icon

Som skutočne zlá žena alebo obeť klamstva?

6. apr 2026

Ano,ako prve,zly vyber muza,slepa s ruzovymi okuliarmi. Manzel mal v minulosti problem so vzadzanim,raz za mladi dokonca celu vyplatu minul. Brala som to ako "mladicku" chybu. Zobrali sme sa,prisli deti,uz raz jeden pruser urobil,ked dal do zalozne jeden prsten,ktory som dostala darom. Ok,sla som dalej. Teraz som vsak zistila,ze si v praci berie zálohy,nie vela,ale každý druhy/treti mesiac 50 eur. Najprv mi klamal,ze to je nieco ine na vyplatnej pasky,avsak mne to nedalo a teraz som to z neho vytiahla. Ako prve,chodi von aj s kamosmi na pivo,fajci (nemal by,ma astmu),kupuje si aj pivo,kupi si co chce. Tie peniaze isli vraj na stavkovanie. Zistila som to v piatok a proste,neviem sa cez to prekusnut. Zaroven teraz na mna vyskocil,ked som mu zdoraznila,ze si dam na neho pozor,ze ci mu to budem vycitat,urobil zo mna kravu,ze ja som ta zla. Povedzte mi Vas nazor. Samozrejme,verit mu uz nebudem,ja lepsie zarabam a snazim sa,aby sme dojstojne zili,financie vediet skrz jeho problemov (vid vyssie) ja. Ako by ste reagovali vy?

Strana
z2
anonym_460e6d
Včera o 15:01
@anonym_0764f3

@anonym_460e6d ahoj, ako to zvládajú deti a ako sa to na nich podpísalo?

@anonym_0764f3 mame spolu dcérku a zvláda to dobre má 10 rokov.Niekedy si vyčítam,že som ho nevyrazila skor ale my sme doma mali naozaj peklo.Kradol mi aj malej aj pokradnute veci z bytu,nakoľko drogy a automaty idú ruka v ruke.Neskôr začalo aj fyzické násilie a psychické nátlaky ked chcel peniaze na svoje "záľuby".Našťastie mám svoj byt a vyhodila som ho.Dnes mám priateľa a žijeme normálny život a dcéra konečne nevyrasta v cirkuse.Treba nazbierať odvahu a odísť.

tilly
Včera o 17:57

Urobila by som to, čo moja známa, vyhodila by som ho a ešte pred rozvodom by som dala zrušiť bsm.

anonym_5803e3
Včera o 18:50
@simona92101

@anonym_5803e3 tebe pride v pohode pytat v praci zalohy a tie minat na chlast,stavkovanie alebo bezduche krmenie automatu?🤔
Keby isiel raz tyzdenne s chlapmi na pivo,alebo mal daky konicek(fitko,tenis,rybarcenie atd)nepoviem pol slova,ale klamat zenu a takto sockarcit a chodit do zalozne je zamna krasna cesta do pekla

@simona92101 ako pisem-stavkovanie nieje ok .. ale raz za 3 mesiace 50 eur- na cigarety a pivo s kamosmi - kolko mu asi tak na stavkovanie z toho ostane? zas autorka nafukuje zrejme lebo napriklad len ked vybehnem na kavu -20 v tahu .. a onma necelych 15 na mesiac

Strana
z2