Som sklamaná, že som nič nedostala
Baby včera som mala narodeniny. Už dlhšiu dobu sa stretávam s jedným mužom, už máme akoby "zacaty" vzťah, akože už to nieje len kamarátstvo už to začína byť vážne. No neviem či som ja divná, ale príde mi veľmi blbé, že mi nedal na narodeniny ani len kvietok. Na oslave s kamarátmi mi povedal že tak všetko najlepšie, keď sme pripijali, ale leží mi v žalúdku že som vážne nič nedostala... Nečakala som nič drahé a veľké, ale proste aspoň jednu kytičku malú z lidlu za pár eur 🥹 neviem či mu to mám nejak naznačiť že má to mrzí, alebo ako... Onedlho má sviatok on, a teraz neviem či mu niečo vymýšľať či nie
No je to sedlák. Príde na oslavu a nedonesie ti ani obyčajnú kytičku? Si si istá ze ste frajeri? 😁. Aj keby ste neboli, tak nedôjdem na oslavu s prázdnymi rukami.
@anonym_autor
Keby sa muzi mali rozchadzat zakazdym, ked im zena nevycitala z hlavy, na co mysli, chce a nepovie jej to, tak je tu 80% zien single a bez deti.
@anonym_b56b5d to je taký základný chochmes, niekto má narodky tak aspoň kvet a coko. Však autorka neočakáva Mercedes a 300 červených ruží, ale je to jej priateľ a komplet odignoruje jej narodky? No sedlak
Ja tiež nedostávam nič na žiadny sviatok, lebo nechcem muža oberať o peniaze.
Ty mu na jeho sviatok nekup tiez nic, len zagratuluj. A vsimaj si ako sa bude dalej chovat, ci to nie je drzgros.
@anonym_autor Neokrochanec. Keby som aj s kamosom isla,tak mu vezmem aspon cokoladu. Ak sa muz snazi o zenu,nieco sa rozvija a on jej nie je schopny dat aspon cokoladu,tak by ma aj odradil. Mozno pred 20timi rokmi by som to prekusla, ale dnes vo veku,kedy si uz vazim seba a mam skusenosti, toto je obrovska stopka.
@anonym_autor to že s ním chrapes neznamená že máte akoby začínajúci vzťah a že máš čakať že ti dá darček. Pred kamošmi ti jasne dal najavo čo si pre neho.
@anonym_autor A vedel vopred ze mas narodeniny?
@anonym_autor A vedel vopred ze mas narodeniny?
@anonym_25e260 ved citaj uvodny prispevok: "Na oslave s kamarátmi mi povedal že tak všetko najlepšie"
Takze evidentne vedel😏
Ja tiež nedostávam nič na žiadny sviatok, lebo nechcem muža oberať o peniaze.
@anonym_e446fe 🤨🤨🤨
Úplne ti rozumiem ako sa cítiš...môj ex tiež odignoroval moje narodky,strašne sa ma to dotklo a keď som to už nedala a spýtala sa ho či mu za to nestojím aby mi aspoň zablahoželal jeho odpoveď bola "ajtak pre teba nič nemám",lebo mám sviatok počas vianoc keď je všetko zatvorené..je to smutné,že vôbec mu na tom nezáleží aby ti urobil radosť.
Mne môj muž na prvé stretnutie doniesol ružu. Na narodeniny mi dal retiazku z chirurgickej ocele s pekným neutrálnym príveskom.
Kvety dostávam aj teraz, po takmer 14 rokoch a nielen na sviatky.
Chlap, ktorý sa nesnaží už teraz - má to vôbec zmysel?
@anonym_autor Zamysli sa a odpovedz si.Kvoli žene s ktorou je viac ako kamarat a je na začiatku vzťahu s nou akú namahu si dal, aby ju potešil, nie preto lebo sa to patrí, ale preto, ze CHCEL.Chcel kvoli tebe a pre teba.
@anonym_25e260 ved citaj uvodny prispevok: "Na oslave s kamarátmi mi povedal že tak všetko najlepšie"
Takze evidentne vedel😏
@anonym_8be3d3 Nemusel byt pozvany. Mohol sa nahodne k oslave pritrafit. Prisiel za nou neplanovane, netusiac, ze ma narodeniny a u nej doma oslava. Trapas. Co teraz? No teraz uz nic.
Akurat toto musi osvetlit autorka.
Lebo ak bol pozvany a dostavil sa s prazdnymi rukami, ani len kyticku nekupil, tak tu by som si ten vztah rychlo premyslela.
To uz jasnejsie asi ani nemoze povedat, ze v skutocnosti mu na nej ani zbla nezalezi.
A najskor by som ho z takmer oficialnej zony vratila naspat do kamaratskej zony. A tam by uz ostal.
Pripadne, ak tu takmer oficialitu vztahu tvoril fakt, ze spolu zacali spavat, tak navrch este aj dovidenia postelne hratky.
@anonym_8be3d3 Nemusel byt pozvany. Mohol sa nahodne k oslave pritrafit. Prisiel za nou neplanovane, netusiac, ze ma narodeniny a u nej doma oslava. Trapas. Co teraz? No teraz uz nic.
Akurat toto musi osvetlit autorka.
Lebo ak bol pozvany a dostavil sa s prazdnymi rukami, ani len kyticku nekupil, tak tu by som si ten vztah rychlo premyslela.
To uz jasnejsie asi ani nemoze povedat, ze v skutocnosti mu na nej ani zbla nezalezi.
A najskor by som ho z takmer oficialnej zony vratila naspat do kamaratskej zony. A tam by uz ostal.
Pripadne, ak tu takmer oficialitu vztahu tvoril fakt, ze spolu zacali spavat, tak navrch este aj dovidenia postelne hratky.
@moonlight1210 podľa toho, ako autorka intenzívne rieši "dar", pochybujem, že by pozvala kamarátov a jeho nie. Ale snáď objasní.
ta sa uz neozve..
Radšej to nerieš možno na to čaka kedy mu to vyhodiš do očí a on bude vedieť aka si . Možno ti da neskôr niečo a keď nič tak ty mu tiež nič nedávaj popripade len čokoládu.
no nie ste spolu oficialne, nic by som mu na priamo nepovedlaa, prestala by som ho postupne " riesit", chlap co nieco chce, sa zvykne viac snazit.. proste by som to nechala tak, a nie na sviatok by som mu nic extra nekupovala, ak by sme sa nestretli v ten den, tak by osm mu max poslala spravu. Ako on mne, tak ja jemu. A zacala by som to fakt, hrat do stratena a seba za mierne nedostopnu, ked sa bude dotazovat, ze co to.. tak by som mu rovno povedala, ze nepocitujem dostatocny zaujem, ked ani nejaku burinu nedonesie zene o ktoru ma zaujem na narodky :D A vybavenko. Niektorych chlapov treba usmernit, chapem, ale netreba im to ospravedlnit a nevsimat si. Pouci sa, alebo nie...
nechapem niektorym komentom tu zevraj je to v pohode.
ak by mi muz, ktory ma o mna vazny zaujem (dedukujem z toho, ze este ani nie ste ofiko vo vztahu) NIC na narodky nekupil tak by ma to nasralo/sklamalo riadne. ani jeden hlupy tulipan? ved stale ste vo faze ze ma snazit... ak by mi nic nedal moj muz po X rokoch co sme spolu, aj to by ma nasralo :D
ani by ma nehlo mu nieco kupit alebo chystat. nejak vazne by som ho nebrala. este ti zablahozela len s kamosmi naprazdno? ved to totalne mal vyuzit na osobne balozelanie vo dvojke s darcekom (kludne by mi stacili kvety)... extremny mimon
@anonym_autor no aspoň sladkosť ti mohol darovať TOFFIFEE ci FIGARO? Určite vedel, že máš v daný deň narodky? Ak áno, tak je to smutné. Nechystaj nič ani ty, iba mu tiež povedz, že všetko najlepšie. Možno on to medzi vami tak vážnejšie nevidí ako ty 🤔🫣.
Narodeniny aj meniny mám na začiatku mesiaca, cca týždeň pred výplatou.Moj zákonitý,v časoch, keď ešte nebol zákonitý,mal občas pred výplatou hlboko do vrecka, ale aj keby mu na jedlo neostalo, vždy mi daroval aspoň jednu červenú ružu/aj 3,aj 5/na narodeniny,meniny, MDŽ a po narodení nášho syna aj na deň matiek.Tak isto aj mame vzdy kúpil aspoň kvietok.

Ja ked taketo citam, je mi strasne luto ze si nevies nastavit hranice. A ano dojst na oslavu s prazdnymi rukami je minimalne nevhodne.
@wieruska1 a ako sa nastavujú hranice, keď druhá strana sa chová ako mamľas? Ako mu nastavíš hraníce? Zakaždým ho budeš vopred upozornovať, aby kúpil darček, a pôjdeš mu ak ukázať, čo by si chcela? Keď nemá v sebe základné pravidlá správania, tak ako mu nastavíš hraníce?