Som single. Kde hľadať partnerov?
Kde si hľadáte partnerov? Ja som sama. Skúsiť zoznamku?
Mám prácu, koníčky, vyzerám normálne, som pozitívny človek, po diskotékach a baroch nechodím. Viem, čo ma prísť, príde. Ale ku mne to nie a nie dôjsť…
Ostanem azda sama? 😳
to je ako s prácou - keď hľadáš, tak rozpošleš CV. tu teraz tiež daj vedieť že si "k zbaleniu" 😉 schválne nepíšem "k dispozícii" lebo to by nevyznelo dobre 😁 rozšír to o sebe
@zuzanka.zuzu boze praca. Keď si spomeniem ako som hľadala 😅 a zrazu keď som našla jednu a pozvali ma na pohovor, už zavolali další dvaja že tiež ma chcu vidieť 😅
Ja "kvázi dospelá" po 30 s pocitom stále na 20 buď v práci, na zoznamkách, alebo dobrý zdroj sú kolegovia/ kamaráti a ich kamaráti. Niekedy aj bývalí známi (ako ja a môj partner) sa dokážu po rokoch stretnúť😊
Viesnco, keby ja čakám na tom ze to príde samé, tak patrím do skupiny mojich kamarátov. Ktorí smmaju pomaly 50 q sú stále sami.
Nahlásila som sa na zoznamka, hľadala, našla...vydala sa, porodila deti. Takže treba sa niekde pohybovať, kde sa dá s niekym zoznámiť.
Mám šikovného synovca.
IT pracuje, inteligentný, zábavný, normálne hodnoty.
Rodina vysoko.
Nepije nefajčí.
Vysoko spolocensky nie je.
Žilinský kraj.
Máš záujem😊
V auguste má 30 a tiež to na neho dolieha🙄
Vzťah nemal.
Uz nehladam. Mam 35, skusala som dohodenych od kamosiek (bol z toho nacek a primitiv), na zoznamkach sami zufalec alebo zenaci. Chodim medzi ludi, do jazykovky aj do fitka ale tam su vsetci zadani. Dufam ze som ta neodradila, drzim ti palce.
A autorka ešte sú aj seriózne zoznamky.
Poznám dva páry, čo žijú v manželstve a sú spoko.
Našli sa cez lepsiu zoznamku.
Názvy neviem.
Isto nájdeš.
Takže nie, nie je to sám zúfalec a zenac

Nehľadám. Keď to príde tak to príde a to už mám 26, čiže mi ťahá na 30tku. Aj tak sa neponáhľam.