S kolegom sme sa do seba zahľadeli
Ahojte.
Mnohe z vas asi diskudiou poburim...avsak, neviem uz ako dalej.
Mam kolegu. Spoznali sme sa pred par mesiacmi, bol na rodicovskej dovolenke, ked som ja nastupila.
Ano, ma male dieta, plus dalsie dve vyzenil.
Manzelku, ktoru ma rad, ale...
Napriek tomuto sme sa do seba zahladeli. Je tam neuveritelna chemia, aj ked nieje ziadny alfasamec a vyslovene fesak, ale zjavne to funguje.
Zveril sa mi, ze je nestastny, ano, viem, klasika reci. No jeho pani som videla, starsia zena, nemoderne oblecena, pribrata.
Rodinu opustit zatial nechce, zranil by ju, maju vela problemov v rodine.
Vedieme dlhe rozhovory, boli uz nejake dotyky intimneho charakteru
takým ženám, medzi ktoré patrí aj autorka prajem, aby ich partner tiež podviedol...
Nečítam všetko, preto neviem ci to tu už odznelo, ale autorka, tvoja alfasamec nie je žiaden chudáčik, ktorý doma trpí. Je to obyčajný kurevnik, ktorý sa bude kurvit stále. (Asi môj príspevok pre slovo kurevnik vymazu, ale ja týmto druhom chlapov a.zien nikdy inak nepoviem)
Tak ako sa zahladel do teba a za svoj život zahladi ešte XY krát. Tak ako ny podvádzal pribratu 40tnicku, bude podvádzať aj 25r kosť. Je to typ chlapa. Vernosť muža nezávisí od kg manželky. Len je o to väčší ......., že sú v tom aj 3 deti.
A kľudne si s ním začni. Ženy ktoré kradnú chlapov si nič iné nezaslúžia. Mať takého vola je ten najväčší trest. Pribratej pani len pomôžeš. Zbaviš ju uboziaka.
Rovno si kup kvetovanu latku, lebo ak s nim budes, tak si mozno ani tie kvetovane saty nebudes moct kupit😉
A ja som sa vzdy cudovala, kto tie neforemne kvetovane haby kupuje. A uz viem, zanedbane zenstiny, ktore na kvety lakaju neskusenych buducich otcov. Prilakaju na kvety a viac nepustia😅🤭
Aj za tie dlhy urcite moze niekto iny :D Je mi ta aj trochu luto ze si to tu tak schytala, ale toto je ucebnicovy priklad chlapa, ktory tlaci zenam do hlavy karelaby na profesionalnej urovni 🙂
Och najprv pani s dvomi deckami ho dotlacila do spolocneho decka a teraz natrafil na teba... no nema stastia ten chalan, veru nema.
@0silvia0 doslova ich tymi kvetmi dotlacia k opelovaniu😝
@dskjhfdlkdjhl ved to, tie kvety asi maju nieco do seba😳
@0silvia0 mam kvetovanu latku, mozno strihnem letne saty-mam uz takmer 52, stara tetka, to by slo😀
Autorka:
Závisí od toho, aké máš očakávania. Ak čakáš vážny vzťah, svadbu a deti, tak to ti kolega neposkytne. Ak sa chceš zabaviť, užiť si atď., tak to nechaj voľne plynúť a užívaj. Smozrejme s antikoncepciou. Ak je vo vzťahoch všetko ok, tak by z jeho strany k ničomu nedošlo.
@dskjhfdlkdjhl inak zeny, uz som zachytila temu, ze co je zle na kvetovych satoch, takze ta pani tu mozno skutocne je...
Jasne, ona je isto jedina, co nosi kvetovane saty😉 No, preco ma taketo usudzovanie vobec neprekvapuje?🤐
Mne kvety nevadia v zasade. Skor ta midi dlzka, ktora jej nelichoti, skutocne nemoderny strih, tmava latka a velke kvdty, taky ten cigansky styl, uces ze cesticka zacina pomaly pri uchu, obrovske celo atd. Naozaj zeny, toto vam prida plus 15 rokov
Za ten vyrok o "starsej 40r. zene" by som ti jednu strelila. Z popisu som myslela,ze ked je starsia, je tak po 60-tke. A este,ze vyzera ako jeho mama🙈Co ma 20r? Ta stata pani ma 3 deti ,stara sa a panko je chudak nestastny a zatuzil kolegyne prasit. Nezabudaj,ze ty uz tiez nie si najmladsia,nemas 18. Za chvilu 30...potom 40 a budes "starsia pani", ktoru vymeni za mladsiu.
Bože, toto je téma ako z telenovely.. zlá, škaredá manzelka čo ho dotlacila do manzelstva, chudáčik muž je nešťastný, úžasná kolegyňa a "neskutočná" chémia..
Ospravedlňujem sa, ale grcat sa mi chce.. áno, moralizujem, ale toto je premna hranica ktorú odmietam pochopiť.. a to som sa už v mojom manzelstve platonicky zamilovala.. ale vieš ako som to riešila? Prerušila som kontakt, úplne ignorujem a zabudla som.. a vieš prečo? Lebo moja rodina a muž je premna všetkým..
@dskjhfdlkdjhl no ked sa ti chce o 10 rokov mladsich chlapov od seba odhanat😅
@jana_eyre_2 nesud. Ja muza a deti este nemam. A to, ze podvadza on, nemam ako ovplyvnit. Urcite jej nebude verny iba preto, ze ja s nim prerusim kontakt
@0silvia0 iba o 10? 😀
Keby si mala rozum, tak si o takeho ani kolobezku neopries.
@dskjhfdlkdjhl isteze. Tu zenu, co si s nim tretie decko po par tyzdnoch randenia spravila treba svatenou vodou oliat, lebo ma chudera nadvahu a mna pod zem zakopat, ze sa s nim vobec bavim, vsakze.
Zaujimava logika. Dalej si sem pridavajte fotky dokonalych rodiniek, pretvarka tym chlapom ide.
pockaj este ty s nim mozno budes mat decko po jednom vrznuti 😂
Ved bavit sa s nim mozes, ja sa tiez bavim s kolegom o kadecom. Ale naco si mu vliezla do postele? Nemas muza, deti a bohuzial ani rozum. Je uplne jedno, aka je jeho manzelka, tu Ty neries, ries svoju dutu hlavu.
Nemal brat tvoj kolega vsetko co prislo do cesty. Vyberu partnerky sa mal preciznejsie venovat
@0silvia0 ten evidentne berie vsetko a furt😉
@eleanor2510 toto je presne ta ista situacia, este aj chlap sa narychlo oženil
Vieš, autorka, tu nejde o to, že by sme boli "všetky dokonale a nikdy sa nezahladeli" do iného muža. Pozerať, aj za hľadieť, ba dokonca aj poblsznit do inej osoby sa môžeš aj vo vzťahu. Ale veľmi podstatné je to, ako sa k tomu postavíš. Ze to necháš v rovine "zahladenia" a hotovo. Lebo dospelý človek sa (mal by sa) vyznačuje a líši od zvierat tým, že sa nedá ovládať len pudmi, ale použije aj rozum a sebaovladanie.
Čiže jednoducho a skrátka - zadaný ženatý chlap aleno aj zadaná vydatá žena je STOP pre ineho človeka.
A ano, niečo podobné sa mi stalo, keď som mala okolo 20, 21rokov, Čiže som bola mladšia ako ty tetaz.
Takisto ma balil ženatý muž, o pár rokov starší, bol aj príťažlivý, sympatický, bola aj chémia. No patril k inej žene. Čiže pre mňa bol zakázaný a nič na tom nemenilo, že ja som bola slobodná. On nebol a preto som to stopla hneď na začiatku.
Jaaj, takže žena sama robí deti, muž je ešte aj v tom nevinne.. ešte tu rozprávku o zatajene vysadenej antike daj a pokračovanie telenovely je dokonale..
Mne by bolo zomna samej na 🤢 keby som vedela že som príčinou nešťastia iných.. tobôž by som nikdy nebola s tak nefér chlapom, na muzoch si totižto cením dobrotu.. a chlap čo podvádza ženu s ktorou má dieťa premna nie je žiaden dobrák.. nuž, ale každý má inú morálku, to je pravda...
@catherinah ano, a pred rokom bolo dieta cerstvo narodene, teraz uz je vacsie, presne to sedi, to bude ten isty chlap. Ak to nepisala autorka pred rokom, tak ocividne pouziva rovnake historky na vsetky mlade kolegyne a tie mu na to skocia
A len by ma zaujímalo, čo si vlastne touto témou chcela dosiahnuť? Nejaké ospravedlnenie samej seba?

Odsudzuješ jeho ženu len na základe vzhľadu, pritom píšeš, že sám nie je feši a i napriek ho riešiš. Vidíš, nie všetko je len o vzhľade.
V okolí inak máme jedného, o ktorom sa chyruje, že by pretiahol aj záchodovú dieru, keby mohol. O svojom dieťati ale tiež rozpráva, že bol k nemu dotlačený. Však hej, na počutie lepšia verzia, ako fakt že mu to možno zrovna vtedy nevydalo...