icon

Skúsenosť s mužmi po štyridsiatke bez partnerky

16. jún 2025

Ahojte, píšem tento príspevok len zo zvedavosti a zaujímajú ma aj vaše názory a skúsenosti. Moja dobrá kamarátka má priateľa a jeho kamarát sa chce so mnou zoznámiť už dlhšie a pýtal si na mňa číslo ale vtedy som bola vo fáze po rozchode celá zranená a aj keď je to pekný chlap som si povedala že nie, chcem byť sama a nechcela som sa s ním ani stretnúť. Tento víkend ideme taká väčšia skupinka von a je tam zavolaný on aj ja a sa teda stretneme. Ale celkom ma irituje jedna vec, možno riešim blbosti kľudne ma zastavte ale podľa rozprávania kamoškinho frajera má 45, nemá ženu ani deti, je to úspešný, zabezpečený pekný chlap a nevie si nájsť normálnu priateľku a vraj sa naňho lepili hlavne zlatokopky a on je dobrák :D Ja to beriem z vlastných skúseností tak, že chlap po 40, ktorý je dlhodobo sám a nieje momentálne po dlhodobom vzťahu/manželstve je niečím divný.

Strana
z2
simona20201309
16. jún 2025

Rozmýšľaš úplne triezvo a reálne. Samozrejme ze niekde bude zadrhel. Aaano také rozprávky aký je chlap chudáčik dobrák len mal stále smolu na beštie...tých som počula...
Podla mňa s tvojim nadhľadom na to prídeš daz dva len si nechaj oci otvorené a nedovol mu zmanipulovat ta hneď na začiatok svojou dokonalosťou.
Na 99,999% mu tento štýl života vyhovuje.

ruxandra
16. jún 2025

Vieš čo, úprimne ti poviem, že mňa uz by odradilo to, ze hovorí, ze po nom išli zlatokopky. Kks, čo je nejaký zazobany podnikateľ? Pochybujem.. ale z vlastnej skúsenosti som veľa počula o zlatokopkach od chlapov, čo ledva zarobili 1000eur v čistom a su hlboko presvedčení, ze zeny po nich idú len pre peniaze. Tak od takého co najďalej, to je ta najhoršia vzorka chlapov a je logické, ze nemajú vzťah.

sisska96
16. jún 2025

Ak si mladá tak duplom kašli na 45 ročného muža....

sisska96
16. jún 2025
@sissy27

Mne by ako prve napadlo, ze ci on nebude zgrlos zgrlavy co ma problem zaplatit zene jednu kavu, ked teda vsetky idu po jeho majetkoch 😂
Ale tak ak sa ti paci, tak daj sancu zoznameniu, nemas co stratit, max tak chvilu casu a mozno tych 5€ za kavu 😅

@sissy27 Ja tiež poznam takého muža. Skoro 40 ročný muž. Stále behá s mamou, je "veľký podnikateľ" a držgroš. Normálne rátal že jednu babu vozila v meste do obchodu - cca 3-5km, kúpil jej žuvačku a ovocie. že on nebude toľko míňať na ženu
Inak je fešák vyšportovaný no mozog nula bodov

procrastique
16. jún 2025

Mladú pipinu sa mu zachcelo? 😀 Ono, môže byť úspešný a zabezpečený, v nejakom veku jeho rovesníčky chcú aj čosi viac.... to čo mladá pipina nechce, možno preto nevie nájsť tú správnu :D mladé ho nechcú, starý čurák to je... staré ho nechcú lebo je to prelietavec čo len kundičky zháňa :D

autor
16. jún 2025
@ruxandra

Vieš čo, úprimne ti poviem, že mňa uz by odradilo to, ze hovorí, ze po nom išli zlatokopky. Kks, čo je nejaký zazobany podnikateľ? Pochybujem.. ale z vlastnej skúsenosti som veľa počula o zlatokopkach od chlapov, čo ledva zarobili 1000eur v čistom a su hlboko presvedčení, ze zeny po nich idú len pre peniaze. Tak od takého co najďalej, to je ta najhoršia vzorka chlapov a je logické, ze nemajú vzťah.

@ruxandra on vazne je zazobany, jeho rodicia vlastnia urcite nehnutelnosti a jemu samostnemu sa tiez velmi dari ale to je jedno ja som chcela pocut celkovy nazor

procrastique
16. jún 2025

A keď sa muž vyjadruje o zlatokopkách, hneď mi po rozume ide akurát tak to, že sa len prezentuje ako boháč a reálne má problém uživiť seba a svoj životný štandard, nie to ešte dvoch... čož znamená že bohatý reálne vôbec ale že vôbec nie je. Akurát by chcel byť a chodí s nosom nahor :D

autor
16. jún 2025
@procrastique

A keď sa muž vyjadruje o zlatokopkách, hneď mi po rozume ide akurát tak to, že sa len prezentuje ako boháč a reálne má problém uživiť seba a svoj životný štandard, nie to ešte dvoch... čož znamená že bohatý reálne vôbec ale že vôbec nie je. Akurát by chcel byť a chodí s nosom nahor :D

@procrastique akoze ja som mala reálne ex ktoreho byvalka bola zlatokopka a sla po jeho peniazoch a pritom on bol veľmi štedrý ale pani chcela ovela viac😃 po roku od neho žiadala auto za niekoľko desiatok tisioc prepísané na ňu, okrem toho že bývala zadarmo a o jej dieťa bolo nadmerne postarané

procrastique
16. jún 2025

Keď ti to šmakuje, tak sa musíš preniesť cez niektoré "divnosti" budúceho partnera :D

michal_dr
16. jún 2025

@autorka

🤦
...vykašli sa na to 😉

Za mňa si ešte dieťa, ktore nevie čo v živote chce...

Prečo?

Keby si bola v pohode, nepotrebuješ zakladať tému a čítať domýšľavé "dristy" prispievateliek o tom, "prečo asi" je chlap po 40/50tke single...

Ak sa potrebuješ v živote vo vsetkom ubezpecovat na forach, sieťach, vykasli sa na vzťahy...

Keby si bola v pohode, tak sa stretnes, pokecas a das na svoj inštinkt, pocit.
Ak sa budes citit prijemne, tak sa stretavaj dalej a spoznavaj ho... nikto ta do nicoho nenuti, nikdy nic nemusis, ak ty sama nechceš...

Ty si tá, ktorá určuje pravidla...

Vždy buď sama sebou, vždy sa riaď vlastným rozumom, vlastným srdcom... Nikto z fora ho osobne nepozná, nikto nemal jeho topánky, nik nevie, prečo je taký, či onaký...

Jedno je však isté, niečim si ho zaujala, "práve ty" a dava ti možnosť spoznať ho...

Tak to nepremarni, daj tomu šancu... možno z toho bude jedna káva, možno pár stretnutí, možno sex, možno perfektny manžel a otec vasích detí a možno po prvej kave si obaja poviete, budme iba kamoši, pretože nemame nič spoločné a vlastne sme uplne rozdielni ludia s inymi hodnotami a cielmi...

A vek? Je jedno kolko máš rokov... i tu na fóre sú ženy v šťastných vzťahoh s 20 ročným vekovým rozdielom. Opäť tu budeš čítať xy komentárov, ale nikto nežije tvojím životom a pocitom, iba ty sama a iba ty sama najlepšie vieš, čo ťa v živote napĺňa.

Buď sama sebou, ži a nezabudni, že nikdy nič nemusíš, ak ty sama nechceš 😉

Drowning - Sexi date night playlist

https://www.youtube.com/watch?v=mNx4cwRoyrw
marianarem
16. jún 2025

Tak niekedy ti moze zapasovat aj taky, co je pre inych divny. Moj muz bol tiez dlho sam. Ano, je to nestandardny typ cloveka (aj ked divnym by som ho nenazvala), ale pre mna osobne nadstandardny manzel.

marca12
16. jún 2025

Ja by som ho neodpisala. Skus ho spoznat,ved mozno si nesadnete,mozno sa ti ani nebude pacit. Ale su aj chlapi,ktori ozaj nemali stastie na normalnu babu. Ja mam brat po 40tke,je sam,nema nikoho. Ciastocne je to sposobene aj vychovou a ciastocne aj tym,ze on nikdy len tak s hocikym nechodil a najst normalnu zenu,ktora nema maniere a nie je hysterka,je tiez tazke.

hopsas
16. jún 2025

Ja poznám troch takých po 45 single, všetci traja dobrí muži. Majú za sebou dlhoročné stroskotane vzťahy. V jednom prípade ta žena nechcela deti, v druhom ho podvádzala a v treťom prípade je to iITckar veľmi plachý.

maury
17. jún 2025
@julia_romeo

...divna si ty so stredovekym nazorom " že chlap po 40, ktorý je dlhodobo sám a nieje momentálne po dlhodobom vzťahu/manželstve je niečím divný."

@julia_romeo mne tiež príde divné takéto lustrovanie, čo kto rieši. Keď je slobodný bez záväzkov tak je divný. Keď má záväzky a deti a prečo sa rozviedol, prečo to nefungovalo. Mne osobne by to bolo nepríjemné, keby mňa niekto takto rieši 😀 a autorka prečo nie je vydatá a nemá deti. Naj toho človeka spoznať, nemať prehnané očakávania, žiadne ružové okuliare a všetko sa ukáže 🙂

spenat9
17. jún 2025

No ja mam rovnaky nazor ze pokial je muz dlhodobo nezadany tak s nim nie je nieco v poriadku + ked pises ze ty si mlada a on ma 45 tak asi uz aj vieme kde bude problem :D
A k tym zlatokopkam, tiez som toho nazoru ze takto sa vyjadruju len chlapi co nemaju peniaze.. poznam niekolko bohatych muzov a v zivote ani jeden z nich neriesil ci je nejaka baba na peniaze, toto riesia len ludia co peniaze nemaju.. mozno jeho rodicia maju nehnutelnosti ale to neznamena ze nieco ma aj on

spenat9
17. jún 2025
@hopsas

Ja poznám troch takých po 45 single, všetci traja dobrí muži. Majú za sebou dlhoročné stroskotane vzťahy. V jednom prípade ta žena nechcela deti, v druhom ho podvádzala a v treťom prípade je to iITckar veľmi plachý.

@hopsas no ale ti su po vztahu, to je normalne, ze vztah nevyjde.. ale bavime sa o chlapovi co dlhodobo nemal ziadny dlhsi vztah

sense
17. jún 2025

Tak ak dobrý mladučká a on zazobany 45+ tak nehľadá partnerku na život ale na reprezentáciu a užívanie si , a tie mladé žaby ho nechcú na život len kvôli prachom. Možno je len naivný že si nabali o 20-25 rokov mladšiu a tá mu bude za úsmev vyvárať každý deň teplé jedlo a prať oprdene trenky. Obzvlášť ak sú zazobani hlavne rodičia a nie on sam

torysheer
17. jún 2025

Ja som môjho spoznala keď mal po 40tke, slobodný bezdetný.... sme spolu 11rokov

janinah
17. jún 2025
@torysheer

Ja som môjho spoznala keď mal po 40tke, slobodný bezdetný.... sme spolu 11rokov

@torysheer ale asi si nemala 20

karolinakr
17. jún 2025

Jaromir Jagr ma kolko peňazi a stale je slobodny mladenec, vždy čaka na niečo lepšie, a Verešovu mal medzi prvymi a stale skúša mladšie
Ked sa tento tvoj tak strasne boji a okrem zlatokopiek nič ine nestretava, on vybera zrejme len podĺa vyzoru
a ked je taky ustrachany, tak budeš si na prvom rande polovicu platiť
V sexe ťa vyskuša, o to sa neboj a pojde skúšať ďalej

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
vilma7
17. jún 2025

Hneď na prvom rande si od neho vypúšťajú zdravotný záznam, najlepšie od psychiatra.

A teraz reálne, v dnešnej dobe je veľa ľudí, ktorý radšej žijú sami a nemusia byť divný. Toť vsko. Pre niečo to tak je. A ak ta zaujíma prečo je to jeho pripad, možno ti o ton raz porozpráva.

betulinka1
17. jún 2025

Mam kolegov po 35 maju karieru, byvanie, Dobry plat a tiez nemaju stálu partnerku. Hoci by chceli uz aj rodinu aj deti. Ono je to tazko v tom, ze podla mna sa v tom veku uz tazko prispôsobuje kazdemu cloveku druhemu partnerovi. Ja som si tiez nasla muza az ako 37 rocna. Zoznam sa a sama uvidis. Nesúd podla veku. Moze to byt super chlap, len mal ine zivotne priority. Lebo na druhu stranu aj tvoj rovesník nemusi byt “normalny”. Samozrejme, ked mas 25 rokov, tak to je zase ina situacia.

sevrin
17. jún 2025

Muži po štyridsiatke bez partnerky nie sú divní, možno len konečne dostali rozum.

7miriam77
17. jún 2025

Môj súčasný partner mal tiež po 40tke, keď sme sa dali dokopy. Ja slobodná mamička, on slobodný, bezdetný, dobre vyzerajúci, zabezpečený a úplne super chlap...sme spolu onedlho 6 rokov a všetko klape ako má ♥️🍀♥️. Stále vraví, že on čakal na mňa 🙂...tak možno ten čakal na teba. Skús a uvidíš

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
miniovecka
Odpoveď bola odstránená
lilke
17. jún 2025

Švagor, super chlap, zábavný, obľúbený... viackrát spomenul, že po ňom pásli konkrétne ženy. On vzťah chcel, ale na druhej strane sa vždy akosi "zľakol", stiahol sa. Mal 44, keď sa stretol s tou svojou, o 7 mesiacov svadba. Úprimne, uhrala to ona, ale on mal pocit, že dobíja. 🙂 A vyvinul sa z toho veľmi pekný vzťah.

sova7
18. jún 2025

Stalo sa mi viac krát ze ak chlap má po 40 nežije s mamou je dajme tomu v živote úspešný vie sa o seba postarať ale tvrdí mal som smolu na ženy väčšinou tie ženy mali smolu na neho. Tiež som prišla na to že chlap v istom veku ktorý nikoho nemá ani nemal niečo ma čo mu v tom bráni. A ak má isté presvedčenie o ženách sú zlatokopky alebo každá chcela iba sex a podobne je ťažké ho zbaviť tohto presvedčenia a nešla by som do vzťahu s ním že ja ti ukážem že ženy nemusia byť na peniaze . Lebo co potom? Budem sa báť ho poprosiť aby keď budeme spolu bývať niečo zaplatil? Nezaplatí za mňa za kávu aby som nebola na prachy? Ale tak to zistíš ak ho spoznas lepsie. Možno bude jeden zo sto co fakt iba mal smolu na ženy. Ale ja si myslím že ak niekto vzťah rodinu partnerku skutočne chce urobí preto všetko možné a nečaká do 40 ky a nestacia mu iba vzťahy s výhodami. A neverím tomu že kazda žena bola zlatokopka či nie je problem v jeho pohľade na ženy nie v ženách. By ma zaujímalo ako ta zlatokopka podľa neho vyzerá čo taká žena urobila že ju takto označil. By mi to veľa prezradilo o tom ako vníma ženy a čo má čaká vo vztahu. Tiež chlap dobrák či to nie je taký čo si nechá srať na hlavu a nevie sa za seba postaviť s takým ťažko.

anonym_324626
29. sep 2025

@anonym_autor mala som taku skusenost, chlap 40, ja v tom case 32. Inteligentny, vtipny, zabezpeceny, aj celkom dobre vyzerajuci. Tiez tvrdil, ze nemal stastie a ze posledna frajerka bola extremne psycho a pod.. na konci vztahu som ja skoncila rozbita ako rozbita ciganska hracka u psychologa. Aj jeho najlepsi kamarat z detstva mu dohovaral, ze taku uz nenajde, ako som ja, nech sa spamata, nespamatal. Ale ani ja som uz nechcela. Jeho naj kamos tvrdi, ze je strasne narocny a komplikovany, a taky vlastne aj bol, vsetko mu na mne vadilo, ale ked som to chcela skor skoncit, nedovolil to nikdy, aj ked sa to par x zopakovalo, furt ma klamal a prehovaral aby som ostala, ale co som ja potrebovala, to mi nedal.... Islo mu len o komfort, o ktory som sa ja postarala a samozrejme sex, ked som sa ucelne zacala sexu vyhybat na konci, pod zamienkou, ze si len skoci pre veci na byt a ja som ho mala 5min pockat na byte, ma doslova zneuzil sexualne. Tahal ma za nohu do spalne. Jedine co ti poradim, mne to dost ukazovalo signaly, pozri sa v akej spolocnosti kamaratov sa najviac pohybuje, on sice mal naj kamosa z detstva usporiadaneho s rodinou, moja krvna skupina, ale vacsinu casu travil s partiou chlapov 40, 45+, ktori boli slobodni a zeny pre nich znamenali len telesnu schranku, ved pri 1.navsteve ma jeden z nich chytal za stehno, pas a bolo mi to extremne neprijemne, moj vtedajsi frajer to vobec neriesil. Skus sa na to pozriet zo sirsieho uhla. Ludia ktorymi sa obklopujeme nas dost vyrazne definuju.

Strana
z2