Sklamanie z nesplnenia prísľubu partnera na Vianoce
Ahojte. Možno je to maličkosť ale pre mňa to je také smutné a je mi toho ľúto. Mali v akcii kapra za veľmi dobrú cenu. No koľkokrát som váhala na ďalší deň už nebolo nič. Tak som požiadala priateľa keďže mal voľno či by mi zbehol ráno rybku kúpiť keďže ja nestíham celý týždeň som končila neskoro večer. V ten deň sme sa pohádali ale povedal že ryba je doma že mi ju potom donesie. To bolo začiatkom decembra. Pýtala som ho asi 3x či mi ho donesie nech to môžem považovať za hotové (veľmi potrebujem veci vidieť /cítiť aby mozog vyhodnotil ukončenú činnosť inak na to stále myslím a stresuje ma to). Samozrejme sa na mňa osopil že som otravná. Tak som ho viac už nepýtala. Sam od seba to nespomenul dodnes a to už je štedrý večer za rohom. Jasne že som si kúpila kapra sama o týždeň neskôr jasne že oveľa drahší ale mám. To ho fakt netrápi že nebudem mať rybu na stedry večer keď vie ze ich milujem? Nevie ze som si kúpila sama. Čakám ci mu dôjde ze niečo sľúbil a nedodržal. Plánujem sa ho to spýtať este raz 24ho. Ako bude reagovať. Podľa mňa to ani nekúpil. Nerobil by z toho také drahoty. Mrzí ma to ze človek na ktorého by som sa mala spoliehať sa na mňa vykaslal. Pre mňa je to dôležitá vec, áno stedry večer netravime zatiaľ spolu budeme spolu až ďalší deň. Ja ho trávim so svojimi deťmi a on s rodičmi. - (nie je bio otec)
Nešla si ku neho kukať do mrazničky či je tam? 😂
🤦🤦🤦
Nie si tak trochu drama queen?
Pre teba dôležitá vec - pre neho blbosť.
skôr by som rozmýšľala či je to ten pravý.
s týmto kusom strácaš svoj drahocenný čas.
Naozaj sa trápiš pre takéhoto človeka?
Fakt baby, načo sa držíte silou mocou niekoho čo vám absolutne nevyhovuje
@anonym_89c867 nie ale mám ocd preto potrebujem mať veci pod kontrolou a mozog nespracuje kým to nie je hotové,.. Keď niekoho o niečo poprosím a takto to obchádza tak si to v konečnom dôsledku pre vlastnú spokojnosť urobím sama lenže takto si všetko robím sama a už som preťažena zo všetkého. Takže keď úplne nemusím tak nedelegujem prosby /úlohy atď ďalej ale robím sama. Lenže fungovať na 200 percent každý deň od 4 do 22 sa nedá
@anonym_autor neda sa na neho spolahnut a skus pouvazovat co ti jeho existencia pozitivne prinasa do tvojho zivota...
@anonym_89c867 nie ale mám ocd preto potrebujem mať veci pod kontrolou a mozog nespracuje kým to nie je hotové,.. Keď niekoho o niečo poprosím a takto to obchádza tak si to v konečnom dôsledku pre vlastnú spokojnosť urobím sama lenže takto si všetko robím sama a už som preťažena zo všetkého. Takže keď úplne nemusím tak nedelegujem prosby /úlohy atď ďalej ale robím sama. Lenže fungovať na 200 percent každý deň od 4 do 22 sa nedá
@anonym_autor daj si vianocny darcek a zbav sa ho
toto je podla teba malickost? ze ti niekto povie, ze nieco spravil a potom sa cely mesiac vyhyba to dokazat a este ty si otravna? nie, to vobec nie je malickost.. a nezalezi na tom, ze ide len o rybu.. tam ide o princip toho, ako sa k tebe chova.. toto by som netolerovala ani cudziemu cloveku, nieto partnerovi
@anonym_autor prečo ideš na 200%
To ste sa od zaciatku decembra nevideli?
Pre mňa osobne príliš málo informácii na to, aby som si na to vytvorila názor. Totižto z môjho pohľadu záleží aj na tom koľko ste spolu (resp. ako dobre ho poznáš, v koľkých situáciách si ho už zažila) a následne na tom ako veľmi si sa naňho doteraz ne/mohla spoľahnúť. Lebo ak inak bolo všetko okey, spoľahlivý atď. tak toto by bola pre mňa "blbosť", resp. by som sa zamyslela, či náhodou nemá aj on v tomto období toho veľa atď atď. Ale ak sa poznáte krátko alebo už bolo viacero podobných situácii, resp. sa naňho celkovo nemôžeš spoľahnúť a tento kapor je už len taký vrchol ľadovca, tak hej, vtedy by mi to vadilo veľmi.
@anonym_autor prečo ideš na 200%
@minenkaa lebo co si neurobím to nemám. Je toho veľa posledný čas aj v práci aj zdravotne aj rôzne vybavovačky
To ste sa od zaciatku decembra nevideli?
@martinkatinka videli práveže
Nie, nebola by som v emočnom ródeu kvôli rybe bez ohľadu na to či je jedna alebo ma ešte čaká druhá v mrazáku u priateľa. Chýba nám tu ako nezainteresovaným čitateľom dôležitý faktor - ako dlho ste spolu. Aký máte vzťah. Či náhodou nechce robiť kapra s tebou na spoločnej večeri. December/Vianoce sú chaotický čas pre hodné percento ľudí, je možné že zabudol že nejakého kapra v mrazničke má. Ale pevne verím že vaše spoločné diskusie mimo toho sú o niečo viac pestré než "ahoj kedy mi donesieš kapra?".
Nie, nebola by som v emočnom ródeu kvôli rybe bez ohľadu na to či je jedna alebo ma ešte čaká druhá v mrazáku u priateľa. Chýba nám tu ako nezainteresovaným čitateľom dôležitý faktor - ako dlho ste spolu. Aký máte vzťah. Či náhodou nechce robiť kapra s tebou na spoločnej večeri. December/Vianoce sú chaotický čas pre hodné percento ľudí, je možné že zabudol že nejakého kapra v mrazničke má. Ale pevne verím že vaše spoločné diskusie mimo toho sú o niečo viac pestré než "ahoj kedy mi donesieš kapra?".
@cyneric Ja si práveže myslím, že tento kapor je čerešničkou na torte ich komunikácie vo vzťahu a fungovania.
@cyneric Ja si práveže myslím, že tento kapor je čerešničkou na torte ich komunikácie vo vzťahu a fungovania.
@enmery Ono sa tak hovorí, "lidé jsou různí, většinou hovada". Z môjho pohľadu je toto fantastický scenár ktorý ešte v mojom živote nenastal a dúfam že ma takýto druh lásky nikdy ani nestretne.
Ja sa Ti cudujem. Nech si kapra necha a zabudne, kde byvas.
Ja ťa úplne chápem. Tu ide len o kus ryby na Vianočnom stole, ale pre teba to znamená, že sa na partnera nevieš spoľahnúť. Veď ťa pozná a vie ako potrebuješ danú vec odfajknúť za vybavenú v momente, keď bude ryba doma. Svieti ti kontrolka, či sa takto bude stavať aj k dôležitým veciam v živote v budúcnosti. No to postupne zistíš. Uvidíš, či sám rybu donesie.
@anonym_89c867 Preco by mala byt drama queen? Ved praveze taketo drobnosti ti napovedia,ci je chlap schopny do vztahu. To si maloktora zena uvedomuje,ze taketo male skladacky tvoria cely obraz a potom fnukaju po svadbe,ze maju nemozneho chlapa. Vzdy su signaly,len maloktora ich chce vidiet.
Dnes nekupil kapra, zajtra nezaplati dolezity sek....
Možno kúpil živého, a pláva ešte vo vani 😉
Možno kúpil živého, a pláva ešte vo vani 😉
@bielasovicka a vytvoril si k nemu citovy vztah, ma ho ako domaceho maznacika a kazdy den sa spolu kupu. jasne ze jej ho nechce dat. 😀
zaujimal by ma jeho nazor na celu vec
ty si mu dala peniaze na toho kapra? budete travit stedry vecer spolu ? atd celkovo tu zavisi od toho o aky vztah ide
teraz som docitala doplnene, netravite spolu stedry vecer, ty mas deti nechapem co si to s nim vobec riesila. Zjavne je to taky volnejsi vztah, mozno kamaratstvo s vyhodami a ty uplne zbytocne tlacis na pilu
venuj sa detom, zabezpec im stedru veceru aj toho kapra a on si da kapra doma s rodicmi
Kriste,taka kovbojka z jedneho kapra🙈
Vsak ta ma na haku. Nemozes sa nanho spolahnut ani pri kúpe jednej veci, ako by to vyzeralo keby bolo cosi dolezitejsie? Nech si ostane pri rodicoch v opatere...

Ja se ptám proč🤦♀️To fakt je hocijaký keket lepší, ako byť v pohode šťastná sama? Radšej sa vytrapit do smrti pre kreténa a blbosti...