icon

S ktorýmii znameniami máte zlé skúsenosti?

16. máj 2025

Ahojte viem trochu ezo téma a viem aj že to záleží skôr od povahy ale len tak zo srandy by som chcela vedieť s akými znameniami máte vyslovene zlú skúsenosť? U mňa sú to muži levy a potom raky - aj ženy aj muži ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie. Kľudne ak máte nejaké znamenia s ktorým máte dobré skúsenosti napíšte. Len ma zaujíma či sa viaceri zhodnú v komentoch.

nika1971
16. máj 2025

Ja som strelec a rozumiem si so strelcom,baranom a levom...aj s vodnarom,ale toho musím občas jedným uchom dnu a druhým von 😁

deti95060810
16. máj 2025

rak - chlapi... riadne prešťaté individuá...

dennissa16
16. máj 2025
@vroni

Ja priam bytostne neznášam ľudí, ktorí veria na znamenia a chcú podľa toho posudzovať ostatných. Očakávať vlastnosti podľa znamenia je identický nezmysel ako očakávať povahové vlastnosti podľa mena. Ako sranda je to fajn, inak nie.

@vroni presne.
Na výške som spoznala dievča, úplne sme mali o čom rozprávať, sedávali sme pri sebe… a keď po čase zistila, aké som znamenie, normalne obrat o 180st.
Lebo sme vraj znamenia, ktoré sa neznášajú 🫣
No ok teda

milka1988
16. máj 2025
@ivik4

Pre mna muz vodnar , uff

@ivik4 ja mám muža vodnára. 🙈

milka1988
16. máj 2025
@iwesska

Za mna Skorpioni. Este som nestretla v zivote Skorpiona,ktory by nebol falosny a neustipol vtedy,ked to najmenej cakas.

@iwesska no to by si mala mňa poznať ;) ja som škorpiónka ale ja som priama otvorená úprimná nemám rada faloš, nespravodlivost, zlo...

nika1971
16. máj 2025
@milka1988

@milka1988 Aj ja 😄

milka1988
16. máj 2025
@terezia74

@merrysa 😅 mám syna pannu a je to medvedík čistotny, upratuje upratané po mne a po sebe ešte 2x a ešte veľký hypochonder, mastičky na všetko, vitamíny, veľký perfekcionista

@terezia74 moja 17 ročná sestra strasna bordelarka, sebecka a vychcana panna 😅 a ešte je aj liberalka

milka1988
16. máj 2025
@nika1971

@milka1988 Aj ja 😄

@nika1971 máš muža vodnára? 🙈

nika1971
16. máj 2025
@milka1988

@nika1971 máš muža vodnára? 🙈

milka1988
16. máj 2025
@nika1971

@nika1971 a ako sa ti s ním žije? 😅

nika1971
16. máj 2025
@milka1988

@milka1988 poznáme sa cez 30 rokov...občas si z neho utahujem,že mu kúpim červené čižmy ako v mrazikovi...asi tak 😁

nika1971
16. máj 2025
@nika1971

@milka1988 poznáme sa cez 30 rokov...občas si z neho utahujem,že mu kúpim červené čižmy ako v mrazikovi...asi tak 😁

@nika1971 aj múdry som,aj pekný som...a tebe ako?

nika1971
16. máj 2025
@milka1988

@milka1988 predchádzajúca správa patrila tebe...už nevidím na mobil

doriiis
16. máj 2025

Blíženci.Nepoznam jedného blíženca,ktorý nie je slizky had.Ja som strelec takže ťažko vychádzam s pomalými,strnulymi,konzervatívnymi a kockato mysliacimi znameniami.
Najlepšie vychádzam s baranom.S jedným žijem vedela rokov a je to fasa život s nim

sharka174
16. máj 2025

Inak ja som rak..ale ženy v znamení rak mi nesadli..zato ženy vodnarky milujem.. všetky moje naj naj najmilovanejsie kamošky sú narodenie vo februári

ivik4
16. máj 2025
@milka1988

@milka1988 vsak aj ja..

anketkarka
17. máj 2025

To čo tu rozoberáte je slnečné znamenie človeka. Astrológ sa vždy pýta aj na čas a miesto narodenia, lebo planéty pri narodení sú stále v pohybe, a preto aj dvojčatá (aj keď sú rovnaké slnečné znamenia sú povahovo rozdielne). Volá sa to horoskop narodenia a rozoberá sa vačšinou postavenie viac vesmírnych objektov a nie len slnka. Človek vo svojom živote prechádza predsa vývojom. Každý si zo svojich životných lekcií svojim vnímaním zoberie niečo iné. Preto je každý človek jedinečný a odsudzovať nejaké znamenie je nefér. Je ale fakt, že kombinácie niektorých znamení k sebe pasujú lepšie a iné zasa horšie.
Ak by to niekoho zaujímalo:
https://osobni-horoskop.najdise.cz/

mooonika1975
17. máj 2025

Pre mňa váhy, či chlap či žena, a vodnar. Uf

mooonika1975
17. máj 2025
@doriiis

Blíženci.Nepoznam jedného blíženca,ktorý nie je slizky had.Ja som strelec takže ťažko vychádzam s pomalými,strnulymi,konzervatívnymi a kockato mysliacimi znameniami.
Najlepšie vychádzam s baranom.S jedným žijem vedela rokov a je to fasa život s nim

@doriiis poznám blíženca a je charizmatický, kľudný a neskutočne empaticky

fineta
17. máj 2025

Zamyslela som sa a prišla na to, že ženy račice nič moc skúsenosti, ale s chlapmi rakmi v pohode. Ale radi veru koketujú so ženami. 😁😁
Proste niektoré črty sú pre znamenia typické, môžu sa korigovať výchovou, ale len veľmi ťažko... Napríklad baran = čistá tvrdohlavosť, ctižiadostivosť... Preto je 12 znamení, každému sedí iné a neplatí, že keď niekto nevychádza s rakom, tak si s ním nebude iný rozumieť. Či?

oli18
17. máj 2025
@nika1971

@nika1971 aj ja. Dafinujem ho ako herca v diplomatickych sluzbach.

renesance80
17. máj 2025

kozorozci a najhorsie je ked sa mi prihovori nejaky chlap zas je to len kozorozec 🤮

0silvia0
17. máj 2025
@renesance80

kozorozci a najhorsie je ked sa mi prihovori nejaky chlap zas je to len kozorozec 🤮

@renesance80 negrcaj, aki su muzi-kozorozci? Co je pre nich typicke? Ja poznam v tomto znameni len zeny.

renesance80
17. máj 2025
@moonlight1210

S vahami musis rychlo. Ak sa nieco dohodne, tak hned to ist vykonat. Trebars ist do kina.
Ked medzitym uplynie dlhsia doba (napr. par dni), uz im beha po rozume, co vsetko ine by sa dalo v tom case robit a vidis, ze slovo dodrzia len preto, ze slubili. Ale najradsej by boli niekde inde, lebo uz maju desat dalsich napadov, pre ktore by sa radsej rozhodli.

@moonlight1210 velmi vystizne som vaha a uplne najradsej som sama sebou 😅

isis234
17. máj 2025
@sulavikova

Žena škorpión. Strašná zloba, neprajnosť a závisť v jednej osobe.

@sulavikova toto sedí na barana- v mojej blízkosti.. na škorpiona nie. Preto nie každému sadne znamenie... Akého vlka chováš, to si....- indiánsky príbeh

hankab
17. máj 2025
@moonlight1210

S vahami musis rychlo. Ak sa nieco dohodne, tak hned to ist vykonat. Trebars ist do kina.
Ked medzitym uplynie dlhsia doba (napr. par dni), uz im beha po rozume, co vsetko ine by sa dalo v tom case robit a vidis, ze slovo dodrzia len preto, ze slubili. Ale najradsej by boli niekde inde, lebo uz maju desat dalsich napadov, pre ktore by sa radsej rozhodli.

@moonlight1210 suhlasim a som na to alergicka. Zijem s vahou a on ozaj dokaze mesiac vopred dohodnute plany zhodiť zo stola vetou “a fakt tam ideme? Nejdeme radsej … ?”
Plus ta jeho vlastnost mat vzdy vsetko podla seba je uplna katastrofa.

ibatanecnica
17. máj 2025
@yelena159

@tairyx Ja mám babku raka a sedí to na ňu. Blíženec brat a bývalá spolužiačka, tiež to sedí. Ale bratranec je blíženec a je fajn chlapík.

@yelena159 moj muz.je tiez.blizenec. dvojtvarnkst jak vysita.

ibatanecnica
17. máj 2025
@mooonika1975

@doriiis poznám blíženca a je charizmatický, kľudný a neskutočne empaticky

@mooonika1975 toje aj moj muz - vonku. Doma za dveram iny clovek

ibatanecnica
17. máj 2025
@ariannazara

Moj mazel je lev úžasné znamenie aj otec kozorožec. Ale blíženci je za mňa najhoršie

@ariannazara suhlas

alienkami
17. máj 2025

My nemáme rodinu - my máme rybník. Všetci 4 sme ryby. Ja som momentálne taký kapor, manžel asi zubáč, staršia je plachetník a mladšia taká piraňka. 🤣
Každý sme iný, Tie znamenia sú fakt skôr pre zábavu.