icon

Som milenka

7. mar 2022

Pisem sem s vedomím odsudenia a pohorsenia,ale aj tak potrebujem radu.S manzelom som bola 15 rokov. Posledne roky som zazivala nasilie,ktore som ospravedlňovala tym, ze nic strašné sa nedeje.pred siestimi rokmi mi vstupil do zivota iny muz, bohuzial ženatý. Ukazal mi coho som hodna a vdaka nemu som manželstvo ukoncila.avsak,ukoncila som ho len ja.Sme "spolu" sest rokov.ma 19 r dceru a manzelku s ktorymi byva.manzelka ma svoj zivot dovolenky zajazdy s istym muzom.na tieto akcie berie aj dceru.raz som jeho manzelku stretla s panom xy v meste.bozkavali sa,drzali sa za ruky. Takze moj milenec ma nevodi za nos tym,ze by mi tvrdil ze s manželkou nema dobry vztah a realita by bola ina. Viem ze ziju spolu a sucasne kazdy svoj zivot avsak mne takyto zivot prestava stacit.ak som chora pride nakupi mi,donesie mi lieky,ale chyba mi ten bezny zivot,aky zazivaju ine pary,chyba mi zaspavanie a budenie sa vedla niekoho...ked som mu navrhla rozvod.nestotoznil sa s tym.vraj maju s manzelkou dom,a navzajom sa nemaju z coho vyplatit. Vraj co potom ak by sa rozviedol,vyplati ho,pride ku mne ale bohuzial za tu polku hodnoty,s ktorou by ho vyplatila nekupi nic a teda kde skonci ak by nam to nevyslo a vykopla by som ho. Ma 50 r. Ja 42.a neciem co robit.milujemho,vidim ze aj on mna ale mne takyto vzťah nestaci.chyba mi partner na kazdy den. S nim sa vidim tak 4 dni z 10..ak je chory,nevidime sa aj dva tyzdne.

dilino
7. mar 2022

Máš toto za potreby 6 rokov je dosť dlha doba na to aby to poriešil ak by ťa miloval tak povie dobre rozvediem sa a pôjdeme spolu byvať a uvidime.Keby ti navrhol že podme aspoň do prenájmu skúsme tam žiť a uvidi sa čo bude dalej ale ON nič.Nechce ťa do svojho života len na travenie voľných chviľ ktorých je málo a ked ho svrbi čvirik tak ťa vyhľada.A áno budeš vždy v roli milenky nič s tebou neplanoval a to vedel od začiatku ako s tebou začal.Ked pišeš že jeho dcéra ma 19 rokov tak minus 6 mala nejakých 13 rokov to ešte by som bola schopna pochopiť že aspoň bude s ňou pokiaľ je ešte dieťa ale už je dospelá a nič si milenka a ine nič.Nerozumiem však tomu že 50 ročný chlap ženatý ked dobré žije zo ženou načo mu je milenka.Vieš vzťah s ňou ak by bol taký zlý ako ti povedal tak by už odišiel dávno.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.Ešte pochopim ak by to bol chlap 60 ročný no tak dajme tomu ale 50 ročný a nechce zažiť zmenu ved to nieje starý dedo ale chlap v najlepšich rokoch.Hľadaj si niekoho ked už tak chceš ale slobodného alebo rozvedeného nie takého na ktorého musiš čakať a príde len vtedy ked to vyhovuje jemu a TY len čakáš ved nieste pubertiaci ale ste ľudia v najlepšich rokoch.ON sa rozviesť nechce čo ti aj na začiatku povedal.Má potrebu svrbiacého čvirika tak ťa vyhľada niekde s tebou pôjde a TY cela šťastna že ho vydiš.Ja by som to s nim ukončila a už sa mu ani neozvala pre mňa by to už vyznám nemalo neni o čo stať a ani bojovať. A že jeho žena ma niekoho no párada ONA spi s tým chlapom ten tvoj milenec spi s ňou kedže je jeho žena a potom s tebou no neviem či by som riskovala že to bude všetko v poriadku aby si nedostala nejakú pliagu ktorej sa nebudeš môcť už nikdy zbaviť.To si naivne mysliš že ked pišeš že sa nevydime aj 14 dni tak že je sväty ako mnich ved má svoju potrebu tak čo ked mu žena neda ide kam či čo robi.Ak by si sa s nim rozišla TY vydela by si či by prišiel s prosíkom alebo nejakým riešenim ale ja si myslim že skôr by neprišiel ako prišiel.Mal ťa len na pobavenie a travenie voľného času.Skončila si jeden nefunkčni vzťah a našla si si ženatého no žiadna vyhra.Snád máš o sebe nizku mienku že si si našla ženatého a úctu vôči sebe nemáš žiadnu.Ja by som to ukončila koľko to chceš ťahať a zbytočne miňať energiu na niečo čo neprinesie žiaden výsledok.Nájdi si takého ktorý s tebou bude zdieľať rovanke hodnoty ako TY a budete spolu traviť čas a nie takého čo budeš ho vyčkavať a ked má náladu tak pride a ked nema tak nepride.Maj k sebe úctu a nie že bude s tebou zametať ako s handrou.ON vie dobre čo sa u nich doma deje je to zovšednenosť teraz ma niečo nové chcel si dokazať že má ešte aj na inú ale v skutočnosti nikdy neodide len ti nabalamutil káleraby do hlavy že sa uvidi čo bude dalej.ON už pred tými 6 rokmi vedel že chce len niekoho na nejaky úlet a važnu znamosť vôbec nehľada.Už len ked sa na tým tak zamysliš ako ťa môže milovať ľúbiť ked vydel že si vydata žila v strachu, smútku, bezmocnosti zranena ktora sa bala o svoj život a ON namiesto toho aby hľadal riešenie ťa zranil ešte viac tým že nechce odisť.Ved ty nemáš nič žiaden vzťah žiješ v ilúzii v klamstve a zraňuje ťa nádalej.Tak sa milujuci partner chlap nespráva k žene čo ju má rád váži si ju.Nepišeš že či si mala v manželstve deti ak nie nájdi si slobodného bez zaväzkov a vytvorte spolu rodinu nájdi si takého pre ktorého budeš prvá a nie nejaka druha na zavolanie typu hej pod sem lebo aj mám chuť teraz sa s tebou stretnuť a užiť si načo ti je taký s ktorým nemáš žiadnu perspektívu.Chod do toho s čistým štitom a nájdi si slobodného s ktorým si môžeš založiť rodinu si mlada.Nenič si dalej život.Veľmi ti držim palce.

zanka777
7. mar 2022

Napíš mi spravu ak chces 😉

diamond007
7. mar 2022

Mňa zaraza že ti ukázal čoho si hodná... Hodná si len BYT MILENKA preňho 😉

annamalaga
7. mar 2022

Nuž, on ťa asi veľmi nemiluje. Lebo keby hej , dávno je stebou.

luccija
7. mar 2022

Tak veľa rokov si stratila a stratis, lebo on sa nepohne z miesta.kolko ešte chces takto žiť?prvý si Ťa nevazil a druhý robí to isté.

miadi
8. mar 2022

"ona sa s tym muzom stretava mozno 10 rokov,moj je stale v tom ze spolu s nim nic nema lebo ona je velmi pobozna,nechce mi doteraz verit ze som ich videla.."

Toto je co za blbost ? Jeho žena ma 10rokov milenca a ten tvoj sup vsetrt (prepac hneva ma taky chlap co ta len využiva.a oblbuje) akoze veri ze stym chlapom nic nema?
A chodi za tebou len ked zena nie je doma je stym druhym??????
Chapes teda vobec ze oni spolu ziju...
Ona o tebe vobec netusi.
A on ti len natrepal ze spolu len existuju koli domu. Neviem ci tomu mam verit ze on ozaj veri ,ze jeho stara svata kost chodi 10r s nejakym chlapikom na dovcu modlit sa ruzenec.
Tento tvoj panko ma riadne ego.
Upne si snim premrhala 6rokov. On chce svoju zenu nie len svoj dom. Ty si len zabavka milenka sam ti povedal ako to je. (aj ked tu jeho verziu ako to je u nich doma ti nakecal klamstva...uprimny bol len v tom ze nikdy nebude TVOJ)
Najdi si niekoho co ta bude mat uprimne rad. Mas len 42r mozes zit este dalsich 40 krasne s niekym alebo aj sama. Tvoja volba!

autor
8. mar 2022

@miadi kedze na tie dovolenky s frajerom chodi aj ich dcera,je v tom ze by pred dcerou predsa nechodila s milencom.vraj su len kamarati.aj dcera to tvrdi

amiaja
8. mar 2022

Asi je nacase dat mu ultimatum
Bud sa rozvedie alebo rozchod. Uvidis za co mu stojis.
Stratila si uz dost rokov, mala by si sa pohnut vpred.
S nim alebo bez neho.
Podla mna sa nerozvedie. Chvilu ta to bude boliet ale stretnes niekoho kto ti da vsetko a nie len obcasne stretnutia.
A kto vie.. mozno ked ta strati pochopi ze mu za to stojis
V kazdom pripade nemas co stratit. Len uz nezostavaj v takomto "vztahu"

miadi
8. mar 2022

No aj keby boli len kamarati ( dcera mu klame) .. ty si ich videla bozkavat sa?! Preco chodi jeho dcera s mamou a jej kamosom na dovolenky to je take divne . Proste Robi mame alibi . Neviem cele je to divne. On ti povedal o tom ze mà vztah s niekym ona 10r aby to bolo ok mat vas vztah .. iluzia open marriage. Vie ona o tebe ? Je to divna vyhovorka chodit za tebou len ked ona nie je doma. Ona si ide kam chce s kym chce ci je to jej kamos ci frajer.. a “ tvoj” ide len ked o tom ona nevie.? On stebou vobec nepocita .. Keby sa rozviedli polka majetku nie je malo . Uz teraz vie zeby ste sa rozisli a on by ostal s holym zadkom. Hmm. Ako uz Niekto povedal nemusel by sa rozviest mohol by ist zit k tebe. Stym ze Keby ste sa rozisli stale mà svoj domov ibaze to by musela jeho zena o vas vediet. Je to cele divne . Iste je len to ze ty milujes viac ako on.

nominativ
8. mar 2022

Prečítala som si len niečo ale príšerne si to idealizuješ. To nie je 6 rokov veľkej lásky, ale toho, že chlap má nejaké zázemie a svätý pokoj doma (ak teda fungujú ako spolubývajúci) a ešte aj možnosť bez problémov si skočiť po nejaké to potešenie a cit, ale bez strastí každodenného úmorneho života.

Ako vravíš, 50tnik, zdravotné problémy, prečo by už niečo menil? Veď má dokonalú situáciu.

autor
8. mar 2022

@nominativ ano je to presne tak, mas pravdu. Pochopila som, že tu mi prospeje jedine rozchod. Smutné je, že ja ani v práci ani v okolí slobodných ani rozvedených mužov nemám. Všetko sú to ženáči, väčšina sa ani netají, že by ma chcelo len do postele. Ja o toto nestojím, a po tejto skúsenosti už vôbec nie. Bude to ťažké, ale musím nazbierať sily. Ultimátum je zbytočne dávať, už teraz viem, čo by si vybral. A keďže to viem, tak moje postavenie v tomto vzťahu je asi jasné....

kornelies
8. mar 2022

Tvoj priatel ma aky vztah k peniazom? Vacsinou setrni muzi sa nechcu rozvadzat, aby neprisli o svoj komfort, peniaze.
Sanca, ze budete spolu byvat, by musela vyriesit manzelka- rozvodom.

kornelies
8. mar 2022

Precitala som si tvoj posledny prispevok a nechapem, co vyriesis rozchodom. Ten ries az vtedy, ked bude na obzore iny mu, ktory stoji za rozchod. Bud aj ty sebecka. Vyuzivaj vyhody vztahu, aky mas. Nemas ani 22, ani 32, slobodni muzi v nedohladne. Tazko sa v 42 rokoch hlada muz na dlhodoby vztah, s ktorym si budes mentalne, fyzicky rozumiet. Pouzivat hlavu aj srdce. 😉

autor
8. mar 2022

@kornelies a da sa tak fungovat? hladat nieco ked hlava aj srdce pri inom?

kornelies
8. mar 2022

Mozno o rok, dva stretnes muza, ktory ho nahradi. Mozno nie. Preto hovorim, aby si s nim zotrvala. Rozchadzat sa, lebo povedali na MK? Nie. Napis mi SS, mne sa to tu nechce verejne rozpisovat.

jaskolka
8. mar 2022

Pozri... Oni dvaja s manželkou si zrejme žijú "voľný vzťah" teda nemajú nič proti tomu, aby ten druhy si našiel bokovku, aj možno si to schvaľujú.
Ale oficiálne sú stále manželia. Neskumaj, aké majú dôvody, môže ich byt strasne veľa . Je možné, že ona doma vari, perie, upratuje, teda on ma full servis, na sex ma teba, tak prečo by zo mal meniť?
Očividne nemá taký záujem o život, aký máš ty. Chlap v 50 už nerád mení stereotypy, na aké je zvyknutý, (nechce sa znovu prispôsobovať novej žene novému spôsobu života)
Keby ste spolu normálne fungovali už by to eboli len tie sladké milenecký stretka, kávičky, obedy, výlety. Už by prišli aj bežné veci, financie, domácnosť a vášeň by vyprchala.
On zrejme nechce toto, iba tu "milenecku" stránku. Bud to prijmes, alebo hľadaj iného.

nikyball
8. mar 2022

Asi je to vážne celé o sebalaske. Ja mám samu seba natoľko rada, že by som nevydržala donekonečna pocuvat výhovorky, schovávať sa, neuzivat si vzťah a stále byť tá druhá.
A inak sľúbil ti za tých 6 rokov niečo viac? Mne to pripadá tak, že ty si ho idealizujes a stále čakáš a jemu je jasné , že nikdy z toho nič viac nebude. Si ideálna milenka, tichucka, poslušna , verná ....

peta2202
8. mar 2022

@nikyball hmmm tak nejak to vidim aj ja. ono ak sa a tie roky nezmenilo nic, tiez si myslim, ze sa nic nezmeni. takto im to vyhovuje no nie je samozrejmostou, ze to bude vyhovovat aj novym partnerom. mne by to teda moc vadilo

ysseba
8. mar 2022

Nuž... to je dať za to, že si si našla ženatého. Tak mu povedz, že keď sa len toho bojí, že na neho prepíšeš pol bytu. Či? Či to ho asi až tak nemiluješ, že?

ddaassuullaa
8. mar 2022

Mam kolegu, rozvedeny, ma dospeleho syna a uz 12 rokov ma vlastne plnohodnotny vztah s rozvedenou zenou. On vsak zije stale vo svojom byte v jednom meste, ona vo svojom v inom.meste a par dni v tyzdni su spolu, vikendy vacsinou, aj dovolenky spolocne (aj, nielen). Im to takto vyhovuje obom, aj ked su obaja rozvedeni, neziju a asi ani nebudu zit spolu, nerozmyslaju nad svadbou, kedze kazdy uz maju uz jednu neuspesnu za sebou. Nie kazdy chce zmenit svoj stereotyp, obaja su cca vo veku autorkinho milenca. Ale podstatny rozdiel - oni to chcu obaja a su s tym stotozneni. Cize, ak ty nie si, zrejme to chce zmenu

janetinka27
8. mar 2022

si v tazkej situacii. ma ta rad, ale za vlastnych podmienok. keby sa chcel pri tebe kazdy den prebudzat, poriesi si zivot. za tie roky ste si zvykli na tento zivotny styl. aj sa trochu cudujem, ze mu nevadi, ak je jeho manzelka za ruky s inym muzom, ako to vnima aj okolie? pride mi to neusporiadane. davno to mohol vyriesit, este nebol za zenitom, ked ste sa dali dokopy

miriam11
Odpoveď bola odstránená
hefo
8. mar 2022

Milenka obvykle ťahá vo vzťahu za kratší koniec (a ak by náhodou predsa len dosiahla svoje, veľmi rýchlo sa stane zas ona tou podvádzanou). Tak to proste je a treba sa s týmto vedomím zariadiť.

dadula_15
8. mar 2022

Nezmeníš to, keď to nechce zmeniť on. Ak chceš bežný vzťah, rodinu a tak, tak s iným chlapom, tento ti to nedá, mne je to jasné z týchto riadkov, neviem prečo tebe nie 🙂

sono2
8. mar 2022

Toto čo je za hlúposť?
Ved dieťa je už čoskoro von z domu a oni dvaja v dome v situácii že sú akože kamaráti?? Tam musí ešte niečo byť, ináč by bol s tebou častejšie, veď dom môže mať a žiť u teba. Či chodí kvôli dcére domov???

autor
8. mar 2022

@sono2 nie, kvôli tomu, že manželka nič netuší, teda možno tuší ale on žije v tom, že netuší...a tak to chce aj naďalej zachovať

sono2
8. mar 2022

Jaaj a čo teda riešiš? 6 rokov sa nič nezmenilo, nezmeni sa ani 7 mi.
Aj tak ta obdivujem, že strácaš takto roky

autor
8. mar 2022

som si toho vedoma

nyusika
8. mar 2022

@ivca88 poznám nie jedného, čo z takého vzťahu odišiel.
Ale v tomto prípade asi nemá dôvod opustiť manželku kvôli jednej z mileniek.

rubia10
8. mar 2022

@autorka uz sa mi nechcelo citat dalej, strasne ma tu tieto rady rozladili. Vsak tu su tie zeny take mudre, ze vyzeraju, ze maju dokonale zivoty, manzelom, deti, zdrave sebavedomie, skvele zamestnania... 🤭😂
Potom som precitala @kornelies a trafila klinec po hlavicke. Nemam co dodat.
PS vzdy ber tieto rady s rezervou, lebo kazda strana ma dve mince😉😅 cize nik nevie, ako sa vo vnutri citis. Ja si nemyslim, ze ten vztah je len o ublizovani, o tom, ze si len nestastna a o jeho egu, ze je stastny, ze ma idealnu situaciu, a viac mu netreba. Nemyslim ani, ze by na teba kaslal. Tiez mozno premysla. Ak ta to velmi, ale naozaj uz velmi po rokoch zoziera, skus sa s nim porozpravat ale tak, aby z toho jasne nieco vzislo. Ak ale to ma smerovat k rozchldu ze na 300%uvidis,ze to NAOZAJ menit nebude, ako pise kornelies, nechat to plavat, nepremyslat, uzivat si "slobodu" a klin klinom vybit. Tot za mna takto, drzim ti palce. 🍀❤️🙏🏼