icon

Rozpoznanie nezrelého správania vo vzťahových situáciách

zabka46
23. mar 2025

Ahojte baby . Zaujimalo by ma co si myslite o tomto spravani . 2 roky som sa bavila s jednym chalanom pocas vysokej skoly a casom som si k nemu vytvorila emocie a on o tom nevedel. Na zaciatku vsetko super a po case sa mi zacal vyhybat a nevedela som co sa deje . Raz som ho konfrontovala s tym ze ma vyuziva a on sa hral na blbeho ze nevie preco si to myslim a ze ide za kamaratmi co dlho nevidel a mna zavolal nech idem s nim. Mne bohuzial usiel vlak a ked som sa spytala ze co teraz on nech idem teda s nimi . Jeho kamarati ho po mojom odchode zacali vypocuvat kto som , preco im nepovedal ze pridem. Ked mi bolo doma zle na miesto toho ako mi je sa ma spytal co som mala v bare a ani ma poriadne nepoznal. A napisala som mu ze uz to medzi nami nebude ako predtym chvilu, potom mi na dalsi den napisal ze sa nemusim snazit urobit na neho dojem co si nejako domyslel ako by som sa mu snazila zapacit co nebola pravda a ze vraj som mu znicila stretnutie a vsetko hodil na mna. Potom mi napisal ze bude najlepsie ak prerusime teraz kontakt aby ma to “neranilo” a ze v buducnosti nema problem sa stretnut a porozpravat sa .Ja som chcela aby sme si to vykomunikovali ako dvaja vyspeli ludia ale teraz nevidim zmysel na ziadny kontakt. Co by ste urobili vy a ake su vase skusenosti?

biba_18
23. mar 2025

ja som to celé prečítala 2x a som z toho jeleň… taká telenovela… čo si si chcela vykomunikovať akože??

zabka46
autor
23. mar 2025

@biba_18 no uplna . Chcela som aby sme sa porozpravali o tom co sa stalo ako dvaja vyspeli ludia

pribinak
23. mar 2025

@zabka46 zlatíčko čo riešiš? Čo si chceš vykomunikovat?

Jasne a zreteľne ti dal najavo že NEMÁ ZÁUJEM

Venuj svoju energiu a čas niekomu inému.

really8
23. mar 2025

@zabka46 kasli na to lebo ty ak si s nim zacnes budes tu pisat kazdy den nejake podobne blbosti

zabka46
autor
23. mar 2025

@really8 mas pravdu,ani sa tym nejdem zapodievat

petronelag
23. mar 2025

Ja tomu rozumiem tak, že pisateľka sa zamilovala do spolužiaka, on o tom nevedel a z jeho strany to bolo iba kamarátstvo spolužiakov. Tam nie je čo riešiť, on sa ešte nechce
zaväzovať.

biba_18
23. mar 2025

@zabka46 ale čo s stalo? nič. boli ste v bare. asi si sa opila keď ti bolo blbo. alebo aj nie, ale zničila si mu stretko s kamošmi. a on sa nechce stretávať.

zabka46
autor
23. mar 2025

@biba_18 nie ,mala som len pohar vina a nic ine som nemala

0silvia0
23. mar 2025

@zabka46 akoze ako ta on vyuzival? Som to nepochopila. Preco si ho konfrontovala?

zabka46
autor
23. mar 2025

@0silvia0 myslela som si ze len ked ma potrebuje alebo to co hovori nemysli vazne . Bola chyba na mojej strane ze som si nieco domyslela

0silvia0
23. mar 2025

@zabka46 a on ta realne potreboval na nieco?

colsami
23. mar 2025

Ano nevyspele spravanie. Ty aj on. Respektive to jeho nechapem podla popisu 😄 to Tvoje spravanie a to, co riesis naozaj nevyspele je. Cakala by som taku temu od 13rocnej, nie od vysokoskolacky.

"2 roky som sa bavila s jednym chalanom pocas vysokej skoly a casom som si k nemu vytvorila emocie a on o tom nevedel."
😶😶😶

viestta
23. mar 2025

@zabka46 co chces vykomunikovat? Vsak nema zaujem, tym je povedane vsetko. Ty si sa namotala, on nie. Urob hrubu cervenu ciaru a pohni sa dalej. Ziadne komunikacia to uz nezmeni, naletela si. Bodka. Ten kto z vas dvoch ma nevyspele spravanie si ty. Je najvyssi cas dozriet.

petamich
23. mar 2025

Mne v tomto pribehu prides ty ta nevyspela prepac. Nechapem, co si vlastne chcel, znie to akoby si sa mu jemne vnucovala, nic medzi vami nebolo (asi), tak co analyzujes?

janickacrazy
23. mar 2025

@zabka46 sorry, ale píšeš ako 15-rocna, ty fakt chodíš na VŠ? Nevyspele spravanie je u vás oboch. Zapamätaj si, že muž keď ma záujem o ženu, urobí čokoľvek. Ten tvoj záujem nemá. Zabudni naňho.

lucia13022023
23. mar 2025

@janickacrazy ja som chcela to isté napísať 🙈🤣 aj to vyjadrovanie, riešenie hlúposti. Keby ma 14-15 viem to pochopiť🙈

rachel36a
23. mar 2025

Nwvyspele správanie máš ty...asi kamarát pochopil zd po nom ides a robíš scény, tak už nemá záujem ani o kamaratstvo

januska12323
23. mar 2025

Vieš keby si sa mu nevnucovala možno by s tebou ostal kamarát.

moonlight1210
23. mar 2025

@zabka46 On nerozumie tvojim reakciam. Si obycajna kamoska, jedna z mnohych, ale chovas sa akoby ti bol dlzny dake specialne spravanie. Akoby ste mali medzi sebou daco navyse.

Neviem, co si s nim chces komunikovat, ale ak uz, tak zacni slovami: Fero, som do teba zamilovana.

Tym padom sa vsetko vysvetli, jemu svitne: Heureka, tak preto sa obcas chova tak divne. Uz to vsetko dava zmysel.
A mozno ti navrhne, aby ste sa teda uz dalej nestretali.

Ak nechces radsej diskutovat nic, tak si v sebe jasne oddel fakty, ze ty ho milujes, ale pre neho si kamoska.
A skrtni vsetky ocakavania, akoby sa on mal chovat k tebe. Nie je tvoj frajer, ok? V tomto musis mat jasno.
Prerasta ti to cez hlavu.
Tak zatiahni rucnu brzdu.

Rozhodne ale nechod do nejakeho nejasneho rozhovoru o tom, ze sa k tebe nechova pekne, atd, atp, pricom budes zaroven robit vsetko preto, aby nezistil, ze si zamilovana. Budes chodit okolo horucej kase.
Lebo to mu ostane len dojem, ze si daka sebestredna, divna a prepnuta. Hoci si sa spociatku javila ako mila kamoska.
Zanechas tak zly dojem, ze aj keby kdesi vzadu v hlave zvazoval, ze si super a teoreticky si takto predstavuje svoju frajerku, tak komplet vsetky sance pochovas a odpises sa.

Plus navrch vies, ze s jeho skupinou dobrych kamosov si si nesadla uz teraz. Neviem, co si robila, ani kde ste boli a o com ste sa bavili (alebo ako ste sa bavili), ale zanechala si zial zly dojem.
Stava sa. Nie kazdy si s kazdym sadne.

veronikaszabova
23. mar 2025

ZABKE SA NEPACILI KOMENTY 🙂 OPUSTILA NAS

bielasovicka
23. mar 2025

Ja ani nechápem o co tu ide. A to som tému prečítala 2x. Viem len, že dievča vš teda určite nemá.

bielasovicka
23. mar 2025

Aha, už tu neni

viestta
23. mar 2025

@bielasovicka to tak byva ak odpovede nie su take ake sa ocakavaju

siska53
23. mar 2025

@zabka46 Jednoducho sa na to cele vykaslat, zabudnut, on ta nechce. To je cele.

domkakvet
23. mar 2025

@zabka46 napisala si to velmi nezrozumitelne, ak si sa takymto stylom bavila aj s nim, tak sa necudujem, ze neprejavil zaujem. Z toho pisania mi prides ako chaoticke decko, popracuj na tom a potom sa mu ozvi ako sa ma.

romiada
24. mar 2025

@zabka46 chalan jednoducho "zdrhol" ako Tvoj vlak. Aj to sa stáva.

terezkaarthuramax
24. mar 2025

@romiada ona tu uz neni. Zbytpcne stracas cas