icon

Rozišli sme sa, čo teraz robiť?

liliana_32
30. okt 2024

Dobrý deň žienky muži.... som po rozchode boli sme spolu 5 rokov.... dôvod rozchodu nebol tam rešpekt z jeho strany a hádzal na mňa všetku svoju vinu.... včera sme sa stretli a tie slová nato nikdy nezabudnem.... zevraj spoznal inú že si snou píše tamto a tamto.... smial sa mi do huby že sa somnou už nikdy nedá naspäť dokopy že ma rad taky život jak ma teraz... ma kamoša ktorý chodí za jednou babou a on chodí sním zevraj je to tej baby kamoška zevraj si ju asi donesie na narodeniny... bývame v jednej dediny... že on na mňa zabudol za mesiac.... neviem co si mam myslieť fakt som zničená bojím sa ze keď ich uvidím tak budem zase zničená fakt ci si zo mňa robil prdel alebo to robil nasilu ja neviem..... strašne ma zklamal tento človek boli ma to veľmi ako sa cez to dostať....

Strana
z2
liliana_32
autor
31. okt 2024

@cookie29 viem lenže mi to nebolo celkovo jedno skym som žila 5 rokov a nečakala som od neho takúto vec... také zklamanie a všetko dokopy dúfam ze čím skôr zabudnem a budem sa iba smiať chcem byť konečne šťastná....

cookie29
31. okt 2024

@liliana_32 ved si sa s nim rozisla preto, ze nerespektoval... a to co Ti povedal je schopny urobit len totalne neempaticky debil alebo chlap, ktory si ventiluje urazene ego a v oboch pripadoch je to red flag 🚩🚩🚩🚩 ako vysity. Tych 5 rokov Ti umoznilo otvorit oci, ziskat skusenosti atd...

liliana_32
autor
31. okt 2024

@cookie29 pravda bol to môj prvý vážny vzťah nemala som ešte vzťah poviem vám pravdu asi preto to tak prežívam on už mal za sebou vzťahy....

siska53
31. okt 2024

@liliana_32 chce to cas. Raz budes stastna, ze sa s tebou henten exot rozisiel.

gerber58
31. okt 2024

@liliana_32 a čo si čakala, keď ťa už raz sklamal a nemal rešpekt, že zrazu bude iný?

liliana_32
autor
31. okt 2024

@gerber58 ja viem lenže som bola sprostá a naivná... všetky tie veci mi vedel povedať do očí iba tak ako keby sme boli spolu iba 2 dní a žili sme spolu 5 rokov aj keď tam boli rozchody ale to bolo nieco úplne iné....

hara_vara
1. nov 2024

@liliana_32 áno viem bolí to
ale treba si povedať: Keď nejde o život ide o hovno a tak sa aj nadstaviť.Chodiť viac do spoločnosti kam nechodí on.

margotka17
1. nov 2024

@liliana_32 no vidíš, že ste mali rozlicny pohľad na život. Kašli na neho, určite si nájdeš niekoho, s kým tvoj život bude krajší aj veselší.

pralinka25
1. nov 2024

@liliana_32 zlato ale on ta chcel len zranit. nic viac. presne a cielene vedel co ti ublizi a to povedal. stavim sa ze nic z toho neni pravda.

liliana_32
autor
1. nov 2024

@pralinka25 môže byť psychicky to nezvládam aj keď sa tvárim že áno pred ostatnými....

Strana
z2