icon

Som samotárka. Dá sa to zmeniť?

15. júl 2023

Všetko sa dá ževraj..no keď som samotarka od mala . Chcela by som sa otočiť o 100 percent
Chodiť niekam , užívať si. Lenže neviem to 🤷mám v sebe nejaký Blok

zmrzlinka2021
15. júl 2023

A teda nevyhovuje ti byť samotarkou? Prečo to chces meniť?

domkakvet
15. júl 2023

Tak chod niekam a uvidis ci ta to bude bavit.

autor
15. júl 2023

@zmrzlinka2021 mam pocit že nežijem iba prežívam a čakám čo bude . Ak to je moja povaha tak to ťažko sa premáhať budem

dievecka
15. júl 2023

Ja mám ten istý pocit😶

beata_k
15. júl 2023

Ved mozes chodit aj sama. Preco sa musis skupinkovat ked ti to nevyhovuje?

cosmic_origin
15. júl 2023

Treba na to ísť postupne. Zo začiatku napríklad si skús ísť sadnúť niekam do kaviarne (možno ťa tam niekto osloví), v čakárni u lekára alebo na zastávke sa niekomu prihovor (kľudne sa s daným človekom rozprávaj aj o počasí)... Choď na nejaké akcie spojené s tvojim hobby, s ľuďmi so spoločným záujmom sa jednoduchšie pustíš do reči.
Neboj, v tejto dobe je kvôli vedľajším účinkom internetu samotárskych ľudí čím ďalej tým viac. Hlavne na to treba ísť postupne, malými krokmi.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
noemia2
15. júl 2023

Kopec vecí vieš robiť aj sama a nemusí ti život pre to utekať 🙂
Ale tak napadlo mi napr. skúsiť niekoho spoznať online, predsa je to také, že keď nemáš akurát chuť neodpovieš... veľa samotárov sa spoznáva cez hry :D alebo potom skúsiť nejaké akcie... proste sa len prekonať, nemyslieť na to :D nemyslím práve niečo extrémne extrovertné, ale proste napr. nejaký kurz...
my vlastne nevieme kto ty si a ako vyzerajú tvoje dni :D a taktiež nevieme, čo vlastne chceš. chceš niekoho spoznať napriek tomu, že sa necítiš byť ako ten typ? alebo chceš sa len psychicky zmieriť s tým, že takto ti je lepšie?