Sklamala som sa v kamarátovi. Bola to chyba?
Ahojte,
mam kamarata, pozname sa 10 rokov. Je slusny, mily, je s nim sranda. Stala sa mi taka vec, ze sme spolu vcera po oslave skoncili v posteli. Dnes mu vobec nebolo do reci, doslova sa mi vyhybal. Maximalne co spravil je to, ze mi pozdravil. Uplne sa mi nanho zmenil pohlad. Mam chaos v hlave. Keby to bola nahodna znamost azi by som sa tym nezaoberala, ale islo o kamarata. Ani neviem co mam robit. On sa tvari, ze nic sa nestalo, ja nad tym cely den rozmyslam. Popravde, dufam ze sa mi ozve aspon kamaratsky ako doteraz to bolo a zrazu nic.
@anonym_268773 ako chlap môže mať sex s hocikým,tak žena môže mať vzťah s hocikým 😉
@anonym_59670e samozrejme, ale tak nebudem sa teraz hrať na mŕtveho chrobáka ale si to s dotyčným vykomunikujem.
@anonym_268773 urcite len zena je na vine , baby to ste take konzervativne , ze ste sa nikdy nikto nevyspali s niekym s kym nechodite ?
@anonym_autor nie, nikdy som sa nevyspala s niekym s kym som nechodila, a nevidim dovod robit zo seba matrac niekomu - hocikomu - pre zabavu. A ked Ty ano a "nie si taka konzervativna", tak co teraz zmatkujes, ved ked je to podla Teba normalne, no tak zivot ide dalej, vyspala si sa s kamosom, co riesis? On nech si to v hlave zrovna ako chce a Ty zi svoj zivot dalej tiez. 🤷
@anonym_fb59d1 podla mna jemu to je jedno, nakolko on je pohodova skor flegmaticka povaha.
@anonym_autor Keby mu to bolo jedno, tak sa ti nevyhyba. Nevie to spracovat, rovnako ako ty. Potrebujete chvilu casu a vyjasnit si to.

@anonym_268773 je smutné mať takú nízku mienku o vlastnom mužovi.
@sona96 Smutné je myslieť si, že ten môj muž je iný 🤷♀️