icon

Som tehotná a manžel sa chce rozviesť

zdenkabalazka9
18. jan 2023

Som mamina malého dievčatka. Ďalšie dieťatko na ceste a dnes som sa dozvedela, že manžel sa chce rozviesť. Rodinu nemám Strácam chuť do života,veľmi to boli.

Strana
z2
bielavila
18. jan 2023

Kriste vy ste korunovane kravy niektore🤦🏼‍♀️

maminkadeticiek
18. jan 2023

Podla jeho spravania k tebe si to vlastne vyhrala.Posli ho do prdele a bude platit alimenty ze sa po.... .

katkazocele
18. jan 2023

@bielavila žiadna empatia 😟🥲 u niektorých mám pocit ako by sa využívali keď môžu niekomu ublížiť slovne, aj mňa tu šikanovali asi 3 mamičku slovne 😔

marianarem
18. jan 2023

@zdenkabalazka9 To je nanic, dozvediet sa to v tehotenstve. Podobne sa stalo kolegovej dcere. Nie v tehotenstve, ale po prichode z porodnice s tretim dietatom jej manzel oznamil, ze sa chce rozviest. A vies co? O rok uz mala noveho, lepsieho, ktory sa potesil aj jej trom detom, zobrali sa, uz su spolu dost dlho a dobre si ziju. Drzim palce.

zuzinka888
18. jan 2023

Autorka zrusila ucet. Nemusite jej pisat asi uz nema zaujem to citat.

bielavila
18. jan 2023

@katkazocele normalne ju vystvali z konika, pizdy hnusne, ked sa uz matky a zeny nedockaju podpory od inej matky a zeny v takych hroznych casoch ako ze skonci tehotna a s dalsim dietatom sama lebo muz ju chce nechat tak potom sa ani necudujem , ze slovenskom sa siria take tragedie zo zufalstva ake sa siria posledbu dobu😢

kassandra25
19. jan 2023

@cyberk no myslim si, ze ked niekto pokazi zivot tym detom, bude to ten muz, ty kazis len naladu

moonlight1210
19. jan 2023

@bielavila mohol jej na to aj prist manzel, ze tu o nom pise. Mohol ju prichytit s mobilom v ruke “priamo pri cine”.
Aj vtedy by bolo pochopitelne, ze ihned zmaze konto.
(Nehovoriac, ze v atmosfere hroziaceho rozvodu, take prichytenie by veci iba logicky zhorsilo, takze ihned zrusit konto by bol pochopitelny krok.)

Teraz bez obhajoby tych inych nazorov (aby si to zas niekto nespojil zlym sposobom). Korelacie existuju a dovodov moze byt vzdy viac.

bielavila
19. jan 2023

@moonlight1210 haha 🙂 si robis srandu, aj mne keby tu tak nalozili by som zrusila ucet, zeny vedia byt neskutocne bestie, sak sa len staci pozriet na prve komenty, preto zrusila ucet

whatever1
19. jan 2023

@cyberk Ty si inak v pohode? Kopnut si do tehotnej zeny ktorej sa prave zrutil svet a straca chut zit? Pomohlo ti to, citis sa teraz lepsie?

moonlight1210
19. jan 2023

@bielavila nie, nerobim si srandu.
Ak mame postupovat podla toho, co by ktora z nas urobila v takom pripade, a preto ona ma pravdu, ta ja napriklad by som sa tak lahko nevzdala.
A teraz co?

Po mnohych zivotnych skusenostiach a stavoch, ze som sa mylila a vyhodnotila veci (ci dokonca ohodnotila niekoho) nespravne, len na zaklade predpokladu (bez dokazu), ze ked to vyzera nejak, tak to tak aj musi byt - som sa naucila pripustat, ze mozu existovat minimalne dve vysvetlenia na tu istu situaciu. A kym nemam podklady, co vyberu len to jedno, vsetky mozu byt platne.

Takze, ano, mohla sa odhlasit pre to, ze jej pisali, co jej pisali. Preco nie. Ani by to neprekvapilo.

A zaroven sa mohlo stat, ze jej muz uvidel, co pise a nastval sa, ze jednak mu (zrejme) lustrovala spravy so sestrou, a jednak ho rozobera na verejnom fore. A ak to maju doma napate, tak taketo zistenie akurat vsetko zhorsilo. A ze niekto za takeho stavu vymaze konto je tiez normalne. Kto by za takej situacie trval na tom, ze si to konto ponecha. Samozrejme, ze chce urobit vsetko preto, aby situaciu zmiernil, ukludnil.

apolka77
22. jan 2023

@cyberk všimla som si tvoje komenty aj inde a poviem ti tak, ze ak sa takto chovas aj bežne tak je mi skôr luto tvojho dieťaťa . Blahoželat ti nebudem len dúfam, že životné okolností ti vrazia facku a keď sa pozrieš do zrkadla nebudeš chcieť byť takou bezcitnou svinou ako sa tu veľa x prezentujes. Želám nech je to čo najskôr aby si mohla s oju dcéru naučiť čo je to ľudskosť a empatia.

slovakboy
22. jan 2023

@zdenkabalazka9 to že to povedal sestre ešte nemusí znamenať že to aj urobí. Hovoríš že ty komunikujes ale on sa ti smeje. Čo to presne znamená? Koľko máte rokov? Prečo ste sa zobrali? Mali ste sa radi alebo to bolo z donútenia?

terina25
26. jan 2023

@cyberk krava 🤮

Strana
z2