icon

Som posledná možnosť v každej situácii

18. júl 2023

Potrebujem pomoc. Cely život sa mi deje že pre každého som posledná možnosť v každej situácii. Nie som nikdy prvá na koho si spomenú ak chcú niekam ísť. Vždy som iba náhrada za niekoho. Pre nikoho nie som možnosť číslo jedna. Myslela som si že som. Ale ukázalo sa že to tak nie je ani u kamarátiek. Nikto ma nepovažuje za dôležitú osobu v ich živote. Muži ma vnímajú rovnako ako ďalšia do počtu do zoznamu ak nevyjde plán A. Snažím sa byť tu pre každého. V každej situácii som bola pri tých ľuďoch. Keď sa niečo dialo sadla som a šla som za nimi. Naopak to nefungovalo a ak by som to chcela vytknúť znie to ako fňukanie tak o tom nerozprávam. Som unavená. Nebaví ma spoznávať ľudí vždy to dopadlo tak isto. Bola som s niekym len do momentu. Kým neprišla lepšia a úspešnejšia či krajšia. Vtedy už som neexistovala. Keby zmiznem nikto si na mňa nespomenie. Ako sa dá žiť? Už som unavená a vyhoreta z tohto.

Strana
z3
dagmarovita
20. júl 2023

@reanda pacia sa mi velmi Tvoje prispevky.

reanda
20. júl 2023

@dagmarovita tak to by sme mali sancu spolu suzniet a mozno byt aj kamosky 😀 😉

a temu som nahlasila, ako si autorka zelala a nevymazali ju :-/

kikus7
8. máj 2025

Ahoj autorka, nechcela by si prehodiť pár súkromných správ? Ak sem teda ešte chodíš. Ak sa mi ozveš, budem rada. Pekný deň.

blonde_bella
Autor odpoveď zmazal
akje
8. máj 2025

@autorka ahoj.
Byvala som uplne rovnaka ako ty. Pre kazdeho som nechala vsetko co robim, bola som pre nich ihned k dispozicii. Dokonca som menila svoje plany, lebo im bolo tazko a prosikali, aby som prisla, ze sa potrebuju vyrozpravat.. Ked sa to malo otocit, a ja som bola ta, ktora ich potrebovala, uz to bolo ja mam kino, ja mam dohodnuteho niekoho ineho, ja mam toto ja mam hento.

Vyznie to blbo, ale dobre pre teba. Uz im nevenuj cas 😉 zmen tychto znamych. Ak to nejde, nebud tu pre nich. Proste na telefonat od nich odpovedaj az na dalsi den, na spravy az o par hodin. Nestavaj ich na prve miesto. Stavaj tam seba a uvidis, ze sa to zmeni.

Mne toto trvalo pochopit dlhsie, ale ked uvidia, ze seba stavias na prve miesto, neurobis im hned po voli, najdu si bud niekoho ineho, kto ta nahradi, alebo si ta zacnu viac vazit. Ja som niektore priatelatva ukoncila, niektore vytvorila nanovo a stavala som na inom principe ako na tom, ze robim niekomu butlavu vrbu. Zacala som ignorovat takychto ludi a radsej som isla plavat, citat si knihu alebo von s kamosmi, co za to stoja.

Ze ty nevies ludom hovorit nie, ci?

akje
8. máj 2025

@autorka teraz pozeram, ze je to stara tema... zmenilo sa nieco odvtedy?

Strana
z3