icon

Rozchod - dôvod

marty16
26. sep 2021

Zdravím mám 27 rokov priateľka rovnako,teda bývala.No poďme k veci spoznali sme sa pred pol rokom v práci hneď sme si padli do oka netrvalo to dlho hned sme išli spolu von úplne sme si sadli,zálubeny obaja až po uši same vyznania lásky a podobne stretávali sme sa pravidelne cez voľno sem tam sme si dopriali čas aj pre seba,chodili sme na výlety,najesť sa do reštaurácie ku jej kamoške na grilovačku atd proste klasický vzťah žiadna nuda vždy sme sa na seba tešili keď sme sa stretli asi po 3 mesiacoch ako sme sa stretávali sa otvorila nová pozicia u nás vo firme na personálne oddelenie tak som jej povedal nech ide skúsiť je šikovná baba samozrejme ju zobrali len sa nam trochu rozdelili smeny ja som do práce prichádzal a ona odchadzaaa a naopak no voľno sme mali stale spolu rovnako všetko bolo fajn aj nadalej po 2 mesiacoch som si všimol že je nejaká nesvoja tak som sa spýtal že vidím že ju niečo trápi v poslednej dobe že ak chce kľudne sa môžme porozprávať povedala že v práci je toho dosť a nevie ako to bude stíhať so školou že už teraz ma pocit že nič nestíha a nemá čas na seba a že nieje momentálne spokojná s tým kde je myslela pracovne a že vela ľudí v jej okolí kamarátov a známych už niečo dosiahli že sa toľko snažila a študovala no skrátka nebola momentálne spokojná s tým kde je pritom sa dostala na lepšiu pozíciu aj platovo nadpriemernu na Slovensku nejak som ju upokojil no prešiel týždeň a videl som že stále niečo nieje v poriadku tak som sa znovu spýtal čo sa deje že kľudne môžme prebrať hocičo ak ju niečo trápi odpísala mi len že ak chcem tak sa môžme najbližšie porozprávať ani sme nestihli a napísala že ja som nič zlé nespravil že nepotrebuje si posielať toľko správ a tak často si telefonovať že ma v práci toho vela a nestíha mi aj písať že nech sa za to nehnevám že na mňa samozrejme myslí keď niesme spolu len nemá potrebu to stále nejako dokazovať a že ak nepôjdeme niekedy von aby som to nebral zle len si chce niekedy aj oddýchnuť a mať čas aj pre seba. Tak som jej povedal že tomu rozumiem a že to budem rešpektovať atd podotýkam že stretávanie a aj písanie či telefonovanie bolo v normalnej miere,žiadne prehánanie. Prešli dva týždne boli sme menej v kontakte teda dal som jej viac priestoru no z toho menšieho kontaktu keď som sa niečo spýtal tak bola stále podráždena z práce tak vznikla taká menšia hádka povedala že na dovolenke si oddýchneme porozprávame sa a všetko to nejako vyriešime. O týždeň na to sme išli na dovolenku do Tatier kde sa počas celej dovolenky správala skôr ako kamarátka a nie moja priatelka samozrejme som si to všimol len som to nechcel riešiť počas dovolenky nech nemá nervy a nech si oddýchne posledný deň na dovolenke sme sa porozprávali a povedala že momentálne nieje pripravená na vážny vzťah že môžme sa stretávať aj naďalej ale bude toho menej že budeme sa na seba viac tešiť atd a že chce aby to bolo nezávezne nech si robí každý čo chce,stretáva sa s kým chce atd a že si určila nejaké priority v živote ktorým chce venovať čas a že ak to ma zhrnúť tak vážny vzťah momentálne nieje nič pre ňu a to s kýmkoľvek. A vytkla mi že vie žeby som najradšej planoval budúcnosť, rodinu a bývanie ale ona to tak necíti. Dosť ma to zarazilo v tom momente nečakal som také niečo keďže som bol dosť otrávený z tej dovolenky keďže som myslel že tam idem s priatelkou a nie s ,,kamoškou,, moja odpoveď bola že som to nejako prijal bolo toho vela naraz nejak som si neuvedomil čo sa vlastne stalo tak som nechcel moc do toho rýpať nech prežijeme posledný deň dovolenky v klude po dovolenke som nad tým premýšľal stretli sme sa sem tam po práci vyzeralo to že sa veci zlepšujú no po dvoch týždňoch som jej napísal že o nezáväzný vzťah nestojím že viem ako by to dopadlo že niekto by si našiel inú známosť a ten druhý by sa trápil ešte viac a že keby viem že to tak bere tak by som na tú dovolenku ani nešiel a rovno ju zrušil odpísala že má toho vela a naozaj nechce vážny vzťah len nechcela aby to dopadlo medzi nami zle a aby som si nemyslel že ide hľadať nejake nové známosti že na take veci ona nieje a že ona išla na tú dovolenku somnou naozaj rada že mi dakuje nikdy v tatrách nebola a že radšejto udrží aspoň v kamarátskom vzťahu ako ss totálne pohádaťa potom to ľutovať. Nasledne som jej poprial nech sa jej v živote darí atd atd one mne a že môžme niekedy vybehnúť na kávu a pokecať ona jasné budem rada.
13:22
Poslali ste
prešlo pár dni a napísala že ked bude další týždeň pekne mohli by sme vzbehnúť na pizzu na tú ktorú mám rád ja že jasné budem rád . prišlo volno a spýtal som sa či to platí odpovedala že už ma iné plány trochu ma to nasralo ale v pohode povedal som jej nech si teda užije s rodinou atd . tu musím podotknúť že som stále dúfal že si nejako veci napravia porozprávame sa a nejako sa to všetko vyrieši. dalšie volno bol jarmok v jej meste kde býva napísal som jej že či bz nešla že má byť pekné počasie atd no ona už bola dohodnutá s rodinou atd tak som jej opäť poprial nech si oddýchne a ide s nimi. o pár dni sme sa stretli v práci dávala mi komplimenty aký som pekný a podobne a povedala že další týždeň by sme si mohli niekam vybehnúť samozrejme som súhlasil a povedal som že budem rád. prišlo volno a spýtal som sa teda že ako to vidí ona už mala program na všetký dni volna to ma už naštvalo od dovolenky prešiel presne mesiac a 2x mi slúbila že niekam pôjdeme na čo som a velmi netrpezlivo tešil tak som jej v zápale emócii napísa že neviem načo mi vravela že niekam pôjdeme a čo ma vytočilo najviac že mi to nepovedala aspoň že už ma iné planý tak som dodal ešte že nebudem čakať jak na špagátiku že to je mesiac od tatier čo si na mna nenašla čas a že to nieje o tom že ma toho teraz vela a keby chcela tak si ten čas na mna nájde. a že nerozumiem tomu že ked sme sa stretli som videl že je rada že sa vidíme a že som dúfal že sa nejako porozprávame,nájdeme nejaký kompromis a pomalz si k sebe cestu znovu nájdeme že mi to nerobí dobre a nechcem udrziavat nejaký kamrátsky vztah ked ja dúfam alebo respektíve chcem od toho viac. na čo mi odpísala že ona mi nebude dokazovať či má alebo nemá čas že je toho vela a vztah nechce.a že preto bola taká rada ked sme sa stretli lebo sa venuje tomu čo má a volný čas venuje aj rodine a a kamrátom že bola rada že som to tak dobre prijal ale vidí že to tak nieje. že má toho vela že dostala na trvalo zmluvu teraz v práci a že ide kolegyni na oslavu a další deň ích šéf robí rozlúčku s letom pre ich oddelenie a že si to nechce pokaziť ked si teraz rieši dom a úver. tu som ostal zarazený o tom dome a úveri som nevedel. odpísal som že v poriadku nechcem to už riešit skrátka ma iné priority a keby chcela čas si nájde.od vtedy proste nič prešiel týždeň stretli sme sa v práci a povedala že už ma kúpeny dom atd že neičo jej požičali rodičia a že ma kopec starostí v hlave o chvílu jej začína škola a popriala mi že nech sa mi darí potom v novej práci na kolko mením práu čoskoro. nedalo mi to a spýtal som sa že ked si toto všetko usporiada či by vedela pokračovať vo vztahu alebo začať na novo odpovedala že nevie že to je pre nu tažko teraz povedať že nech na nu nečakám že nevie či bude chcieť vztah o mesiac rok alebo dva. spýtal som sa že či jej na mne niečo zásadne prekážao povedaala že nie. nejak sme ukončili rozhovor a išiel som do práce od vtedy som jej raz skúsil zavolať nedvihla. a ked sa stretneme len pozdraví a ideme dalej skrátka ostala už úplne odmeraná.
Poslali ste
na záver ešte musím povedať nikdy sme sa nejako nebavili o spoločnom bývani a o nejakej dalekej spoločnej budúcnosti to čo mi tam vyčítala som nepochopil ani to s tým časom pre seba na kolko ho mala dosť a nikdy som jej nevyčítal ked sme sa nestretli naopak som jej povedal nech si oddýchne atd všetko bolo t každého hladiska čo mi povedala úlne fajn a tie telefonáty iniciovala skôr ona aj písanie atd atd ale mne nič z toho nevadilo nejde mi to proste do hlavy ak ma tak lúbila ako písala hovorila a dávalo najavo pokým bolo všetko dobre tak nechce sa mi veriť že toto je ten pravý dvôvod rozchodu čo uviedla všetko sa to dalo jednoducho vyriešiť a ak nebola pripravená na spoločné bývanie určite bz mi to nevadilo .
Poslali ste
chcel by som vedieť váš názor či je to všetko relevatný dvôvod na rozchod ? napadlo ma že tam môže byť aj niekto iný ale neverím tomu nejako moc kedže povahu na to nemala je to fakt milé slušné inteligentné dievča. strašne ma to trápi chcel by som ju získať späť alebo aspoň dostať nejaký reálny dvôvod prečo nie.

makova333
26. sep 2021

@marty16 Nechce pokracovat vo vztahu. A tam to zacina aj konci. Vsetko ostatne je irelevantne. A mozno ani ona nevie presne popisat preco jej nevyhovujes. Chcela sa rozist slusne, bez nejakych vybuchov, emocii, urazenych sprav... Ty si to nechcel pochopit, hladal si dovod. Fraza niekedy vybehneme na kavu, pizzu znamena, ze niekedy mozno o mesiac, mozno o rok, mozno nikdy. Nie o dva tyzdne. Osobne mam z teba pocit (mozem sa mylit, nepoznam ta osobne), ze si velmi tlacil na pilu a proste si preplnil pohar. Kazdopadne trosku uber plyn a ked nabuduce budes mat vztah, tak to daj trosku na pomalsie otacky.

stary_ujco
26. sep 2021

A uz zase 4 prispevky plne analyzy toho co zrobila, nezrobila a ako to pochopiť... Začni na sebe trochu pracovať, lebo take tragicke typy zeny veruze nepritahuju.

luccija
26. sep 2021

@marty16 uzavri to, že bola citovo nevyrovnana a bodka ako píšu hore baby ani, ani... len nepristup na to, že budeš chlap na sex a, keď sa bude nudiť občas skočiť von...nebudeš nahradnik.Ty ju máš evidentne rad a len by Ti to ubližovalo.Ale je fajn, že máš city verím, že Ťa to trápi, ale toto nebolo to pravé🙂

luccija
26. sep 2021

@marty16 a píšeš, že nebola spokojná s tým čo dosiahla kamaráti dosiahli viac ..a potom dostala fajn pozíciu, lepšie platenú aj tak nebola spokojná.Su ženy, ktoré nikdy nebudú spokojné možno ani sama nevie čo chce od života...večne uponahlany človek, ktorý nevie čo chce.

krisbar
26. sep 2021

Proste po case zistila, ze si len "friend" material. Uz ju nekontaktuj. A ked ta ona nakontaktuje popraj jej vsetko dobre. Vyliz sa z toho. Stretnes skvelu zenu. Znies ako fajn chlap.

hellwant
26. sep 2021

Ja som to zvladol cele docítať, chlape, viem, ze to je ťazké, ale ona ťa uz nechce, ak ti nabudúce da pozvanie, tak jej odpovedz, ze mas rande, alebo, ze ty ideš na pizzu, či pivo s ľuďmi, ktorý držia slovo a nie tliachaju dve na tri.

nadazdi
26. sep 2021

Ty si ju toľkokrát poslal oddychovať za toho polroka, ze to ma moj muž za všetkých 10 rokov neposlal, ani teraz pri deťoch, vezmi si ma 😂 chcem si oddýchnuť ako ona

marty16
autor
26. sep 2021

@makova333 súhlasím že s tým že nechce pokračovať vo vzťahu to je mi už jasné. A s tým dôvodom že som ho chcel počuť tiež súhlasím ale bolo to myslím si v jemnej forme hladanie toho dvôvodu nakoľko mám pocit že som si ho zaslúžil počuť keby aspoň povedala že jej city ochladli alebo proste niečo ale nie to že škola a podobne to bolo strašne alibistické zbavenie sa viny a nejakého ďalšieho vysvetlovania predsa ak ma tak lúbila tak toto nemohla byť nejaká prekážka. A tlačil na pílu neviem to si nemyslím ona vela krát iniciovala stretnutia,telefonáty alebo mi písala čo robím aj keď som bol niekde s kamošmi vyzvedala atď čiže ťažko povedať.Neviem dosť sa zmenilo ako bola na tej novej pozíci po dvoch mesiacoh cca a potom tento dom a úver tam zamiešal nejako karty neviem posledná taka vec čo sme sa bavili o tomto snou bola že ona sa stým snaží vysporiadať po svojom že si snaží upratať život teraz. Každopádne ďakujem za všetky komentáre docela mi to dalo aj iné myšlienky na to celé a lepší nadhlad.

marty16
autor
Autor odpoveď zmazal
lidavor
26. sep 2021

@marty16 nie je ľahké byť odmietnutý. Prechádzam si niečím podobným. Ty chceš viac a druhá strana nie. A len hľadáme a pátrame, že tam je nejaká láska. Evidentne, s tebou vzťah nechce. Nepremýšľa o blízkej budúcnosti s tebou a to, že ťa volá von, kto vie, možno jej je to len ľúto a nechce ti ublížiť. Ale tomu sa už nevyhne. Dôvody tam nemusia byť nejako extra zložité. Jednoducho ťa neľúbi a nechce s tebou byť. Aj keď to nie je jednoduché ale preruš kontakty, neostávaj ani kamarát, budeš sa len viac trápiť. Tiež ľutujem, že som neprerusila kontakt skôr a iba naťahujem niečo čo nemá zmysel. Nestrat svoj čas, časom to bude fajn a ži ďalej (predsa len si to robil aj predtým ako si ju spoznal) svet sa nezruti 😉

mala_zabka
26. sep 2021

@marty16 práve som prečítala najdlhšiu 1 vetu v mojom živote...joj hrozné! Jak od tatára 😁😂 každopádne na cicušku by som sa vykašlala, osobne tam nevidím žiadnu šancu 😉

tykat
26. sep 2021

@marty16 ...proste ta (uz) nelubi, bodka... a je jedno aky dovod povie. Keby ta lubila ta ziadny dom ci skola ci co si tam spominal by ju od teba neodtrhli. Mozno aj citi z tvojej strany tlak, tak sa zvacsuje jej odpor k tebe. Uz nevolaj, neries, zabudni...

lija22
26. sep 2021

kristusak ja som to cele precitala! za to ma ber do tatier! 🙂 ty si riadne ukecany ze. az mi oci slzia z tolkych dlhych viet 😄

petamich
26. sep 2021

vo svojom zivote som dostala aj dala "kopacky" niekolkokrat (okej spocitame to na prstoch jednej ruky ale neva) a nikdy ale nikdy som sa nedozvedela realny dovod preco to tak je, rovnako ako ja som ho nepovedala, hoc som maximalne uprimny clovek ono totiz castokrat nikto nechce tomu druhemu ublizit a povedat do oci veci ako - je s tebou nuda, sex je neuspokojivy, paci sa mi ina, mas chlpaty chrbat, smrdis, chcem niekoho ambioznejsieho, privela rozpravas, nema rada macky...schvalne prehanam a tak to pri nevaznyvh vztahoch zahrame do stratena, dame to na ghosting, pripadne pri vaznejsich sa pouzuje klise typu nie som na vazny vztah pripraveny, nechcem sa viazat a bum o pol roka sa zeni s inou 🙂 a vo vela pripadoch to ani nevieme zdovodnit len citime, ze to nie je fit, ze tam nie je chemia, pritazlivost...

chlapce pozbieraj sa, maj hrdost, nechaj to uz plavat a hlavne nepitvaj, nekonspiruj, neanalyzuj, pravy dovod aj tak sam nenajdes a budes akurat fabulovat alebo zivit v sebe nadej, na co je to dobre...

bikarbona
26. sep 2021

Z toho, čo som prečítala (celé), si myslím, že si jej nezapadol do predstavy života. Nejako jej nevyšiel kalkul s tebou. Hľadaj si úprimnejšiu ženu.

karolinakr
26. sep 2021

@marty16 moj nazor je, že si našla niekoho ineho a to može byt kludne jej šef, alebo niekto vyššie postaveny "lepšia partia" alebo ta len využila a chodila s tebou, preukazovala ti velku lasku, kym sa nedostala do firmy a nedostala miesto, to je tutovka

karolinakr
26. sep 2021

@marty16 už ked nastupila do prace,, mala stale menej času, nebolo ti to divne? predtym ste boli jedna ruka, ked ju stretneš s niekym z prace, vobec by som sa nedivila, toto je ten dovod, žiaden barak ani nič podobne, možno jej aj na ten barak niekto požičal, takto by som to videla a to je moj zaver, určite neochladla z ničoho nič len tak, ked ste mali intenzivny vztah predtým

marty16
autor
27. sep 2021

@karolinakr možné to je ktovie predtým mala nejakého riaditela o 13 rokov staršieho ale ten ju vraj podvádzal a psychycky týral ale to s tou partiou môže byť tiež na tom niečo pravdy že tam zapadla a ja som sa stal nejakým spôsobom nepotrebný každopádne je to v podstate už jedno zabudnúť,prerušiť kontakt a dať si to v hlave dokopy to je celé čo mi ostáva 🙃

canany
27. sep 2021

Neviem ci to tu niekto pisal, ale moj nazor je takyto. Zmenilo sa to, ked sa vam rozdelili zmeny. Ked ste travili vela casu spolu, hormony sa vyplavovali, bola tam "zalubenost", zavislost, chut byt spolu a vsetko co k tomu patri-sex neznosti atd. Pisem zalubenost v uvodzovkach, lebo laska neexistuje, su to len hormony, ktore telo vyplavuje, precitaj si clanky cez google hormony lasky. Ked sa zmeny rozdelili, hormony sa u nej skludnili a jej opadli ruzove okuliare a uvedomila sa, ze toto nechce, aj ked ty si stale tie ruzove okuliare sposobene hormonmi mal a stale mas, lebo pol roka je este taky stav opojny, po roku dvoch by si to uz ani ty takto intenzivne necitil a neanalyzoval, ze preco.
Take, ze ved mohli by sme kofolu, pizzu, to poznam hlavne od blizencov, ale skutek utek. To sa len tak hovori do vetra a viem ake to je, ked to beries vazne a nic z toho. Byt tebou, prerusim s nou uplne kontakt, nepisem, nekomunikujem, nestretavam sa. Popriat jej vsetko dobre a rozlucit sa definitivne, zablokovat a vytlacit z hlavy. Najlepsi sposob ako ukludnit svoje hormony a nebyt sklamany z reci, ktore sa nikdy nenaplnia. A ako sa hovori klin sa klinom vybija, mne to pomohlo, sice mi to trvalo mesiac, ale uz na toho blizenca co ma extra sklamaval nemam slabost, aj ked obcas popiseme. Ak mate byt spolu, budete spolu, mozno o par rokov, mozno na starobu, nikdy nevies.

lenadka
27. sep 2021

@marty16 ono je to tak, dvaja sa zoznámia, preskočí iskra, začnú spolu chodiť a v tom čase jeden o druhom zistí viac, a buď tá zaľúbenosť prejde do lásky, alebo sa to skončí. Ona počas spoznavania zistila, že nie si ten s ktorým chce žiť, mať rodinu, to je celé.. Aký dôvod hľadáš? To mohola byť úplná maličkosť ktorá jej vadí, resp s ktorou nie je stotožnena tolerovať ju dlhodobo. Buď v povahe, alebo v intímnej oblasti, alebo sa len fakt nemá chuť viazať. Už tvoj siahodlhy príspevok značí o tom, že si ju asi fakt "dusil" a ani si to neuvedomuješ čo je ešte horšie.

marty16
autor
27. sep 2021

@lenadka s tým dusením nesúhlasím tam neboli nejaké výčitky alebo dusenie alebo nútené písanie alebo tlačenie ísť von všetko to bolo vzájomne skôr sa cítila pod tlakom po tej zmene pozície,škola atd a plus sa ešte venovala mne to beriem že cítila nejaký tlak čo sme si vysvetlili a necelý mesiac na to sa rozhodla že nechce vážny vzťah atd..

makova333
27. sep 2021

@marty16 citujem ta: "keby aspoň povedala že jej city ochladli alebo proste niečo ale nie to že škola a podobne to bolo strašne alibistické zbavenie sa viny a nejakého ďalšieho vysvetlovania" Za prve: skola, praca, dom a podobne mohol byt ten dovod. Proste toto ju bavilo viac ako byt s tebou. A mozno ho ani sama nevedela, bo to bola zmes vsetkeho. A ty nie a nie pochopit. Za duhe: Zbavenie sa viny???? Halo ona bola vinna, ze sa s tebou rozisla? citujem: "predsa ak ma tak lúbila tak toto nemohla byť nejaká prekážka. " No, a aj si rozmyslal nad tym, ze ta "az tak" nelubila? Alebo sa odmilovala? Alebo jej padli ruzove okuliare? Boli ste spolu max pol roka a ty to tu riesis akoby sa s tebou rozviedla po 10 rokoch.

marty16
autor
27. sep 2021

@makova333 to zbavenie sa viny som myslel skôr k tomu že som to pre mňa nebol dostatočný dvôvod alebo som ho nechcel prijať alebo vidieť no skrátka už viem že to mám nechať tak. A to že sa odmilovala alebo jej padli ružové okuiare ma v tej chvíli nenapadlo respektíve som si to nepripúštal keďže všetko bolo fajn a zomlelo sa to cele pomerne rýchlo teraz s odstupom nejakého času a po komentároch v tejto diskusií si uvedomujem že to tak pravdepodobne môže byť no po rozchode tie jemné náznaky ma držali stále v tom peknom čo bolo a v nádeji že sa to môže dať nejako dokopy. To je asi celé čo k tomu viac povedať už to je len na mne nech sa s tým vysporiadam a myslím si že chápem už aká je situácia a že to skrátka mam nechať tak ako to je a nevŕtať sa v tom.

karolinakr
27. sep 2021

@marty16 ty nemusíš mať pocit viny, ked sa v tom vrtaš, to sme robili na strednej, že ked sme chodili s niekym, rozišli sme sa zo dňa na deň, lebo puberťáci, niečo ti prefrčalo pod nos, kamošky ta zlanarili, alebo si našiel iny ulovok, ale 2 pracujuci dospely ludia, ktori sa muckaju od rana do večera zrazu ti prestane dvihať telefon, tiež by som bola naštvaná, keby som nedostala odpoved. Takže 2 veci ja ako žena vidim - zmenila miesto, či tam niekoho nestretla, nejakeho riaditela, však to sa ukáže, skrývať sa nemôžu naveky, alebo či si ju dusil moc, ale aj to by ti podla mňa povedala, ked to bola taka velka laska No neviem, hrozne nevyzrete spravanie tej baby, toto mi pripada ako na zakladke, od dospelych by som čakala niečo viac a ten vylet do Tatier a že s tebou nebude spať? Či ona ti navrhla, že budete len kamarati s vyhodami a ty si odmietol? Tak toto je tiež odpoveď, že chcela len sex a nemusí byť nikto další za tým, ale ty si chcel vzťah, si sa do nej zalúbil a ona hladala nic jiného, jen povyražení,,,takže ano, takto to mohlo byť ťiež, unikli mi všetky detaily, lebo dlhy bol ten prispevok, sú baby, čo chcu len sex akokolvek to znie divne, ale je to možné, Respektíve ty si s ňou chodil, ona s tebou len chrapala :(

marty16
autor
27. sep 2021

@karolinakr no v podstate teraz ten pocit viny mám alebo to tak cítim za to že som sa v tom vŕtal i keď snáď chápe že prečo. Necítim voči nej nenávisť ani nič podobné len by som bol rád a teda dúfam že ani ona voči mne.

hellwant
27. sep 2021

@mala_zabka len bacha aby po Cicuske nechcel Malú zabku🙃

jana_eyre_2
27. sep 2021

Nečítala som všetko ale nech už bol dôvod akýkoľvek, je jedno či je opodstatneny alebo nie.. dôležité je, že ťa zrejme neľúbi a tak s tebou nechce byť, ty akurát teraz môžeš ísť odznova.. pouc sa z akýchkoľvek chýb a nájdi slečnu ktorá bude mať vážny záujem..

jaskolka
27. sep 2021

Zbytočne to budeš rozoberať, uvažovať, premýšľať, pitvat, aj keď podľa toho príspevku je zrejme, ze rad vsetko kvetnato opisujes a prežívaš. Dôvod nemusí ani byť žiadny, skrátka ju to prešlo, city, ak dáke boli, vyorchali, nechce už s tebou nič mat. To sľubovanie pizzy a podobne mi príde ze trochu ta ľutuje a tak nechce byť úplne zla na teba, ze surovo ta pošle niekam do múky. Ale nič od toho si nesľubuj, proste "z toho mračna nezaprsi". Tak to nechaj plávať a ži svoj život ďalej. Príde ďalšia slečna, ale u tejto už nemáš vôbec nijakú šancu.

tajy
27. sep 2021

@lija22 ze? Ja som si pripadala akoby som citala Mach a Sebestova - aj tam 2 vety na celu stranu.
Autor neber to zle, proste v tomto si talent.

janetinka27
27. sep 2021

@marty16 precitala som to cele, vyzeras ako slusny ohladuplny muz. mozno nebola taka, ako si si myslel. nieco sa zmenilo asi pri zmene tej jej prace. tazko povedat co, ale za normalnych okolnosti, ked ma clovek vela prace,tak si nepotrebuje potom oddychnut od partnera.
ale asi to uz nema cenu, ona si zacala zariadovat zivot bez teba.je zvlastne,ze ti nepovedala o tom uvere a dome.
cim viac budes nad tym rozmyslat, tym viac sa budes trapit.mozno to nema ani skutocny dovod, mozno je nestála vo vztahoch. mala ti povedat pravdu a nie to zamaskovat za to, ze nechce vazny vztah. nebolo to voci tebe fer.
na druhej strane je mozno lepsie,ze sa to stalo teraz a nie po svadbe, kedy by sa odlubila a vzala ti deti a odstahovala sa. drzim ti palce,aby si sa cez to preniesol.