Sklamanie z nesplnenia prísľubu partnera na Vianoce
Ahojte. Možno je to maličkosť ale pre mňa to je také smutné a je mi toho ľúto. Mali v akcii kapra za veľmi dobrú cenu. No koľkokrát som váhala na ďalší deň už nebolo nič. Tak som požiadala priateľa keďže mal voľno či by mi zbehol ráno rybku kúpiť keďže ja nestíham celý týždeň som končila neskoro večer. V ten deň sme sa pohádali ale povedal že ryba je doma že mi ju potom donesie. To bolo začiatkom decembra. Pýtala som ho asi 3x či mi ho donesie nech to môžem považovať za hotové (veľmi potrebujem veci vidieť /cítiť aby mozog vyhodnotil ukončenú činnosť inak na to stále myslím a stresuje ma to). Samozrejme sa na mňa osopil že som otravná. Tak som ho viac už nepýtala. Sam od seba to nespomenul dodnes a to už je štedrý večer za rohom. Jasne že som si kúpila kapra sama o týždeň neskôr jasne že oveľa drahší ale mám. To ho fakt netrápi že nebudem mať rybu na stedry večer keď vie ze ich milujem? Nevie ze som si kúpila sama. Čakám ci mu dôjde ze niečo sľúbil a nedodržal. Plánujem sa ho to spýtať este raz 24ho. Ako bude reagovať. Podľa mňa to ani nekúpil. Nerobil by z toho také drahoty. Mrzí ma to ze človek na ktorého by som sa mala spoliehať sa na mňa vykaslal. Pre mňa je to dôležitá vec, áno stedry večer netravime zatiaľ spolu budeme spolu až ďalší deň. Ja ho trávim so svojimi deťmi a on s rodičmi. - (nie je bio otec)

Kriste,taka kovbojka z jedneho kapra🙈
@iwesska tak vsetci vieme ze toto nie je len o kaprovi. keby si ludia vsimali aj taketo veci nemuselo by byt tolko nefuncnych vztahov a rozvodov.