icon

Sestra sa zaľúbila na rozlúčke so slobodou

vannyvanny
23. jún 2025

Long story short - moja sestra mala rozlúčku 2 týždne dozadu . Boli sme v Prahe v jednom klube a (volajme ju Miriam ) Miriam tancovala s jedným černochom . Akože nemôžem povedať naozaj bol veľmi sympaticky a milý… začali sa bozkávať (neriešim to je to jej vec nesúdim ) ale od toho dňa furt o ňom básni že akú mal jemnú pokožku veľké pery a ja neviem čo mám na to povedať , o týždeň ma svadbu a jej nastávajúci je môj dobrý kamarát a neviem ani ako reagovať lebo sa správa jak pobláznená tínedžerka pritom ho už aj tak nikdy neuvidí .
Dokonca si ho pridala na FB ….

Strana
z2
motylik2559
23. jún 2025
@vannyvanny

Ja by som to najradšej vymazala z hlavy neviem čo spraviť ale podľa mňa je len poblaznena a prejde ju to hádam veď už ho nikdy neuvidí ani nič ja neviem fakt

@vannyvanny ked si ho pridala na FB nie je nikde napisane,ze sa s nim este nestretne. Ty nevies co je ten cernoch zac, nepoznas ho, mozno je to typ, ktory rad pride za zenou, ktora sa mu v bare pacila a za ucelom uzit si. Tiez nemozes vediet, ci nemoze byt aj nebezpecny, z jednej noci, kde sa hra na chrumkaveho nemas zaruku nikde. Ja byt nou si ho na FB nepridam. Dalsia vec, to co spravila teraz velmi lahko spravi aj pocas manzelstva, uplne staci, ked ju niekto tak ocari ako ten cernoch. Ved sa znova "len" poblazni. Kolko krat ju to ma prechadzat, zatial co by bol jej manzel a zaroven tvoj kamarat podvadzany? Priliz lahko podlahla v tom bare. Podla mna buduceho manzela ani skutocne nemiluje, lebo keby ano toto by nedokazala aj keby mala v sebe 2 promile. v tomto smere ju nic neospravedlnuje. A ja byt tebou a ze on je moj dobry kamarat, tak mu to poviem, lebo myslis,ze nebudes mat vycitky v akom klamstve po svadbe zije a ktovie kolko krat sa to este stane? Chces, aby mal zniceny zivot? radsej nech ho to boli teraz, ale kym ma pred svatbou a da sa zrusit, nez by bol tahany za nos a aj tak by to poviedlo k rozvodu skor ci neskor. Popravde keby toto spravi moja kamoska mojmu dobremu kamosovi, tak by som sa jej nedokazala ani do oci pozriet, lebo by som ju nespoznavala coho je schopna...Fakt si to premysli, ale moja rada je, aby si to povedala.

alienkami
23. jún 2025
@jenny224

wow, zaujímavé niektoré názory. Väčšinou tu ženy šalejú, keď majú ich muži obyčajné kamarátky, ale nad bozkávaním sa s niekým iným na rozlúčke sa dá privrieť oko :D sestra sa nezaľúbila, len ju pobláznili hormóny a hlavne nie je zaľúbená ani do svojho nastávajúceho. Mal by o tom vedieť

@jenny224 myslela som to v zmysle - keby si na druhý deň tie olizovačky vyčítala a hanbila sa za ne, tak s privretými očami by sa takéto jednorazové zlyhanie dalo akceptovať

ivana11155
23. jún 2025

@vannyvanny Miriam este nie je vyzreta na vydavanie sa.

pasomnica
23. jún 2025

Ajaj, niekomu zavoňal černošský pipík 😃

janinah
23. jún 2025

Je uplne jedno čo urobiš alebo neurobiš.Ak toto dokaze zena v case,kedy by mala básniť len a len o svojom snubencovi a nijaky iny muž by ju nemal zaujimat,tak čo bude robit,ked pridu vsedne stereotypne manzelske dni a aj aketake problemy? Pojde sa odviazať na tancovacku a olizovať s inymi? Ako sestra si jej povedala pekne od pľuc nech sa spamata,cernocha odstrani z fb a drzi sa svojho chlapa? Lebo nesudim,neriesim,jej vec...no,pri vlastnej sestre by toto platiť nemalo.

kristinka92
23. jún 2025

@vannyvanny Sestre by som strašne vyčistila žalúdok. Naco sa ide vydávať, keď sa ešte stále potrebuje olizovat na diskotéke ako nejaka soplaňa?

jamimo
23. jún 2025

@vannyvanny nuž, aj taký vie byť život 🤷‍♀️ Stále môže byť férová k nastávajúcemu a nevydať sa. Ja som zažila takú svadbu, kde nevestu vyobšíval svedok počas veselice-svadby, a aj takú, kedy nevesta povedala pri oltári NIE 🤦 Radšej prúser týždeň vopred ako na mieste činu 🤔

misterunderhill
23. jún 2025

Tak podľa mňa by svadbu mala odložiť. Bude to dobré pre obe strany, než si slečna rozmyslí čo chce. Za mňa svadba nemusí byť, ale ak má byť, tak by mala byť z absolutnej lasky, oddanosti, pre šťastie oboch.

vkatush
23. jún 2025

Veľmi tejto story neverím, ale byť to moja sestra, vyčistím jej žalúdok a má deň na to, aby sa priznala so všetkým paroháčovi... Teda, pardon, ženíchovi.
A prajem jej, aby mal aspoň on rozum a svadbu zrušil. Nech nemusí o pár rokov na to doplácať rozvodom.
Žiadne ospravedlnenie, že mala rozlúčku, bola pripitá, zabávala sa,... Jednoducho cundra bez chrbtovej kosti, veľmi pekne povedané. Možno keby mala viac v sebe a lepšiu príležitosť, aj sa s ním vyspí. Och. Ak nechcem s niekým byť, tak sa rozídem a tak hľadám iného a nie toto.

enmery
24. jún 2025
@vannyvanny

Ja by som to najradšej vymazala z hlavy neviem čo spraviť ale podľa mňa je len poblaznena a prejde ju to hádam veď už ho nikdy neuvidí ani nič ja neviem fakt

@vannyvanny Nebude pobláznená z tohto, bude z iného. Nevyzreté decko, ktoré malo ostať samé a užívať si.

rozkvet1
24. jún 2025

@vannyvanny presne pre toto nenavidim rozlúčky so slobodou. Nič dobrého sa tam nedeje pokiaľ je tam opačne pohlavie

eva8
24. jún 2025

Sestra sa nemusi priznat, musi si dotycneho zablokovat. A venovat sa priatelovi. Ten ulet nech ostane jej jedinym tajomstvom.
Alebo sa este nevydavat, dozriet. Ani ja by som kamaratovi nic nevravela

tinkatomas
24. jún 2025
@rozkvet1

@vannyvanny presne pre toto nenavidim rozlúčky so slobodou. Nič dobrého sa tam nedeje pokiaľ je tam opačne pohlavie

@rozkvet1 ja som nikdy nepochopila zmysel rozlúčiek so slobodou...

rozkvet1
24. jún 2025
@tinkatomas

@rozkvet1 ja som nikdy nepochopila zmysel rozlúčiek so slobodou...

@tinkatomas to nikto normálny nechápe...

vannyvanny
autor
24. jún 2025
@eva8

Sestra sa nemusi priznat, musi si dotycneho zablokovat. A venovat sa priatelovi. Ten ulet nech ostane jej jedinym tajomstvom.
Alebo sa este nevydavat, dozriet. Ani ja by som kamaratovi nic nevravela

@eva8 ešte večer ho zablokovala chvalabohu ja len dúfam že ho neodblokuje alebo čosi ale už vyzerala že ju to prešlo len nechapem proste ako sa mohla tak zapozerať za jeden proste večer

vannyvanny
autor
24. jún 2025
@vannyvanny

@eva8 ešte večer ho zablokovala chvalabohu ja len dúfam že ho neodblokuje alebo čosi ale už vyzerala že ju to prešlo len nechapem proste ako sa mohla tak zapozerať za jeden proste večer

@vannyvanny ešte to otočila proti mne že ja to moc prežívam že jej vycitam že sa bavila už si pripadam ja jak ta hlúpa . Že ona by svojho chlapa nevymenila že co to tak prežívam

cacianka
24. jún 2025
@vannyvanny

@vannyvanny ešte to otočila proti mne že ja to moc prežívam že jej vycitam že sa bavila už si pripadam ja jak ta hlúpa . Že ona by svojho chlapa nevymenila že co to tak prežívam

@vannyvanny ak si dobrá sestra, tak jej vypucuj žalúdok. mala si hneď a kľudne to zopakuj aj teraz. to nie že ty prežívaš, ale ona sa správa ako decko a nevie čo so sebou.
koľko krát chce zopakovať takéto úlety ?

kvadrinkaaa
24. jún 2025

Tvoja sestra je zrejme dospelá svojprávna osoba a ako si zariadi, tak bude mať. Moc to prežívaš a možno dávaš tomu viac energie ako ona.

aurora33
24. jún 2025
@vannyvanny

@vannyvanny tvoja sestra je riadna kača. Kiež by sa jej to vrátilo čo urobila.

vannyvanny
autor
24. jún 2025
@kvadrinkaaa

Tvoja sestra je zrejme dospelá svojprávna osoba a ako si zariadi, tak bude mať. Moc to prežívaš a možno dávaš tomu viac energie ako ona.

@kvadrinkaaa to je pravda len som nerada súčasťou niečoho takého obzvlášť keď sa jedna o moju sestru a jej budúci manžel je môj kamoš z detstva proste obaja sú pre mňa veľmi dôležitý ale asi áno zbytočne to prežívam ja

diskuterka22
24. jún 2025

@vannyvanny ja by som to zenichovi ani nepovedala ani by som sa do toho nemiesala. Sestre by som povedala svoj nazor a nech si to dalej riesi bezo mna.

rozculena
24. jún 2025

ktovie,čo vyvádzal na rozlúčke ženích...😉

eva8
24. jún 2025
@vannyvanny

@vannyvanny jooooj, ja tiez nikdy nezabudnem na jeden bozk 🙂

Strana
z2