icon

Rozumiem situáciu po 3. rande správne?

8. júl 2026

Ahojte.. včera som mala 3. rande s jedným mužom a vŕta mi jedna vec v hlave.. bavili sme sa o randení a ja som povedala, že som 3 roky sama , pretože som sa ocitla 2x v toxickom vzťahu a veľmi podobnom tak som sa začala o to zaujímať čím to je a všetko o tom, aby sa to nezopakovalo. Ako sme sa bavili debata bola dosť otvorená a dotyčný sa ma pýtal na bývalých partnerov a celkovo o mne si zisťoval veci z minulosti - práca, vysoká škola, rodina, taký mix.. A došli sme k tomu, že podľa neho som bola veľakrát na rande s mužmi a povedal citujem: ty máš tých chlapov nejak veľa za sebou a ja som sa ohradila, pretože to znelo a ja som si to vysvetlila, že v posteli a to nie je pravda a povedala som, že to že som si dala s niekým kávu, obed, večeru alebo kino to neznamená nič.. Je pravda, že som za celý život bola možno s 10 chlapmi na rande (mám 28) ale nie všetko bolo úplne rande, jedno bolo skôr také, že sa dotyčný chcel porozprávať a ja mám vyštudovanú psychológiu tak sme si dali večeru pokecali o živote a šli domov.. A celkovo viackrát sa stalo, že som sa s niekým niekde spoznala, popísali sme si pár správ a naživo som zistila, že si nebudeme rozumieť alebo bol tam nejaký nesúlad a aj opačne sa mi to stalo, že ja som niekomu nesadla a za mňa to je normálne .. Celkovo ja som taký extrovert, ktorý má rád ľudí, čiže ja pokecám viac menej s kýmkoľvek.

Strana
z2
anonym_cd2e87
9. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_cd2e87 s týmto mindsetom už viem, prečo si žiadnu ženu nemal... tie komplexy citim až sem

@anonym_autor Som taký preto, lebo ma šikanovali a neustále sa mi posmievali, teraz sa ja posmievam im. Nie je moja chyba, že systém nerobí nič so šikanou.

patrike
9. júl 2026
@anonym_cd2e87

@anonym_autor Som taký preto, lebo ma šikanovali a neustále sa mi posmievali, teraz sa ja posmievam im. Nie je moja chyba, že systém nerobí nič so šikanou.

@anonym_cd2e87 Hlavne musis ty nieco urobit so sebou, ziadny "system" za to nemoze a nejakou virtualnou "pomstou" zenam sa nic nevyriesi. Daj sa dokopy.
Take podobne reci ako ty viedol aj vrah zo skoly v Spisskej Starej Vsi.

autor
9. júl 2026
@anonym_cd2e87

@anonym_cd2e87 vyborne a kedy sa ti ulavi? s týmto mindsetom choď fakt smer psycholog lebo to nie je ok

Strana
z2