icon

Som manipulátor alebo len empatický muž?

Včera o 14:13

Ahojte, pisem sem uprimne, pretoze ma zaujima, ako to cele posobi zvonku, ked to poviem takto nahlas. Nie som typ muza, ktory by vynikal vzhladom. Som skor priemerny, mozno nie ten, co by sa okamzite zapisal do pamati v dave, ale v interakcii so zenami sa mi deje nieco, co si viem sam tazko uplne vysvetlit..Velmi rychlo vnimam, v akom su stave. Kedy potrebuju citit pokoj, kedy chcu pozornost, kedy hladaju blizkost, nehu, pochopenie, alebo len niekoho, kto ich na chvilu unesie z reality.... A ja im to viem dat... Nie silou, nie natlakom, skor presnym naladenim sa na to, co v tej chvili chyba.. Viem byt jemny, viem byt pozorny, viem vytvorit pocit dovery velmi rychlo... Viem ponuknut lasku v tej forme, v akej ju zena v danom momente potrebuje citit ci niekedy je to pocit bezpecia, niekedy neha, inokedy intenzita, alebo vasen.. Nehram to ako hru, aspon nie vedome.. Ale zaroven si uvedomujem, ze vdaka tomu sa veci medzi mnou a zenami casto posuvaju rychlejsie, nez by mozno mali a naslednu samotu. Ano mohol by som to nazvat manipulaciou, aj ked to slovo mi nie je prijemne.. Nejde mi o pocet, ani o dokazovanie si niecoho. Skor zijem velmi v pritomnostou, v tom, co sa deje medzi dvoma ludmi prave teraz..
Ale zaujima ma ,, ako na takeho muza pozerate zvonku vy, zeny.… posobi to ako nieco pritazlive, alebo skor ako nieco, z coho by ste mali neprijemny pocit?

Strana
z2
autor
Dnes o 11:18
@anonym_754222

@anonym_autor
Už ti chýba len ten biely kôň...pán princ🙈🙈🙈

@anonym_754222 ak myslis vyjav podla ktoreho biely kon, je sucastou jazcov apokalypsy, tak asi ano,.. Biely bude ten najlepsi. Biely je totiz vytazstvo ci skor spravodlivost .

mikadooo
Dnes o 11:36

@anonym_autor som si myslela, že si sa prišiel pochváliť, aký si úžasný, až na tú "následnú samotu". Tak teraz neviem, či sa sťažuješ, alebo čo je vlastne problém. Áno je veľa mužov, ktorí sa tvária, že ich žena zaujíma a keď sa jej nasýtia, tak ju pošlú do preč. Snáď nájdeš seberovnú a budete si rozumieť natoľko, že nepríde tá "následná samota". Osobne si myslím, že budeš normál, len si prišiel na istý trik.

Strana
z2