Rozvádzam sa
Rozvadzam sa a "neviem" fungovat sama. Nikdy som nebola sama s detmi na vylete, nikdy som sa nemusela o vsetko starat sama, vzdy sme boli dvaja... Aj by som niekam s detmi isla ale samej sa mi ani nechce. Ked sme chodievali spolu, vzdy to bola zabava pre vsetkych. Teraz mi je luto deti, stale sa budu pytat preco s nami nesiel tatko, a skoda ze sa nami nesiel a podobne. Mne bude smutno tiez. Da sa naucit stastne zit sam so sebou? A stastne?
@derdia skôr sklamaná životom.. Tipujem nešťastne manželstvo možno aj rozvod alebo v ňom žije a otupela emocne..
Už som ju zazrela v nejakých diskusiách príjemná teda nieje..
@zuzana212722 no hrozne... Ved keby mna nechal chlap napr (nedajboze) tak tiez nepojdem vysmiata na kavicku s kamoskami... Asi nepocula vetu, ze rozvod sa rovna smrti... Ako leby ten co ta opusta zomrel...tak to citi twn clovek, ktory este lubi..
mne nerobilo problém odísť niekam s dcérou a kamarátkou na výlet, v podstate takto sme fungovali, lebo môj muž buď pracoval alebo nechcel ísť s nami...mne by asi robilo najväčší problém ak by sa niečo v domácnosti pokazilo a nevedela by som to opraviť, musela by som čakať na nejakého opravára, lebo tí nikdy nemajú čas...alebo napríklad asi bez pomoci by som neposkladala nový nábytok alebo neopravila defekt na aute...áno, človek si môže niekoho zavolať, v najhoršom prípade niekomu zaplatiť, ale aj tak
Zacni kratsimi alebo jednoduchsimi “dovolenkami”, zas neoberaj deti o zazitky. Ked si vymyslite dobry program, budete sa bavit vsetci. Ved aj doma asi vidia, ze uz s vami tatko nezije.
S detmi nikdy nie si sama 🤣🤣🤣. Bola som jeden cas sama s malym, prve tri roky a vylety po Sk sme chodili sami. Ked som chcela ist k moru, tak som sa k niekomu pridala alebo ma zavolali. Ved aj tak mas sama izbu s detmi na hotely aj program, ja som to skor tak brala, ze keby sa nieco stalo, viem, ze tam maly neostane bez dozoru. Ale zase pred dietatom som zila 4 roky sama, cize mne to nepripadalo ako problem. Neber to tragicky. Najdi si pripadne kamosku v takej situaci ako ty. A budete super partia.

áno, dá sa naučiť žiť sám so sebou. Ale ty nežiješ len sama so sebou, ty žiješ s deťmi. So svojimi deťmi, ktoré si priviedla na svet, si za ne zodpovedná a musíš im poskytnúť to najlepšie. To znamená (s)pokojnú, vyrovnanú, samostatnú matku, ktorá sa dokáže o všetko postarať a keď už im otec odišiel a zasiahlo to do ich sveta, poskytne im pocit istoty a bezpečia. Takže rýchlo dospej!