Šialená rodina partnera
Poprosim vas o nazor. Uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rozchodom s partnerom koli jeho rodine. Od zaciatku ma iba urazaju a podcenuju a aj nase deti. Neustale narazky na moje vzdelanie, konicky cokolvek.
Uznavaju len jeho ex. Napriek tomu, ze ona sa o dieta nikdy nestarala, brala drogy a vzdelanie asi ani nema.
No uz to prerasta do takych extremov, ze detom nosia veci z kontajnerov. Dnes k narodeninam hracka z kontajnera a este mi argumentovali, ze to umyli. Pritom nie su chudaci. Obaja maju priemerne dochodky, chod domu plati ich syn. Prispevky od deti na dochodok po novom maju asi astronomicke sudiac podla platov deti. Tak preco moje deti dostavaju odpad!!! To radsej nic.
Ked tam ide s detmi, tak sa mozu hrat iba na zemi kde je pes. Mater mu zbali z jedla ale iba pre neho.
Sirsia rodina ako napr sesternice a bratranci jeho ma ani neodzdravia. (Deti mame rovnakeho veku a chodia do tej istej skolky). Pripadam si pri nich divne.
Uz nevladzem a chlap na to kasle, ze on sa aj tak s bratrancami moc nestretava.. no jeho pozdravia, ale mna nie aj ked stojim vedla neho.
Chlap je dobry ale proti rodicom nepojde. Ja sa zas bojim rozchodu ako to zvladnem sama s dvoma malymi detmi. Hladala som uz pracu v okoli iba na nocne.
Absolutne neviem co mam robit. Cele noci nespim.
Uz ich nikdy nechcem vidiet, ale kym budem byvat s nim, tak sa to neda. Deti vyvolavaju k nim,no nejak extra sa im nildy nevenuju. Vzdy pridu urevane a podrazdene.. Nicc im nechcu dovolit ani dat. Dokonca dostali tam spolocensku hru od niektorej pribuznej a syn hodinu rumazgal, lebomu junedovolili zobrat domov. Tak som na rychlo letela kupit taku istu.
Uplne mi to pokazilo vstah. Kym som ich nepoznala a nestretavala sa snimi, tak bol dokonaly. Chlap sa nezoprie nikdy, iba slubuje.
Autorka
Pises ze inak je to dobry chlap a ze aj deti lubi. Mas s nim deti,tak z akeho dovodu si teba nemoze vziat za zenu? Lebo keby si bola jeho zena,tak to uz je trochu ine a mohla by si sa na nich aj rozkricat,a povedat ze on je tvoj muz a ze si ty si nenechas od nich kydat na hlavu a ze ty mas v manzelstve tiez slovo a nech sa beru kade lahsie,ak ta nemienia respektovat. Lenze ak on si ta nechce vziat,tak mas to asi uz prehrate,lebo jeho rodina ta nikdy nebude akceptovat,. A on bude viac menej po voli jeho rodine,a tebe bude vzdy len slubovat.
@domkakvet ja jej to práveže prajem, len mi došlo divne, ze po nej vyštartoval, ešte nestihol hrob obschnut... A vyzerá ozaj dobre a keď sa nahodí, tromfne aj svoju dcéru, ta je potom pri nej v rozpakoch...
Ona je z poslednej generácie tých poboznych zeniciek a bola pohoršená, ze po nej vybehol par dni po ovdoveini. Tak som do nej nahucala, ci ešte roky co ma pred sebou bude drať kostolné lavice, alebo s chlapom po termalkach a HR... ten by bol veľkorysy, na baby mal smolu a samota mu kvapka na karbid. Vždy mal ženy o pár rokov staršie, takže táto vyhovuje🌺a ešte sa poznajú odmala.
Nechápem - prečo by ti mali chodiť so škôlky pre deti?? Vy dvaja ste rodičia.
Keď sa auto pokazí na diaľnici, existuje odťahovka.
Ja by som tam len neustála deti. Keď oni prídu za tebou, tak ich pekne pohosti, a na zvyšok kašli.
Nečakaj darčeky. Nečakaj nič.
Rozvod nemá zmysel. Budeš s deťmi len sama. A k nim budú chodiť možno ešte viac, lebo zo nebudete ani ty s deťmi ani on s deťmi zvládať..

Autorka,
toto je zodpovednost tvojho priatela, aby so svojou rodinou urobil poriadky. Ty do ich rodiny nepatris (priatel si ta odmieta vziat za zenu) a ani nie si povinna sa vystavovat stresu, atakom a sprostym reciam. Bez ohladu na to aki su oni, tuto situaciu musi riesit tvoj priatel (predpokladam, ze tie deti mas s nim).