Som na služobke a partner si kráti čas na zoznamke
Pekný večer. Priateľ mi chcel urobiť radosť a poslal mi screen svojej obrazovky na mobile kde si uložil moju fotku. Vraj mu veľmi Chýbam často mi píše vola a teší sa keď prídem. Najprv som sa potešila ostala som dojatá. Len keď som pozrela bližšie. No môže už byť niekto väčší magor ako on? Na ploche priamo nainštalovaný threads to je cca ako insta to viem ze ma insta to beriem ale badoo? Načo je toto zadanemu človeku? ako dokáže z pysku pustiť ze mu chybam a potom si pôjde na zoznamku akoby nič? Písala som mu k tomu kilometrovy odsek neodpísal, asi hľadá výhovorku. Verili by ste nejakej z nich keby vám napísal priateľ k tomu vysvetlenie? Do mobilu mu nikto nechodí takže žiadne omylom ani žiadne že to mal v mobile už predinstalovane atď. Ako by ste si to nechali vysvetliť? Je toto jednoznačný koniec? Ako veriť ľuďom keď robia toto? Vraj ľúbi vraj mu chýbam a ide si krátiť čas na badoo. Je mi zle z neho aj zo seba ze som dovolila nejakému mužovi vstúpiť mi do života. Otras takto pred spaním
@anonym_autor podla toho ako sa o nom vyjadrujes, mam pocit ze ty mu aj tak neveris. akoze o cloveku napisat ze je retard, tam asi vela lasky z tvojej strany moc nie je. vlastne, funguje Vam vztah?
@anonym_ab65eb obidvaja sú mimo

@enmery aj keby to bol akože ten for. Doteraz mal času povedať ze išlo o for. Nepovedal nič a ešte sme si písali dosť. Struhal ďalšie výhovorky - ze sa pohádal s rodičmi ze je so mnou a ze bojuje o náš vzťah ze už to trvá týždeň a je z toho mimo a nevie co ma robiť 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ keby to poberal v 16 budiž. Ale v 30?potom ze si chcel byť mnou istý lebo vraj počul nejaké klebety o mne ktorým nie aby veril ale chcel sa uistiť ze žiarlim. Pre info ten threads som mu nasla pred týždňom ci dvoma kde ma sam fb upozornil ze ho používa, čierne na bielom. Tak sa bil do hrude ze nevie co to je a nema tam účet atď. Potom mi to už prestalo ukazovať. Takže účet možno zmazal alebo dal proste pod iným kontom keďže už tomu neverím a včera mu to svieti na ploche. Či to bol vtip ci nie je to uboziak. Vidím ze vytiahol almanach výhovoriek a kvalitne v ňom zalistoval. Toľko kktin človek nevymysli behom hodiny
@anonym_autor pokiaľ viem tak konto na threads sa nedá zmazať, jedine žeby zmazal celý insta profil. Takže mrzí ma to ale naozaj trepe a vari z vody …