icon

Som na služobke a partner si kráti čas na zoznamke

17. júl 2025

Pekný večer. Priateľ mi chcel urobiť radosť a poslal mi screen svojej obrazovky na mobile kde si uložil moju fotku. Vraj mu veľmi Chýbam často mi píše vola a teší sa keď prídem. Najprv som sa potešila ostala som dojatá. Len keď som pozrela bližšie. No môže už byť niekto väčší magor ako on? Na ploche priamo nainštalovaný threads to je cca ako insta to viem ze ma insta to beriem ale badoo? Načo je toto zadanemu človeku? ako dokáže z pysku pustiť ze mu chybam a potom si pôjde na zoznamku akoby nič? Písala som mu k tomu kilometrovy odsek neodpísal, asi hľadá výhovorku. Verili by ste nejakej z nich keby vám napísal priateľ k tomu vysvetlenie? Do mobilu mu nikto nechodí takže žiadne omylom ani žiadne že to mal v mobile už predinstalovane atď. Ako by ste si to nechali vysvetliť? Je toto jednoznačný koniec? Ako veriť ľuďom keď robia toto? Vraj ľúbi vraj mu chýbam a ide si krátiť čas na badoo. Je mi zle z neho aj zo seba ze som dovolila nejakému mužovi vstúpiť mi do života. Otras takto pred spaním

pralinka25
17. júl 2025

tak za mna aj alternativa s tou inspiraciou z netu je na 30 rocneho chlapa mimo. cize aj tento pripad by ma presedcil ze toto nie je vhodny material. a to som za srandicky aj vtipky le tento je trapny hodny 15 rocneho pubisa max

earlgrey
17. júl 2025
@123profil321

@anonym_autor “ Vraj to urobil aby zistil ci budem žiarliť” to je kkt. Sorry, ale extrémne ma vytáčajú ľudia, ktorí sú vo vzťahu a chodia na zoznamky či majú potrebu vypisovať cudzím ľuďom... 🤮 A henten vtip čo písala @earlgrey, to by som dosť pravdepodobne neuverila 🤦🏻‍♀️

@123profil321 No ja netvrdím, že tomu má veriť...len, že som to postrehla 🤷‍♀️

huxy
18. júl 2025
@anonym_autor

Vraj to urobil aby zistil ci budem žiarliť, podľa mňa je to kravina

@anonym_autor tak týmto to úplne zabil. Nie len že je ko... Ale ešte aj debil a klamár. Vraj aby zistil, či budeš žiarliť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

iv007
18. júl 2025

Kazdy bozi den je tu takato tema. Bud su na pokeci alebo badee alebo rovno na amaterkach. Zenati, zadani muzi tam nemaju co hladat, ale zial je taka doba ze sa klame a podvadza jedna radost. Ja som kedysi mala badoo a fb zoznamku a bolo mi zle co som tam videla a citala. Neverim ziadnemu chlapovi.

autor
18. júl 2025
@orisker

Nuž, mala by si zistiť, či si ozaj len "kráti čas."
Myslím to doslovne, mnohí muži totiž tam chodia len surfovať, a čítať, sem-tam popísať.
K ničomu inému dôjsť nemuselo.
Aj keď dokonale chápem, že 4U (a mnohé ďalšie ženy) je už aj toto cez čiaru.

@orisker tak je to cez čiaru co tam akože chodí čítať a kvôli čomu sa s niekym vykecavat? Je to srab. Do očí nič nepovie osobne sa bojí človeku prihovoriť ale na internete si bude honit ego pan lovec

autor
18. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub nemôže ma brat ako samozrejmosť ani som mu nepovedala ze ostanem navždy vie hranice nevera v akejkoľvek forme je proste koniec. Tak co čakal ze mu za to ešte zatlieskam? To keby my ženy sme mali ísť podľa tejto logiky a mat vždy dakoho v zálohe. Ako sa mužmi dá byt istí? Len žena odíde z domu par dni a už je problém

autor
18. júl 2025
@enmery

@anna777115 Nemúťte babe mozog. Aj keby sa inšpiroval odpadom kolujúcim z netu-v tomto prípade o to viac ukázal, že je mimo. A ta výhovorka🤦‍♀️ idem het, ešte sa tu dozviem, ze vinná je vlastne baba a chlap je kus na pohľadanie.

@enmery aj keby to bol akože ten for. Doteraz mal času povedať ze išlo o for. Nepovedal nič a ešte sme si písali dosť. Struhal ďalšie výhovorky - ze sa pohádal s rodičmi ze je so mnou a ze bojuje o náš vzťah ze už to trvá týždeň a je z toho mimo a nevie co ma robiť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ keby to poberal v 16 budiž. Ale v 30?potom ze si chcel byť mnou istý lebo vraj počul nejaké klebety o mne ktorým nie aby veril ale chcel sa uistiť ze žiarlim. Pre info ten threads som mu nasla pred týždňom ci dvoma kde ma sam fb upozornil ze ho používa, čierne na bielom. Tak sa bil do hrude ze nevie co to je a nema tam účet atď. Potom mi to už prestalo ukazovať. Takže účet možno zmazal alebo dal proste pod iným kontom keďže už tomu neverím a včera mu to svieti na ploche. Či to bol vtip ci nie je to uboziak. Vidím ze vytiahol almanach výhovoriek a kvalitne v ňom zalistoval. Toľko kktin človek nevymysli behom hodiny

autor
18. júl 2025
@huxy

@anonym_autor tak týmto to úplne zabil. Nie len že je ko... Ale ešte aj debil a klamár. Vraj aby zistil, či budeš žiarliť 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@huxy ja som si prvotne pomyslela na to ze proste chcel urobiť radosť ale nedomyslel ze tam sú tie aplikácia zabudol to zmazať 🤷‍♀️ proste chyba z nepozornosti ktorou sa vlastne prezradil a teraz vymýšľa hlúpe výhovorky aby bol čistý. V podstate to hodil na mňa lebo počul o mne vraj klebety ktorým neverí ale chcel zistiť ci žiarlim. Súvis to nemá vôbec žiadny trepe piate cez deviate. A este ma názve miláčik v každej druhej vete. Bud je fakt sprostý alebo to ma tak hlboko u prdele už ako ja

mahony6
18. júl 2025

Prečo mu hneď nadávate, že nedorobený jedinec? Vôbec do toho nevidíte. Čo ak si hľadá kamarátov? Ja som tiež zadaný a tiež som si stiahol Badoo a hľadal som si proste kamarátov v okolí, aj žene som ukazoval že pozri..odinštaloval som to. Proste ja som ešte z tých čo sú verný ale ak používa zadaný chlap zoznamku na to aby si písal so ženami a k tomu povie dôvod, že z nudy, tak je to blbosť. Z nudy si môže písať aj s chalanmi...

Možno hľadá niečo, čo v tomto vzťahu nedostáva. Je hrozne ťažké v takýchto prípadoch pomôcť alebo poradiť keď nepoznáme jeho stanovisko.

autor
18. júl 2025
@iv007

Kazdy bozi den je tu takato tema. Bud su na pokeci alebo badee alebo rovno na amaterkach. Zenati, zadani muzi tam nemaju co hladat, ale zial je taka doba ze sa klame a podvadza jedna radost. Ja som kedysi mala badoo a fb zoznamku a bolo mi zle co som tam videla a citala. Neverim ziadnemu chlapovi.

@iv007 veď toto. Nejaký novodobý trend. Mam ženu akože ju ľúbim a píšem s inými. A keď vidím tie ženy ako povedia po jednej nevere ze nie všetci sú rovnakí tak nechápem. Idú do ďalšieho vzťahu a znova toto. Keby aspoň tie svine boli úprimne a povedali normálne to a to sa mi nepáči niečo musíme zmeniť. Ale kdeže. Budú ticho. Tu zlato tu miláčik tu budú tliachat o každej sprostosti co videli cez deň ale nepovedia to co by povedať mali. Nemám slov. Už ani ja neverím mužskemu plemenu. Žena vystrci päty z domu a už si robí čo chce 🤢

mahony6
18. júl 2025
@anonym_autor

@iv007 veď toto. Nejaký novodobý trend. Mam ženu akože ju ľúbim a píšem s inými. A keď vidím tie ženy ako povedia po jednej nevere ze nie všetci sú rovnakí tak nechápem. Idú do ďalšieho vzťahu a znova toto. Keby aspoň tie svine boli úprimne a povedali normálne to a to sa mi nepáči niečo musíme zmeniť. Ale kdeže. Budú ticho. Tu zlato tu miláčik tu budú tliachat o každej sprostosti co videli cez deň ale nepovedia to co by povedať mali. Nemám slov. Už ani ja neverím mužskemu plemenu. Žena vystrci päty z domu a už si robí čo chce 🤢

@anonym_autor zo všetkého čo som čítal mi to príde tak že chlapček nevie poriadne komunikovať. Len mu daj, už sa prezradil tým, že ťa stále nazýva miláčik v každom druhom slove a vymýšľa...

autor
18. júl 2025
@mahony6

Prečo mu hneď nadávate, že nedorobený jedinec? Vôbec do toho nevidíte. Čo ak si hľadá kamarátov? Ja som tiež zadaný a tiež som si stiahol Badoo a hľadal som si proste kamarátov v okolí, aj žene som ukazoval že pozri..odinštaloval som to. Proste ja som ešte z tých čo sú verný ale ak používa zadaný chlap zoznamku na to aby si písal so ženami a k tomu povie dôvod, že z nudy, tak je to blbosť. Z nudy si môže písať aj s chalanmi...

Možno hľadá niečo, čo v tomto vzťahu nedostáva. Je hrozne ťažké v takýchto prípadoch pomôcť alebo poradiť keď nepoznáme jeho stanovisko.

@mahony6 je introvert. Ľuďom sa vyhýba ako len môže. Je rád keď je sám a ma konečne ticho. Tak mi nepovedz ze si ide hľadať kamarátov tomu ani sam neveríš. Je ho ťažko dostať medzi ludi neznáša ich. Proste chodí písať s kurvami. Alebo ich obzerať to je jedno hranicu mal a vedel ze toto nebudem tolerovať ze je to hrubo cez čiaru. Len som chcela vedieť aké výhovorky ženy chápu a akceptujú. Aspoň som sa dozvedela ze koluje medzi ľuďmi nejaký akože fór 🤦‍♀️ aj tak trápne a blbé na 30 ročného chlapa. Chce chodiť na vyletíky ako med je posledne dni odkedy som odišla. Žeby ho hryzie svedomie?

autor
18. júl 2025
@mahony6

@anonym_autor zo všetkého čo som čítal mi to príde tak že chlapček nevie poriadne komunikovať. Len mu daj, už sa prezradil tým, že ťa stále nazýva miláčik v každom druhom slove a vymýšľa...

@mahony6 úplne. Tvári sa ako mŕtvy chrobák. Vysypal výhovorky ale nevyzerá aby ho to trápilo 🤷‍♀️ taky je nijaký. Podiskutoval o tom ale nejak sa nebránil ale ani nepriznal. Stále išiel svoje ako ma ľúbi teší sa ze to robil aby som žiarlila. Keď mu nepoviem 5x za hodinu ze ho ľúbim už je mimo lebo ho nelubim 🤦‍♀️

anonym_8d9033
18. júl 2025
@anonym_autor

@mahony6 úplne. Tvári sa ako mŕtvy chrobák. Vysypal výhovorky ale nevyzerá aby ho to trápilo 🤷‍♀️ taky je nijaký. Podiskutoval o tom ale nejak sa nebránil ale ani nepriznal. Stále išiel svoje ako ma ľúbi teší sa ze to robil aby som žiarlila. Keď mu nepoviem 5x za hodinu ze ho ľúbim už je mimo lebo ho nelubim 🤦‍♀️

@anonym_autor a co ides robit ty s touto situaciou?
Zrejme ma nizke sebavedomie tak si ho dviha zoznamkami , ale poznam chlapov co to robia cely zivot aj v partnerstvach...niektori to maju doslova ako zavislost....

ha_ha
18. júl 2025

A keď sa náhodou vrátiš predčasne zo služobky a nájdeš ho v posteli s inou, tiež bude hovoriť, že to len skúšal, či budeš žiarliť?

alenka58
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kto ľúbi tak ani ho nenapadne tráviť čas na zoznamke a obdobných portáloch, aj keď dnes je iná doba, určite ho hryzie svedomie, nechaj ho dusiť

biba_18
18. júl 2025
@ha_ha

A keď sa náhodou vrátiš predčasne zo služobky a nájdeš ho v posteli s inou, tiež bude hovoriť, že to len skúšal, či budeš žiarliť?

@ha_ha je to inak ako to vyzerá 😂

mahony6
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je ako med? takže má výčitky, že robil niečo čo by sa ti nepáčilo... Čo ak by si to urobila ty? sa ho spýtaj, či by bol s tým ok. No, dve možnosti....daj mu ultimátum, že si to nepraješ, toto sa proste nerobí...alebo ho kopni do zadku, asi je to ešte dieťa a chce si užívať....

balerina2025
18. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor FUUUUUUUj toto nemysli on vazne

''teší sa ze to robil aby som žiarlila. ''

on ma snad myslenie pubertiaka a nie dospelehomuza, mas po boku nedozrety kus. prisaham. och utekala by som hned. vies, podobne reci som zazila a ver, ze sa nic nezmenilo a len stupnovalo.a dobre somm urobila. ja ta nepoznam ani jeho ale tieto reci nemoze povedat jeden zdravy jedinec.

anonym_2e6ae1
18. júl 2025

@anonym_autor Na badoo alebo pokec stačí, ak lepšie alebo aspoň priemerne vyzerajúci muz dá foto a napíše napr., že som síce zadaný, ale cítim sa osamelý a frustrované, nadržané adeptky na sex všetkých vekových kategórii mu na to sadnú ako muchy na lep. Smutné, ale realita a niekedy nechcú iba sex, ale chcú ho so všetkým, len aby neboli samé.

mahony6
18. júl 2025
@anonym_2e6ae1

@anonym_autor Na badoo alebo pokec stačí, ak lepšie alebo aspoň priemerne vyzerajúci muz dá foto a napíše napr., že som síce zadaný, ale cítim sa osamelý a frustrované, nadržané adeptky na sex všetkých vekových kategórii mu na to sadnú ako muchy na lep. Smutné, ale realita a niekedy nechcú iba sex, ale chcú ho so všetkým, len aby neboli samé.

@anonym_2e6ae1 to s tým pokecom neviem či je pravda, tam ešte sú nejaké ženy? podľa mňa tam je už len samý úchyl za ženským nickom :D

enmery
18. júl 2025

Bojuje za vás vzťah po týždni je hotový. Počul o Tebe klebety a tak chce vedieť, či budeš ziarliť😃To je presne materiál na život, ten Ťa podrží, keď prídu fakt problémy,starosti. Komunikovať vie jak pán a klamanie je mu dzudzie. Toto asi normálnej žene fakt netreba.

anonym_ab65eb
18. júl 2025
@mahony6

@anonym_2e6ae1 to s tým pokecom neviem či je pravda, tam ešte sú nejaké ženy? podľa mňa tam je už len samý úchyl za ženským nickom :D

@mahony6 ano aj mmoj byvali bol na pokeci a pisal si o sexe s muzmi aj zenami kkt

orisker
18. júl 2025
@anonym_autor

@orisker tak je to cez čiaru co tam akože chodí čítať a kvôli čomu sa s niekym vykecavat? Je to srab. Do očí nič nepovie osobne sa bojí človeku prihovoriť ale na internete si bude honit ego pan lovec

@anonym_autor ,
veď práve o to ide.
Tie výhovorky sú dosť úbohé, nijako ho neobhajujem. Má doma Teba a má Ti venovať svoj čas, svoju energiu, svoju peňaženku...
Ale opakujem - mnohí muži tam chodia len čítať a krátiť si čas, pozerať fotky... Krátiť si čas tým, že im odpíše žena o ktorej nič nevie a môže jej o sebe napísať hocičo.
Ja nemôžem vedieť, nakoľko je komunikatívny s Tebou face-to-face a nakoľko v určitej anonymite na zoznamke, kde si môže len písať s inými ženami (a nemusí). Toto by si mala vedieť Ty.
Je to len jedna nepatrná možnosť, že to má presne takto. Ale ak si ho priamo upozornila, že toto je nežiadúce a za čiarou - potom nie je čo riešiť.

balerina2025
18. júl 2025
@orisker

@anonym_autor ,
veď práve o to ide.
Tie výhovorky sú dosť úbohé, nijako ho neobhajujem. Má doma Teba a má Ti venovať svoj čas, svoju energiu, svoju peňaženku...
Ale opakujem - mnohí muži tam chodia len čítať a krátiť si čas, pozerať fotky... Krátiť si čas tým, že im odpíše žena o ktorej nič nevie a môže jej o sebe napísať hocičo.
Ja nemôžem vedieť, nakoľko je komunikatívny s Tebou face-to-face a nakoľko v určitej anonymite na zoznamke, kde si môže len písať s inými ženami (a nemusí). Toto by si mala vedieť Ty.
Je to len jedna nepatrná možnosť, že to má presne takto. Ale ak si ho priamo upozornila, že toto je nežiadúce a za čiarou - potom nie je čo riešiť.

@orisker suhlasim

mahony6
18. júl 2025
@anonym_ab65eb

@mahony6 ano aj mmoj byvali bol na pokeci a pisal si o sexe s muzmi aj zenami kkt

@anonym_ab65eb neeeeeeeeeeee, fuj ty vole, to čo bolo zač

romiada
18. júl 2025
@anonym_autor

Vraj to urobil aby zistil ci budem žiarliť, podľa mňa je to kravina

@anonym_autor čo by zistil u mňa? No zistil by že "už nežiarlim a posielam už do prd.le" . Na takéto detinské hry a skúšky vernosti a dôvedy fakt nemám čas s nevyzretym blbom.

anonym_ab65eb
18. júl 2025
@mahony6

@anonym_ab65eb neeeeeeeeeeee, fuj ty vole, to čo bolo zač

@mahony6 idiot. nastastie som nabrala rozum a kopla ho do riti.

yasina
26. júl 2025

No tak je na zoznamke a je nevsimavy a zabudol sa... Chlapi su stale na zoznamkach. Mdrbe im vsetkym

yasina
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hlupe vyhovorky.. Chatoval s babami. To je cele.. Zw aby si ziarlila.... Magor