icon

Som zamilovaná do muža so záväzkami: Čo robiť?

17. dec 2024

Ahojte,píšem anonymne, lebo môj nick možno pár ľudí pozná a nechcem to takto verejne...
Mala som kolegu, do ktorého som bola nesmierne zamilovaná, teraz som v inej práci a myslela som,že je to ok a som vyliečená z toho. Ale bývala kolegyňa mi písala, že dnes v práci ukázal prsteň,ktorý kúpil pre svoju partnerku...a mne sa to všetko vrátilo späť a znova sa mi ta zamilovanosť vrátila a neviem čo mám robiť, zbláznim sa....už som rozmýšľala, že ho skúsim nejak kontaktovať, list do schránky, neviem, len chcem aby vedel o mojich pocitoch...ale vyhodil ma z prace on...

autor
19. dec 2024

@beloved neverte no

klip0
19. dec 2024

Inak mne to tiež sedí, že tú mamu a sestru si vymyslela a robí to za nich ona. Aby mala ďalší kontakt.
Ja verím že ten jej bývalý šéf má rozum a uda ju na polícii, aby sme o tom nepočuli v správach

ruxandra
19. dec 2024

Práveže to s tou mamou a sestrou jej verím, lebo ešte v prvej diskusii spomínala, že oni sú rovnaké a tiež prebrali svojich chlapov iným ženám, takže to vyžadujú aj od nej. Takto dobre by nikto nevedel klamať.

autor
19. dec 2024

@ruxandra ja už úprimne nemám životnú energiu na to hádať sa s niekým, prianie na svadbu som dala do koša, sestra ma predbehla listom do schránky...to co urobili, oznámim dotyčnému páru cez bývalú kolegyňu a snáď to tam príde...zaplatili sfalsovanie fotiek...v skratke a doručili

janka_23
20. dec 2024

Dúfam že na vás všetky poda trestné oznámenie pretože vy tri potrebujete odbornu pomoc.

tamitamitami
20. dec 2024

Neboj sa jeho partnerke je už dávno jasné že ste j*bnutý a tieto veci robíte vy. Celé toto ich vzťah iba posilní a teba dotyčný bude z duše nenávidieť.
Dúfam že dotyčný ťa nahlási na políciu lebo to v hlave máš veľmi popletené.

ema22270
20. dec 2024

Alebo to vsetko naozaj robis ty, uz im naozaj daj pokoj autorka je to ako zo zleho sna toto. Jasne tvoja mama a sestra zaplatia sfalsovanie fotiek, nie sme vo filme,,, 🙄

slovakboy
20. dec 2024

Píšeš, že máš stále v starej práci kamarátky. Aký máš s nimi vzťah? A ony s tebou? Máš pocit, že ti aspoň trochu rozumejú, že ťa chápu ako ti je? Ako sú to ozaj kamarátky, čo ti radia ony?
Chodíš k psychológovi, to je dobre a rozhodla si sama. Lebo pociťuješ bolesť a tušíš, že niečo čo sa ti deje nie je zdravé a potrebuješ pomôcť. Žiaľ tvoja rodina ti nepomáha a sťahuje ťa to dole.

klip0
20. dec 2024

Takže ty si dala upraviť fotky aby vyzerali že ste na nich spolu vy dvaja áno ? A poslala jemu do schránky ?
Určite na teba už dá trestné oznámenie. Hnus

enmery
20. dec 2024

A mamka so sestrou si čo myslia, že keď ich týmto rozdelia /to sa nestane/, pouteká on za Tebou?Veľmi príčetné. Asi ako aj ty.

elli333
20. dec 2024

Myslim si, ze je to vymyslena tema 🙂. Ale ak nieje tak ma desi, ze ako sa zrazu takata blazniva familia moze zamerat na niekoho a nicit mu zivot uplne beztrestne. Je to hrozne, ved take nieco fakt moze skoncit velmi velmi zle. Ale tak myslim si a tajne dufam, ze to ma len autorka velmi bujnu fantaziu. Mozno by o tom mohla napisat nejaky psychothriller, ja mam taky zaner rada 😀

aurora33
20. dec 2024

Jezin telenovela pokračuje? 😂😀

gabikaa96
20. dec 2024

@aurora33 jasné že pokračuje🤣 táto sa ho nikdy nevzdá ,je s ním posadnutá

autor
20. dec 2024

@ema22270 nerobím to ja

autor
20. dec 2024

@gabikaa96 nie som..

autor
20. dec 2024

@enmery ja viem ze by nebol so mnou

autor
20. dec 2024

@klip0 ja neviem co je na nich

autor
20. dec 2024

@slovakboy ja viem

gabikaa96
20. dec 2024

Fakt? Tak potom prečo ich ešte stále riešiš a rozmýšľaš na tým že prečo jej ešte nevidno brucho?

ruxandra
20. dec 2024

Sestra ti tie fotky vôbec neukázala? Prečo?

janka_23
20. dec 2024

Nechcela by som byť v tvojej koži keď ti všetko zlo co si spôsobila život vráti, lebo vráti a vtedy keď to budeš najmenej čakať.
Si posadnutá a naozaj verím ze na teba poda trestné oznámenie a ty sa pôjdeš konečne liečiť, pretože ľudia ako ty sú nebezpeční

autor
20. dec 2024

@gabikaa96 len som bola zvedavá

autor
20. dec 2024

@ruxandra nepýtala som

h2
20. dec 2024

A odkiaľ teda vieš, že upravili fotky a dali mu ich do schránky. To ti akože sestra oznámila, že to urobila? A ty na to nič?

ruxandra
20. dec 2024

A prečo si ich nepýtala? To si nechcela vidieť aké fotky, na ktorých si asi ty, posielam kadekomu?

mimka1402
20. dec 2024

Čím ďalej tým viac som si istá, že sestra a mama sú len jej myslienkovy vyplod a autorka má schizofréniu, kde si tieto postavy vymyslela. Sedí to až príliš...

autor
20. dec 2024

@h2 akože nič?

autor
20. dec 2024

@ruxandra nie nechcem sa s tým spájať

aurora33
20. dec 2024

Ty nevieš nič a zároveň vieš všetko

pralinka25
20. dec 2024

Ale ak na tych fotkach si tak s tym spojena si. On si bude mysliet ze su od teba