Šialená rodina partnera
Poprosim vas o nazor. Uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rozchodom s partnerom koli jeho rodine. Od zaciatku ma iba urazaju a podcenuju a aj nase deti. Neustale narazky na moje vzdelanie, konicky cokolvek.
Uznavaju len jeho ex. Napriek tomu, ze ona sa o dieta nikdy nestarala, brala drogy a vzdelanie asi ani nema.
No uz to prerasta do takych extremov, ze detom nosia veci z kontajnerov. Dnes k narodeninam hracka z kontajnera a este mi argumentovali, ze to umyli. Pritom nie su chudaci. Obaja maju priemerne dochodky, chod domu plati ich syn. Prispevky od deti na dochodok po novom maju asi astronomicke sudiac podla platov deti. Tak preco moje deti dostavaju odpad!!! To radsej nic.
Ked tam ide s detmi, tak sa mozu hrat iba na zemi kde je pes. Mater mu zbali z jedla ale iba pre neho.
Sirsia rodina ako napr sesternice a bratranci jeho ma ani neodzdravia. (Deti mame rovnakeho veku a chodia do tej istej skolky). Pripadam si pri nich divne.
Uz nevladzem a chlap na to kasle, ze on sa aj tak s bratrancami moc nestretava.. no jeho pozdravia, ale mna nie aj ked stojim vedla neho.
Chlap je dobry ale proti rodicom nepojde. Ja sa zas bojim rozchodu ako to zvladnem sama s dvoma malymi detmi. Hladala som uz pracu v okoli iba na nocne.
Absolutne neviem co mam robit. Cele noci nespim.
Uz ich nikdy nechcem vidiet, ale kym budem byvat s nim, tak sa to neda. Deti vyvolavaju k nim,no nejak extra sa im nildy nevenuju. Vzdy pridu urevane a podrazdene.. Nicc im nechcu dovolit ani dat. Dokonca dostali tam spolocensku hru od niektorej pribuznej a syn hodinu rumazgal, lebomu junedovolili zobrat domov. Tak som na rychlo letela kupit taku istu.
Uplne mi to pokazilo vstah. Kym som ich nepoznala a nestretavala sa snimi, tak bol dokonaly. Chlap sa nezoprie nikdy, iba slubuje.
Nedokazes sa odosobnit od toho vsetkeho? Je skoda zahodit vztah kvoli jeho rodine. Musite vy dvaja drzat spolu. Kaslat na jeho pripecenu rodinu. Casom sa mozno aj muz spamata a zastane si ta. Ked na teba utocia on je ticho a nic im nepovie?
Rodicovsky dochodok je myslim maximalne cca 20 eura od dietata...ved ty sa s nimi nestykaj kto ta nuti?. Ak by ste sa rozjsli on tam deti aj tak vziat moze. Stari rodicia maju pravo sa s detmi stretavat
No ... čo by som urobila ja? ... stopla akýkoľvek styk s jeho rodinou ... deti sú deti, všetko vnímajú, aby sa z nich časom nestali zakomplexovaní, submisívni jedinci ... a partner buď sa s tým zmieri alebo prestane byť pred nimi za chrumkavého a na rovinu im povie, že sa budú správať k jeho rodine - Tebe a deťom s rešpektom ... pokiaľ by sa po tomto nič nezmenilo, čo aké ťažké by to bolo, odišla by som od neho aj s deťmi.
Neviem ako ma tvoj chlap donutit bratrancov a sirsiu rodinu aby ta zdravili. Kasli na jeho rodinu. Je tu vela rodin co chodia k svokrkvcom len manzel a deti. Ale bolo by ferove si to vydiskutovat s muzom. A dedkovci nemaju ziadnu povinnost kupovat vnucatam darceky- bez ohladu na vysku dochodku. ( ja sa hnevam ked im kupuju hracky, oblecenie aj sladkosti maju toho plne komody je z toho akurat bordel a o tom kolko stoji zubar ani nepisem.)
@zuzinka888 autorka nepísala ze vyžaduje darčeky, napísala ze radšej nič ako hračka z kontajnera. A ma pravdu...
Deti sú jeho? Lebo z textu to nie je úplne jasné.
Prosím vás, tieto témy vymýšľa niekto platený koňom, alebo niekto, kto sa s koňom zrazil?
Na kieho boha si si vobec taky geneticky material pustala do gatiek? Ze si nic ti ukazali uz davno, detom to iste a chlap uplny chudak... terqz si sa prebrala? Konecne.
@simona20201309 ano jeho. A neviem to nejak stopnut. Bola som tyzden v nemocnici a deti museli k nim,kym bol v praci. Obcas musime vyuzit ich sluzby napr burqcka na dialnici a na mi kto do skolky ist 😩.
K nam chodia doslova prepadovka. V sobotu mu zavolaju ze pridu a on mi to oznami s oneskorenim, takze uz nema vyznam ist s detmi prec.
Riesit to ma chlap, ale je submisivny vo vstahu k rodicom. Ja sa snazim nevyuzivat ich sluzby.
Partner, 2 deti, svokrovci neuznávajú jeho druhu ženu-teba, ale prvú narkoman ku.... (s nou ma decko?) deti ponižuju darčekmi zo smetiaka, hraním na podlahe kde je pes, prevádzku domu taha syn.... - tvoj muž, ci druhý, vy bývate saní?) , jedine co s malymi vedia je ich zdeptat.... Nezdravia ta mužovi bratranci a sesternice...vsetko?
Polovica tvojich problémov sú kktiny...
Vyhod z hlavy svokrovcov, mužovi familiu, naňho sa nesťažuješ, tak buduj s nim...
Prečo si ta nevzal, mal svadbu s tou prvou?
Decka nepustaj k tým starým drbom do psej búdy
a na zajtra zbuchni pekný vylet niekam vláčikom. 🚂
Nikto ta nebude robiť šťastnou, jedine ty sama🍀🌺🌈
Ja by som tie darčeky prijala a dala deťom kladivo a nech sa zahrajú na demoláciu a kričia aha babka babka takto robia naozajstne stroje. A potom by som to vzala a naučila ich ako sa recykluje a hodila čo patrí do platu a čo do kovu a pod.
Alebo kašli na jeho rodinu ono príde čas keď sa to otočí.
off topic, ale prispevky kui dochodky od deti maju urcitu maximalnu hranicu, myslim, ze max je to okolo 20€ na jedno dieta (takze ci zarovi 2 000 alebo 20 000 mesacke, jeho rodic dostane tu dvacku) - to len aby si si nemyslela, ze za kazde dieta im k dochodku buchme mesacne 300€.
No mne toto pride tiez ako vymyslene.
@ahhola dik mam to v plane. Ano svadbu nechce lebo ho donutili ozenit ked tu kravu nabuchal. Mozno su to kraviny,ale mma to sere. Nechcem aby deti chodili k nim, a drbovci k nam. On stale slubuje ze im dohovori a nic. Oz ze radsejda vypoved ako sa snimi hadat no len potom pocka a oblbne ma inak. Ide leto slubil mi ze bude doma aby sme ko vykryli.. uz zrazu nie. Ze vybavi jeho rodicov a neviem co. Ja nemozem byt doma stale. No ale dorazili ma tieto narodeniny. Naco sa sem trepali s tym odpadom. Ako starsi uz chape ze si dedo kupi nieco nove a dokola sa s tym chvasce a vnukovi nic. A vysvetluj to 6 rocnemu! Alebo ze preco nechodia pre neho do skolky, preco nemoze ist k nim kedy chce. No a ked tam 2 mesiace nejdu, zas volaju chlapovi,on sa posere a deti tam zobere aj za moj chrbat. No uz na nich nemam nervy. Cele je to o nom,ze nema gule! Jedine co ma pri nom drzi su peniaze. Uz ani neviem ci ho lubim.
@domkakvet jooooj, co všetko sa deje.... Dnes má stiahla Kamka na kaficko, čerstvá vdova po 60. a hovorí, ze ju balí rozvedeny XY. Som to povedala doma a chlapi, ze dobre jej hrabe, chudere... No len ona hovorila, ze on ju volal na jeho chatu v hornej dolnej a nma ju tam čerstvo kúpenú... Overené z kp😂..
@domkakvet preco si myslis ze vymyslene? Ja som sa snimi nestretavala az kym sme deti nemali a neprestahovali sa do domu blizsie k nim.. do vtedy sme byvali dvaja v mojej garsonke. On nema nic. Vsetko napisalna syna kedsa rozviedol.
Neodsudzujem veci z kontajneru ,vážim si všetko ale toto je už veľa ... Úplne zrušiť kontakt .nech sa spamataju.
Neviem si starých zaradiť, co sú to ta ľudia, už im asi staroba uberá z rozumu...
Lenže keď budeš od muža vymáhať, aby s nimi zatocil, nedosiahnes nič,akurat len rozchod... Musíš sa hodiť do kľudu a keď to celkom dobre nejde, uťať vzťahy... Tak niečo vymysli, niečím si získaj svokru, nech sa k vnucencom chová aspoň približne ako babka.
Hadam, ze o rozvod podala ta fetacka? To len uz k tomu co som pisala..
Preco si sa zahodila s takym degesom? Sebaucta ti nic nehovori
Ja by som sa uplne distancovala od jeho rodiny. Vas vzťah moze normalne fungovat, proste s jeho rodinou sa nestretavat, deti tam nepustat, neprijimat dary nic. Manzelovi normalne vysvetliť ze toto nieje normálne a ked chce on tam moze chodit ale vy s deťmi tam nepojdete a oni nech nechodia k vam a basta 🤷🏻♀️
@ahhola no ona je raz tak a inokedy inak.. mozno keby je sama tak je ok. Stary je despota a vymetac kontajnerov. On na asi nejaku chorobu alebo co a ona je na peniaze drzgros. Oni este aj nam nadavali ze co tolko nakupujeme. Kurnik ved su to nase peniaze a neukradli sme ich. Alebo ze vnucata sa tam chodia iba najest. Tym myslela vsetky, nielen moje 🙈.
Chcem sa odstrihnut od nich a on mi naslubuje kadeco. No len oni sem pridu za synom a vnucatami. On ich nevyhodi. Ked sa odstahujem, tak nebudu chodit ku mne aj skolku zmenim vsetko. Len on je dobry chlap aj otec.. len vazne nevie narobit poriadky s jeho rodicmi. Ze to mam ignorovat. Neviem to.
A začína to byť vidieť v ich byte, ze skreckuje? Ak je hoarder, bude ešte veselo. (český film Samotari, baba navlacila veci až pod strop).
Ale v každom prípade neutoc na chlapa kvôli jeho rodičom. Keď s tým on bude chcieť niečo spraviť, bude on ten zlý a ti, co neriešili, budú za dobrých. A tvoji rodičia ako?
Moja svokra nám napríklad každému nadava do bosoriek, som hnusná žena lebo moj manžel sa odsťahoval už nežije snou a že sme jej zakázali zobrať týždňové dieťa po kamoskacg kočíkovať tak som najhoršia a neviem čo.. ja som osobne tiež už parkrat premýšľala čo ďalej.. ale hodila som zo za hlavu, nekontakujem ju ona keď sa snaží nereagujem .. deti tam nechodia
@ahhola jeden umrel a druhy ma zavazne zdravotne problemi. Imunitu nema skoro ziadnu, tak sa snazim aby sme tam nezavliekli nejaku chorobu.
Ty si do vtedy vobec nechcela poznat jeho rodinu, potom co prisli rovno na svadbu bez toho aby si ich kedykolvek pred tym videla, no velmi zvlastne, tak ak ti do vtedy nechybali, tak ti nemusia ani teraz, mozes sa s nimi prestat stretavat a mas vybavene.
Prestahujte sa s muzom a detmi niekde dalej kde za vami tito ludkovia nebudu chodit a ani muz s detmi za nimi......
Dufam ze ta nenuti chodit k nim. Ak nie,tak super. A ak oni pridu ku vam,tak ich nepozdrav a odid z tade kde su oni. Maj ich na haku a uplne ich ignoruj,ked budu deti chciet byt s nimi v izbe,nechaj ich,ale ty proste odid od nich a nevyjdi ,pokym neodidu. A jeho celu familiu zacni tiez uplne ignorovat. Ak ich stretnes daj hlavu hore a prejdi okolo bez pozdravu,lebo ked ty si pre nich nula,o to viac budu oni nulou pre teba. Ty nemusis nikoho ani zdravit a ani si ich vsimat. Muzovi jasne povedz dopredu,ze jakmile pridu k vam,odchadzas z izby a ze s nimi v izbe nebudes pod jednou strechou. Nech ta neopovazi volat ,kym budu u vas. Co sa tyka deti,su este male a nechapu,tie nechaj ak budu ku nim chciet ist,ale jakmile zistis,ze ti odvrknu doma,alebo nieco skarede ti povedia,tak budes vediet,ze o tebe im rozpravaju zle veci a vtedy uz zakroc a uz ich ku nim nepusti,lebo keby tak neurobis,stvali by deti proti tebe,a deti by ta prestali pisluchat..Ale budes si aj s muzom ci chces ci nechces pohovorit,lebo ho oni ked bude s nimi stale budu ockovat proti tebe. Budu mat nad nim velku moc,hlavne ak sa co len doma pre nieco pohadate,a coraz castejsie ti zacne nieco vytykat. Ak je on submisivny ,tak ty bud domina a vezmi chod domacnosti do svojich ruk a zacni to tam riadit. Urci pravidla ty a uvidis. Len najprv musis s muzom pohovorit,a ak ti slubi ze nieco spravi co budes chciet ty ked budu u vas,a porusi to,tak pred nimi zvys naňho hlas a spytaj sa ho priamo pred nimi na to,na com ste sa dohodli a nech to teraz dodrzi. A nech ich poraza,musia vidiet proste,ze si od nich uz skakat po hlave nedas. Mozno to chvilu este potrva,ale mozno ta konecne zacnu akceptovat,ale v prvom rade si to vsetko vyries s muzom. Skus jeho pomaly odstrihavat od nich. Ak je dobry muz,tak pojde s tebou rad s detmi niekam na vylety ,na chatu,do Zoo,alebo len na ihrisko. Pritiahni ho este viac k sebe a k detom. A este otazocka,tvoja rodina z tvojej strany aky maju vztah k jeho rodine?
Je mi ťa ľúto , asi si neviem predstaviť čo zažívaš lebo môjmu priateľovi rodina je super . Ale presne čo písali hore, dištancovať sa od jeho rodiny , neprijať nič od nich , nezdraviť sa , nemať s nimi dobrý vzťah keď sami o to nestoja. takže tak 😉

Deti by tam proste nechodili. Partnerovi by som vysvetlila že toto odmietam akceptovať a nechcem aby deti mali takýto vzor