to este horsie ...
je to moja prva facka od chlapa, prvykrat sa mi stalo, ze chlap ku mne prestal prechovavat city resp. zaujem a to ma rani najviac - ako som pisala, mne sa to stalo viackrat...karma je zdarma

brembo
2. feb 2022

Ozve sa ti,a aj sa ti bude ozývať. Niekedy si možno dá pauzu,ale bude ťa sledovať. Bude mu trvať veľmy dlho,kým ti dá pokoj.

brembo
Autor odpoveď zmazal
nyusika
2. feb 2022

Pokiaľ nie si Sybila, vedieť to nemôžeš.
Súhlasím s komentárom vyššie, ešte sa ti ozve.

autor
2. feb 2022

@nyusika preco si myslite ze sa ozve?
Ved na moje posledne spravy nereagoval, ak reagoval, tak stroho
“Rozchod” som navrhla ja ale tvaril sa ze konci s tym on - ze mkmentalne riesi vela veci a ze mu to nevychadza 😁
Nemyslim ze sa ozve - ved na co

lily14
2. feb 2022

A ty chces aby sa ozval?

autor
2. feb 2022

@lily14 tym by potvrdil to co hovoril a prezentoval … ze si musi doriesit veci
Ale ja tomu neverim

lily14
2. feb 2022

A ako dlho sa už neozval a prečo vlastne zrušil stretnutie?

monka105
3. feb 2022

V tom poslednom odseku si si odpovedala. Vymenil ťa ako ponožky, je to zbabelec a otočil to na to, že nemáte na seba čas, lebo ti nedokáže narovinu povedať, že si našiel niekoho iného. Máš na viac ako na zbabelca, či? Hlavu hore, buď rada, že si sa zbavila paka, ktorý ti nesiahal ani po špičky prstov na nohách.

autor
3. feb 2022

@monka105 dakujem. Ano to hej a aj tak by to bolo len a len horsie …

Strana
z7