icon

Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?

17. dec 2024

Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...

bielasovicka
18. dec 2024

Sa čudujem ze ti vôbec niekto dáva ešte informácie. Alebo ich spehujes ty sama.......

ruxandra
18. dec 2024

@bielasovicka podľa mňa jej tie bývalé kolegyne dávajú info, lebo potom sa na nej spolocne všetci smejú (neverím, že by jej niekto dával info a myslel to smrteľne vážne)

margotka17
18. dec 2024

A čo je teba do jej brucha. Ty ju zrejme sleduješ však? Naša susedka bola tehotná od leta tuším júla, brucho nikde nebolo vidno a v marci mi druhá susedka vraví, že sa im narodilo dievčatko, že tiež nevedela, že je tehotná.

autor
18. dec 2024

@margotka17 super

tamitamitami
18. dec 2024

Ty aj tvoja rodina ste psychicky narušený. Je extrém čo predvádzate.

janka_23
18. dec 2024

Dievča zlaté, smer psychiater urychlene. Už včera bolo neskoro. Tvoja posadnutosť nema hranice a nemyslím si ze toto zvládneš sama. K správaniu rodiny sa nevyjadrujem lebo to je maximálne cez čiaru. A nezabúdaj, na každú svinu sa voda vari a vám všetkým sa to raz škaredo vypomsti. Trestné oznámenie bude tvoj najmenší problém

beloved
18. dec 2024

Ja neverim, ze sa na tejto uchylnosti spolupodiela jej mama a sestra a byt na mieste toho chlapa, uz to davno riesim policiou a trestnym oznamenim. Ak je autorka chora, treba jej sudne nariadit liecbu.

letfenixa
18. dec 2024

@bielasovicka to je na predchádzajúcu diskusiu tejto narušenej, ale ona spomina nejakú inú.

bielasovicka
18. dec 2024

@letfenixa aha, tak som potom zle pochopila

nafka0483
18. dec 2024

Tak do 6.-7. mesiaca na mne vobec nebolo vidno ze som tehotna. Potom som uz nosila bundu, vetrovku, tak to nebolo vidno a ked ma sused tesne pred porodom stretol na chodbe bez bundy tak len vyvalil oci ze som tehotna. Na druhy den som porodila.

mamaaja82
18. dec 2024

Ty si chory blazon dufam,ze skoncis zavreta v kazajke alebo v base aj s tvojou chorou rodinou.

alyson29
19. dec 2024

To mi pripomína sériu na Nerflixe s názvom Sobík, tiež o takej posadnutého stalkerke 😆😆

ruxandra
19. dec 2024

Autorka a ako si sa rozhodla? Napísala si mu?

petronelag
19. dec 2024

Ale netreba ani všetko veriť kamarátkam, čo nadonášajú správy z firmy, lebo môže to byť aj tak, že každej strane povedia, čo sa jej páči a v robote na ňu nadávajú, aby aj tam oni vyzerali dobre. Žiadne správy už nie sú potrebné. Treba to nechať tak.

autor
19. dec 2024

@ruxandra áno, len mam to ešte u seba

pralinka25
19. dec 2024

Tak si to prosim u seba aj nechaj. Alebo este lepsie spal to.

klip0
19. dec 2024

Viešco pošli mu to. Aspoň mu už ozaj pretecie pohár a dá na teba trestné oznámenie, ak ho ešte nedal

h2
19. dec 2024

Ešte? Snáď mu to nechceš naozaj poslať?!!!
Alebo vieš čo, veď teda pošli, aspoň bude mať dôkaz pre políciu.

kingu28
19. dec 2024

Byť na jeho mieste už by si mala trestné oznámenie na krku ty aj tá tvoja chorá rodina.Ak je samozrejme celý tento príbeh pravdivý!

enmery
19. dec 2024

Ty si vôbec uvedomuješ, že Tvoje posledné 1000 napísanie o Tvojich citoch, viedlo k Tvojmu vyhodenie?Teraz mu ideš zase niečo posielať, asi potrebuješ policajtov v živote a súdny zákaz a nariadenú ústavnú liečbu u psychiatra. Tak choď do toho.

ruxandra
19. dec 2024

A čo si mu tam napísala?

janka_23
19. dec 2024

Ja neverím ze tebe ešte nestačilo. Ale ako vidím bolo ti stále málo, tak smelo do toho ale potom bud pripravená znášať následky. A garantujem ti, ze príjemné to nebude

gerber58
19. dec 2024

Preco na to reagujete na 5 stran, ked dotycna si spravi po svojom? Narobia sa tu vasne ako sa deju a ona si pojde svoje dalej

heni79
19. dec 2024

Dievčatá, videla niektorá z vás film „Má ma rád, nemá má rád“. (Taký mal názvov v TV, netuším originál. Bolo to dávno.) Hrala tam v hlavnej úlohe Audrey Tautou. Kvôli nej si ho pamätám tiež. Bol to veľmi silný film o psychotičke, ktorá bola posadnutá mužom, ktorý o nej pomaly netušil. A ona mala vybájený ich vzťah. Napokon sa ho pokúsila zabiť. Táto autorka mi to silne pripomína. A áno, je to na liečenie.

bielasovicka
19. dec 2024

Dúfam, že to nebude zas na 80 strán 🤦🏼‍♀️

ema22270
19. dec 2024

Mna sibne fakt ... toto je naozaj na psychiatra. Nemontuj sa im do zivota.

beloved
19. dec 2024

Ja si myslim, ze autorka je chora a myslim naozaj chora. Jej rodina a priatelia by jej mali pomoct, lebo sama si pomoct zjavne nedokaze.

enmery
19. dec 2024

@beloved No my to vieme a písali sme jej to aj v minulej téme. Sestra a mama jej nepomôžu, lebo ony samé nie sú ok a ďalej ubližujú a intrigujú.

beloved
19. dec 2024

@enmery Nemyslim si, ze toto mama a sestra robia, autorka to sice tvrdi a mozno tomu aj sama veri, ale ja tomu neverim vobec.

enmery
19. dec 2024

@beloved Ja práveže dúfam, že to robia ony....pretože inak je autorka fakt nebezpečná a mala by byť bez srandy na čas na oddelení a nastaviť jej liečbu.