icon

Rozvádzam sa a manžel sa nevie zmieriť s novým priateľom

19. nov 2020

Caute. Hladam pomoc, mozno podporu.
Som s manzelom v rozvodom konani. Byvame spolu. Zatual. Musime. Nemam kam ist. Mame malinku dceru.
Niekoho noveho som spoznala. A tu zacalo cele peklo.
Manzel sa zmieril s rozvodom, ale noveho priatela nie a nie prijat.
Idem von, zamkne mi dvere, nepusti ma dnu, vyvolava mi, vypisuje sms, ako mi vsetko zrata doma, dostala som facku. Odpocuval ma v aute cez telefon, kupil si na mna nejake nahravacie zariadenie, ktore som si nasla v kabelke.
Vsetku pravdu tak ako sa stala popiera a otaca proti mne. A este sa aj smeje, ze mne nikto neuveri. Stale zo seba robi chudacika. Pritom rozvod som podala ja. Pretoze mi neustale klamal, fyzicky napadol, boli tam aj vypisovacky s inymi ako by ich chcel, fotky chcel atd atd, na to mi odpovedal, ze to je jeho zavislost.
Vari mu, ked si s nim pisem, volam. Vytrhama mi telefon z ruky, a tak dalej. Neustale vyhrazky, ako sa neviem starat o dceru, po veceroch od nej ochadzam von, mimochodom, chodi von aj on. Ako mi zoberie dceru. Vyhadzuje ma z bytu, vyhadzuje mi veci zo skrin....
Ako sa viem proti tomuto branit?
Kto robi vacsiu chybu, ja, ze som spoznala niekoho alebo on ako mi robi stale zlee...uz som zufala. Nespim, nejedavam. On sk zije z 2500€vyplaty. Mne musi stacit rodicak.

makova333
19. nov 2020

@vevesh este raz, ja netvrdim, ze neexistuju, ale su vo velmi vyraznej mensine. Co sa tyka tvojich rodicov, je rozdiel ci sa rozvadzali v 85-tom alebo rok dozadu. A za dalsie, bolo tam nezaopatrene ztp dieta, takze to az take bezproblemove nebolo. A nerozumiem vete sudca nariadil 2x a nesli. Ak sudca nariadi, ist musia, inak by ich nerozviedol,lebo by porisili nariadenie sudu.

terina25
19. nov 2020

Boze, tu uz aby clovek prestudoval vsetky temy na mk ked ide pisat svoju odpoved. Sa hlboko ospravedlnujem za moju neznalost ze som nevedela ze autorka nema byt a ze zije v podnajme. No na mojom nazore to aj tak nic nemeni. Akurat to ze po rozvode nebude riesit majetok ak nic nevlastnia.

nelca84
19. nov 2020

@terina25 ved tu nejde o to, ci si si citala alebo neciala. Vraj byt je spolocny, na to si ako prisla?Proste si si vymyslela fakty, nafukla a trvala na nich v niekolkych prispevkoch. Vyratala vyzivne, podiel na byte a neviem co este 🤦‍♀️

terina25
19. nov 2020

@nelca84 🤦‍♀️uz len tolko

biba2014
19. nov 2020

Odstahuj sa,rozved,prerus s nim kontakty a dalsi vztah si pories az si das vsetko doporiadku...moj nazor

penn
19. nov 2020

Hlavne si daj pozor , aby si neostala tehotná.

Toto je nejaký také, nie?

ivik4
19. nov 2020

Komentare som necitala ale len k statusu teda, si naozaj velmi hlupa ked si si nasla milenca pocas rozvodoveho konania a ked nemas kam inam s dietatom ist.. Vazne .. Ak Ta udrel este pocas vztahu ako pises ,mohla si predsa cakat ze bude ako magor ked si najdes niekoho ked spolu este zijete. .. Kludne si mohla este vydrzat a ked uz nie, duplom mu to nevesat na nos a neodchadzat po veceroch prec. Bohuzial za jeho reakcie si mozes sama..Katastrofa obaja

ladyblcha
19. nov 2020

Chuda dieta, ked toto vsetko vnima, co si robite, vykrikujete, riesite.. 1,5r uz je vnimava az moc.

strigonn
19. nov 2020

Ty si normálna??.. Načo sa vydávas a ešte k tomu splodiť malé dieťa aby si potom chytila druhu pubertu a hneď hladká iného muža 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... Co už Vám ženy šibe načisto?.. 💪😀.. Skôr ako sa vydáte, nepozerajte na to aké má auto, koľko zarobí ale to ci vás miluje 😀💪.. 90% rozvodov podávajú ženy, lebo si zrazu uvedomia že nechcú rodinu aké užiť si kým sú mladé 🤦‍♀️😀🤦‍♀️.. Co sa čudujes že ex Ti nedá peniaze na Tvoje užívanie si s frajerom 🤣🤣🤣.. Moja babka s dedkom vydržali spolu cca 70 rokov a miesto hľadania si vždy iného partnera, to vždy nejako pozliepali.. No to bola doba kedy kvitla láska, porozumenie, vernosť.. Žijem v zlej dobe aj keď verím ze niekde medzi vami milé žienky ešte existujú ženy co majú chrbtivu kosť a srdce na správnom mieste... Ate túto babu co tu píše tieto riadky... No ani zadarmo by som nechcel..

lucilaines
19. nov 2020

@strigonn a tvoj dedo tiez babicku fyzicky napadal vypisoval druhym zenam a pytal od nich fotky, lebo je to jeho zavislost pripadne ju odpocuval? Ze ci by ta laska anporozumenie kvitla aj v takomto pripade.

strigonn
19. nov 2020

@anjelicek26 matka ktorá má na prvom mieste milenca a nie dieťa, si lásku nezaslúži.. Drsný názor no deti sú u mňa vždy na 1 mieste

strigonn
19. nov 2020

@lucilaines on ju miluje a ona ešte ani rozvedená nieje, jemu nechá dcéru a uteká za milencom.. Toto je podla teba normálne? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣.. Nikdy som ženu neudrel, no neverím ze keď je ochotný strážiť ich dcéru aby ona si šla užiť, tak je to zlý muž.. Možno len stratil nervy..

strigonn
19. nov 2020

@lucilaines láska bola niekedy o láske a úcte.. Teraz je to o peniazoch, sexe a užívaní si..

lucilaines
19. nov 2020

@strigonn jasne on ju miluje az tak, ze si pocas manzelstva vypisuje s druhymi a pyta fotky a ktovie co este a fyzicky ju napada. No to je teda strasna laska, dakujem pekne. A je ochotny strazit ich dieta? Ochotny? Este pekne od neho, ze je teda ochotny ho strazit jeden vecer v tyzdni, ked on odchadza z domu niekolko vecerov v tyzdni a je ochotna to dieta strazit ona. Ale nie, sak inak to nebude zly chlap. Chlapce, u teba bude problem niekde inde ocividne, tuto bude akakolvek diskusia zbytocna.

strigonn
19. nov 2020

@lucilaines podľa seba súdim teba 🤦‍♀️😀.. Ty budeš na tom asi rovnako ako táto baba co založila túto tému.. 🤣🤣🤣🤦‍♀️.. Pre hlupáka kazdy hlupák 😀..ale máš pravdu v tom ze písať si s úprimným človekom je pre teba strata času.. 😋😀.. Krásny večer prajem

lucilaines
19. nov 2020

@strigonn vies co popravde viac inak ako je na tom tato baba snad ani nemozem byt. Ale nevadi, neboj sa, je vas tu viac na modrom koniku takychto chlapov s nejakym nespracovanym komplexom zo vztahu z minulosti. Mozno si skuste zalozit vlastnu skupinku a tam si uprimne spolocne zanadavat na zeny, ulavi sa. Sak vlastne aj zeny to tu casto robia. Mrzi ma to, ze si si ocividne prezil nepeknu skusenost, ale treba sa pohnut dalej a bude sa ti zit lahsie.

neiuska
20. nov 2020

Ja myslim ze ten rozvod nebude pte manzela ale pre manzelku...asi si najskor masla niekoho ineho a potom hladala dovod na rozvod

kristina2015
20. nov 2020

@strigonn Podľa mňa sa na súde bude zohľadňovať kto ten vzťah rozbil a bol to dotyčný ,to že niekoho stretla je len šťastie. Vy chlapi ste zvyknutí na neustále odpúšťanie, ale takto to nechodí . Nie každý to vie. Že ťa zbije chlap ,nada ti,poposiela fotky druhej a este potom s ním lahne a vlastne nič sa nestalo. Ženy sú citlivé ,nežnejšie pohlavie a hold papier od sobáša je len papier v tomto prípade .

kristina2015
20. nov 2020

@strigonn Ten manželský sľub asi ostal v sufliku 🤫

kristina2015
20. nov 2020

@strigonn Doba kedy bolo normálne ,že ženy boli týrané ,mlatene a chlap mohol domov chodiť ožratý skončila. Dnes je to už trestný čin.

kristina2015
20. nov 2020

Ale vlastne hej, čo to ja aj iné ženy vlastne trepeme,on chudák chodí do práce zarobí 2500 e,v noci keď dieťa spí do rána,celú noc prespí on stráži- istotne sedí pri postieľke a monitoruje každý nádych,výdych,celý sa trasie od strachu,zatiaľ čo ona ide na hodinu von na prechadzku.Hrozne nieco,celé Slovensko jej povie fuj.

panelacikova
20. nov 2020

@kristina2015 že ťa to ešte baví s hlupákom sa naťahovať 😀 nejdeš radšej variť? 😀 😀 😂

kristina2015
20. nov 2020

@panelacikova Ja už od 4 hore ,rybie prsty vytiahla ,posledovala kvalitu ,podumala či môže byť,dokonca som si stiahla z netu číslo na taxík 😁🤣kôli tej tatárskej 😁

kristina2015
20. nov 2020

@panelacikova Čo myslíš nepôjde chlap na sociálku za rybie prsty? Nepodá na mňa oznámenie za týranie hladom?🙄

kristina2015
20. nov 2020

@panelacikova Keď je ten piatok a mäso by sa denne nemalo jesť ..filé sú drahé ,losos detto z rodicaku mi neostane .

panelacikova
20. nov 2020

@kristina2015 nie, to nie. ale možno ti jednu vylepí a zavesí sa na internet pozerať holé ženy. 😒

kristina2015
20. nov 2020

@panelacikova No nič zalozim tému či náhodou niekto nemá doma masticku heparoid navyše....pre mňa aj 10 e veľa .😑

panelacikova
20. nov 2020

@kristina2015 teraz neviem, či na ubolenú dušu ju zháňaš alebo mužovi na radovánky? 😀 lebo postačí aj olivový olej 😀

panelacikova
20. nov 2020

@kristina2015 jááááj, na tú facku 😀 😀 😀

panelacikova
20. nov 2020

@kristina2015 daj si mrazený hrášok 😀 ja idem von, pa