S ktorýmii znameniami máte zlé skúsenosti?
Ahojte viem trochu ezo téma a viem aj že to záleží skôr od povahy ale len tak zo srandy by som chcela vedieť s akými znameniami máte vyslovene zlú skúsenosť? U mňa sú to muži levy a potom raky - aj ženy aj muži ešte som nezažila žiadneho s ktorým sa dá vydržať pár hodín bez toho aby som bola vyšťavená z energie. Kľudne ak máte nejaké znamenia s ktorým máte dobré skúsenosti napíšte. Len ma zaujíma či sa viaceri zhodnú v komentoch.
U mna muzi vodnari a zeny blizenci, tak velmi zvlastne povahy, mozno mam ja zrovna nejaku smolu na nich. Muz je kozorozec a to je zase dost negativista sem tam, ale stale lepsie ako dezorganizovany vodnar
To ale zavisi aj od toho,ake si znamenie ty.Ja som strelec a neznesiem kozorozcov a oni mna.Naopak byci a barani su pre mna top.
Som ten často spomínaný ublíženec 🙂
Je pravda ze raci sú pre mňa totálne nepochopiteľné znamenie, ale zas mám dobrú kamosku aj kamosa raka, obidvaja narodený koncom júna v prvý deň raka. Takze sú to taký rakoblizenci
Rovnako zvláštne sú pre mňa ryby, v nich sa nedá vyznať a ich citlivosti vôbec nerozumiem.
Moc nemusím býkov- tí sú na mňa moc spomalení a tak isto panny. S pannou si viem vynikajúco pokecat ale spolupráca/spoluzitie je hrôza, ja som chaos panna poriadok.
Paradoxne môj je býk a dcéra panna 😂😂.
Najviac si rozumiem s ohnivymi znameniami - lev, baran, strelec a všetci moji najbližší kamaráti priatelia sú narodený v týchto znameniach. Tak isto veľmi dobre vychádzam s kozorozcami.
@lujza123 kedy su narodeny? ked prvy den raka? 21 alebo 22? lebo udava sa to rozne, kedy zacina rak. Aj ja som rakoblizenec
rod. príslušník vodnár... ak povie 5 viet tak garantujem že aspoň v jednej je klamstvo... mne sa s ním nechce ani stretávať, pretože počúvať klamstvá to nie je pre mńa...
@mooonika1975 toje aj moj muz - vonku. Doma za dveram iny clovek
@ibatanecnica to aj môj, a je váhy, vonku by sa rozdal, tichý, doma mrzut a v kuse naštvaný . Čo ti poviem. 😁
Ja, by som chcela, byť aspoň na jeden deň levom. Levy sú priamy, neboja sa povedať na plnú hubu, to čo si myslia. Nenechajú si s prepáčením skákať po hlave. Majú proste, takú priamu povahu. Nič ich len tak nerozhodí. S ničoho si veľkú hlavu nerobia.✨
Ja, by som chcela, byť aspoň na jeden deň levom. Levy sú priamy, neboja sa povedať na plnú hubu, to čo si myslia. Nenechajú si s prepáčením skákať po hlave. Majú proste, takú priamu povahu. Nič ich len tak nerozhodí. S ničoho si veľkú hlavu nerobia.✨
@kvetinka_2 tak ja som lev podľa tvojho, ale veru že nie som .
@kvetinka_2 a mám v práci levicu, tá je ako šedá myš, ustráchaná, skôr bojazliva
U mna muzi vodnari a zeny blizenci, tak velmi zvlastne povahy, mozno mam ja zrovna nejaku smolu na nich. Muz je kozorozec a to je zase dost negativista sem tam, ale stale lepsie ako dezorganizovany vodnar
@kiki68 potrebné si to vystihla desorganizovany Vodnar, čisto môj mu, ja som protiklad a som z toho už chorá...
Ja som lev a veru sa nenachádzam ani v jednom z tu uvedených popisov 🙈 alebo aspoň ja sa tak vôbec nevnímam... Zase je pravda,že osobné sa vidím úplne inak ako mi už okolie povedalo,že ma vidí
Pre mňa váhy, či chlap či žena, a vodnar. Uf
@mooonika1975 prečo muž vodnár nie?
@milka1988 Ženu nie, muž neviem.
Ja nevychádzam s Vodnarmi, ani ženami a ani mužmi
@milka1988 muz vodnar je nezodpovedny, tzv. do vetra, nikto ti neda to, co ti on vie slubit, nie su to muzi pre rodinny zivot
Kozorožec, lev, baran a strelec.
Muž kozorožec nikdy viac. Teraz mam strelca a zatiaľ je to v pohode 😁
Ja dobre vychádzam s levmi, vodnarmi. Tiež s kozorozcami, ale je fakt umenie dostať sa k nim, oni sú veľmi rezervovani a otvoria sa fakt len keď veria druhému. Problém mám so škorpiónmi - sebestredni, na seba zameraní majstri sveta 😂😅 A tiež ma znervózňuje pomalosť býkov a zasnenost rýb.
ja čistá vodnárka v strede dekády 8 februára ale mám takú organizáciu že by ste kukali niektoré.Už ak sa sťažujete že vodnár nemá organizáciu iba chaos😀 všetko musí byť tip top až puntičkársky u mňa.No ale je pravda, že chlapi vodnári sú mimo reality taký vetroplach..ženy vodnárky majú viac rozumu.Moja starká bola baran nebola vôbec tvrdohlava,plachá tá by sa dala na chleba natreť.Vela robí aj ascendent to je to druhé znamenie podla hodiny narodenia čo sa vyššie spomína.A tak sa to potom pekne zmiešava tie povahy a preto vám tie slnečné znamenia velakrát nesedia na človeka a poviete si že je to somarina
ja čistá vodnárka v strede dekády 8 februára ale mám takú organizáciu že by ste kukali niektoré.Už ak sa sťažujete že vodnár nemá organizáciu iba chaos😀 všetko musí byť tip top až puntičkársky u mňa.No ale je pravda, že chlapi vodnári sú mimo reality taký vetroplach..ženy vodnárky majú viac rozumu.Moja starká bola baran nebola vôbec tvrdohlava,plachá tá by sa dala na chleba natreť.Vela robí aj ascendent to je to druhé znamenie podla hodiny narodenia čo sa vyššie spomína.A tak sa to potom pekne zmiešava tie povahy a preto vám tie slnečné znamenia velakrát nesedia na človeka a poviete si že je to somarina
@liusa82 napr ja mam v rodine barana, ktory sice by sa dal na chlieb natriet, super trpezlivy diplomat, rozumny, ale po hlave si skakat neda. Svojim sposobom tvrdohlavy teda je, o hlupostiach ho nik nepresvedci = ALE nebude sa dohadovat, skor si to v sebe tak sprace,ze o "tomto" sa mi neopati tu diskutovat:D
Ale inak je pravda co pises, ze je to rozne, a okrem "napozemskych veci:DD" ma na toto vplyv aj vychova, zvyky.. nespravnou vychovou aj z ryby urobis tyrana, a z ineho znamenia narcisa atd... lebo proste clovek podpori nevhodne vlastnosti a ide to.
@kvetinka_2, aj ja by som chcela byť priama, nenechať si skákať po hlave a povedať všetko na plnú hubu. Lebo ja som v kuse diplomatická a ustupciva a ozvem sa až keď doslova padám na hubu. Len ako to spraviť, nakoľko som lev celý život?
@kvetinka_2, aj ja by som chcela byť priama, nenechať si skákať po hlave a povedať všetko na plnú hubu. Lebo ja som v kuse diplomatická a ustupciva a ozvem sa až keď doslova padám na hubu. Len ako to spraviť, nakoľko som lev celý život?
@vroni tiez som lev a som taka ista. Neznasam konflikty a stale mi niekto skace po hlave a posúva hranice. Az vtedy dokazem vybuchnut, ale to uz je vacsinou neskoro.
Inak toto je super zrkadlo, aby človek pochopil, že tie znamenia sú blbosti.

Som ten často spomínaný ublíženec 🙂
Je pravda ze raci sú pre mňa totálne nepochopiteľné znamenie, ale zas mám dobrú kamosku aj kamosa raka, obidvaja narodený koncom júna v prvý deň raka. Takze sú to taký rakoblizenci
Rovnako zvláštne sú pre mňa ryby, v nich sa nedá vyznať a ich citlivosti vôbec nerozumiem.
Moc nemusím býkov- tí sú na mňa moc spomalení a tak isto panny. S pannou si viem vynikajúco pokecat ale spolupráca/spoluzitie je hrôza, ja som chaos panna poriadok.
Paradoxne môj je býk a dcéra panna 😂😂.
Najviac si rozumiem s ohnivymi znameniami - lev, baran, strelec a všetci moji najbližší kamaráti priatelia sú narodený v týchto znameniach. Tak isto veľmi dobre vychádzam s kozorozcami.