Som zlý muž, keď necítim lásku manželky?
Zdravím vás milí ľudia. Som mladý ženatý muž a otec jedného dieťaťa. Svoju rodinu (manželku a dieťa) veľmi ľúbim. Moja žena od kedy som ju poznal, tak vždy ku mne bola veľmi chladná. Ale vždy som sa snažil aby som ju mohol mať vo svojom živote a aby sme žili spolu ako muž a žena. Nakoniec sa tak naozaj stalo. Žijeme spolu krátko - 2 roky, mame jedno bábätko a myslel som si že je všetko v poriadku. Ako píšem, moja žena ku mne bola vždy veľmi chladná, neviem prečo. Nefajčím, nepijem a nikdy som nemal a nemám záujem byť s inou ženou ale ta moja ma neustále uráža, ponižuje, hreši a nadáva v mojej prítomnosti, nikda ma sama od seba neobjala, nevyznala lásku a nikdy sa so mnou nezačala milovať sama od seba, musel som ju nútiť či prosiť. Robím všetko čo môžem aby sme sa mali dobré, myslím si, že nám nič nechýba máme kde žiť, mame co jesť a občas si niekam aj vyrazíme. Avšak necítim a ani vtedy som necítil od mojej ženy záujem o mňa. Moje city k nej často vychladli ale nejako som to znášal a veril že nam bude spolu dobre. Ale už to opäť nedávam, mám s toho depky, často sa nemám rád, občas sa mi nechce niekedy aj žiť. Nedávno mi povedala že so mnou je len kvôli dieťaťu. Veľmi má to zarmutilo keďže som jej nič neurobil a nijako neublížil. Som podľa vás zlý muž? Ak tuším po sexe so svojou ženou a ona ho so mnou veľmi mať nechce? Ak chcem byť milovaní a nie som? Ďakujem za každý príspevok a názor.
chid k psychologovi. a opis mi ako to prebieha ked ju nutis k sexu
@darmian ty chceš, aby to bolo medzi vami inak a čakáš, že tvoja žena sa raz zmení. Ona je však stále rovnaká. Takze buď budeš nadalej čakať, čo nemalo doteraz žiadny úspech alebo sa zamyslis a budeš na sebe pracovať ty.
Ako prvé by som začala tým, že začneš naozaj počúvať, čo hovorí. Napr. povie, že sa jej nepáči, že pozeráš futbal. Opýtaš sa jej, čo by teda chcela radšej chcela, aby si robil? Chce, aby si išiel von na prechádzku? Kam, s kým a kedy? Išli by ste spolu? To iste s oblečením.. Čo by sa jej na tebe viac páčilo? Nejaké tričko, ina farba, vzor? Páčilo by sa niečo z toho i tebe? Pomohla by ti s výberom?
Nemusíš súhlasiť so všetkým, čo ona navrhne, ani to robiť podľa nej. Avšak zaujimaj sa o to, ako to mysli? Čo by si možno mohol spraviť aspoň najmenší krok, aby bola trošičku spokojnejšia, aby ste našli aspoň malú dohodu?
Ďalšia vec, že ju obviňuješ za to, že sa nestretavas s kamošmi, rodinou, nemáš koníčky. Možno vyjadrila svoj názor, ale rozhodol si sa tak sam.
Vzal si si zenu ktora ta nelubi,neciti k tebe vasen.Bud si na to zvyknes,alebo si nezvyknes a casom najdes taku,ktora bude k tebe vasen citit.Ale ktovie,ci ju budes zas citit ty...niekedy su vztahy kurva komplikovane 🤷♀️
nerozumiem,ako si ju donútil k svadbe.......
@mirokub ahoj, tu teoriu o zene pre lovca mas z nejakej knihy/clanku? rada by som si k tomu precitala viac

V podstate si mozno normalny, ale asi zufaly. Ako zeny, co sa prilepia na vadne kusy zo zufalstva aj ked red flag im mozu hlavu rozbit. No lepsie to nebude. Ona ta zobrala, lebo jej asi znesies modre z neba a ty budes zo seba robit trula, kym ta to neprestane bavit a nedostanes rozum. Chudak dieta …