Som zlý muž, keď necítim lásku manželky?
Zdravím vás milí ľudia. Som mladý ženatý muž a otec jedného dieťaťa. Svoju rodinu (manželku a dieťa) veľmi ľúbim. Moja žena od kedy som ju poznal, tak vždy ku mne bola veľmi chladná. Ale vždy som sa snažil aby som ju mohol mať vo svojom živote a aby sme žili spolu ako muž a žena. Nakoniec sa tak naozaj stalo. Žijeme spolu krátko - 2 roky, mame jedno bábätko a myslel som si že je všetko v poriadku. Ako píšem, moja žena ku mne bola vždy veľmi chladná, neviem prečo. Nefajčím, nepijem a nikdy som nemal a nemám záujem byť s inou ženou ale ta moja ma neustále uráža, ponižuje, hreši a nadáva v mojej prítomnosti, nikda ma sama od seba neobjala, nevyznala lásku a nikdy sa so mnou nezačala milovať sama od seba, musel som ju nútiť či prosiť. Robím všetko čo môžem aby sme sa mali dobré, myslím si, že nám nič nechýba máme kde žiť, mame co jesť a občas si niekam aj vyrazíme. Avšak necítim a ani vtedy som necítil od mojej ženy záujem o mňa. Moje city k nej často vychladli ale nejako som to znášal a veril že nam bude spolu dobre. Ale už to opäť nedávam, mám s toho depky, často sa nemám rád, občas sa mi nechce niekedy aj žiť. Nedávno mi povedala že so mnou je len kvôli dieťaťu. Veľmi má to zarmutilo keďže som jej nič neurobil a nijako neublížil. Som podľa vás zlý muž? Ak tuším po sexe so svojou ženou a ona ho so mnou veľmi mať nechce? Ak chcem byť milovaní a nie som? Ďakujem za každý príspevok a názor.
Nie si zly, len blby. Od zaciatku si videl redflag a pokracoval si v tom vztahu, a este aj spravil dieta, rad trpis?
Mozno sa to bude zle citat, ale si v nefunkcom chladnom vztahu, budes mat z toho debky, to je prirodzene. na manzelstvo/vztah treba dvoch ludi co na tom pracuju, nie jedneho ktory si nieco vysniva... nezvyknes si a neadaptujes sa. To ti garantujem. Tvoja zena co na to, ked jej povies, aka je k tebe chladna, ako sa sprava atd? je spokojna s vasim vztahom? No je s tebou len kvoli dietatu, takze je jasne = nic neciti. Na case porozmyslat a pobrat sa dalej, ak teda nic neciti, nech je sama. Nechapem na co ste si zakaldali rodinu, dvaja ludia co nemaju riadny laskyplny vztah.
Nerozumiem, od zaciatku je zena k tebe chladna, ty si robil mozne aj nemozne, aby to tak nebolo, napriek tomu to tak je....no evidentne sa to nezmeni, takze bud to akceptujes a budes tak zit alebo nie, inu moznost nemas
@petamich Keď sme sa spoznávali tak som jej o sebe povedal všetko. Aj to čo som asi nemal. Chcel som aby ma poznala, ale vždy jej na mne všetko vadí. Čo si obliekam, čo vychádza z mojich úst. Že si občas pozriem futbal keď mám čas. Keď si len tak lezima som na mobilu ( nie na dlho) ale aj to jej vadí. Vadí jej že dlhšie týždne sa jej takmer vôbec nevenujem či už intímne alebo tak celkovo. Povedal som jej narovinu že som ku nej taký pretože mi ubližuje. Nie raz ma chcela vyhodiť z domu, lebo som nesúhlasil s jej názorom, ktorý nebol rozumný a relevantný. Povedala mi že sa kvôli mne nijak nezmení, nech si zvyknem. Ja som pre ňu opustil partiu kamarátov, veci ktoré som rád robieval, trošku aj pohádal s rodinou. Avšak stále som zlý v jej očiach aj v jej srdci
@darmian to dieťa si tiež s tebou spravila z donútenia pri sexe? Či si ho spravila len preto, aby sa stala matkou?
Kruté zničiť si život kvôli dakej ženskej, ktorá navyše nemá záujem, vzchop sa ako pravý chlap a ukonči tento zbytočný nefunkčny vzťah, máš život pred sebou nájdeš ženu, ktorá ti dá čo potrebujes a bude tá skutočne milovať, ona sa nezmení nikdy, prečo si s ňou vôbec od začiatku, keď bola chladna?
Kruté zničiť si život kvôli dakej ženskej, ktorá navyše nemá záujem, vzchop sa ako pravý chlap a ukonči tento zbytočný nefunkčny vzťah, máš život pred sebou nájdeš ženu, ktorá ti dá čo potrebujes a bude tá skutočne milovať, ona sa nezmení nikdy, prečo si s ňou vôbec od začiatku, keď bola chladna?
@zuzubb007 Pretože som veril že sa zmení, že ma príjemne takého akým som a že nam bude spolu dobre, dám tomu ešte čas.
Mysli si, že s ňou žijem len pre sex pretože ho s s ňou chcem mať což je logické pretože sme mladý a sex je aj o láske a túžbe jeden k druhému. Povedal som jej že mam v sexe aj potreby ktoré by som chcel a ňou mať, ale ona väčšinou len ležala a čakala keď všetko urobím ja sám, zo začiatku keďže som bol panic tak mi to nevadilo ale po čase ma to prestalo baviť, chcel som to isté čo som do toho sexu dával aj ja, ale nedostalo sa mi toho
To je tak,ked si chlap vysniva,ze chce byt silou mocou s nejakou zenou a ona ho nechce. Asi si ta vzala len z lutosti. Vobec nemusis byt zly chlap,ale pre nu proste nie si vhodny. Od zaciatku ti to jasne dava na javo,odhana ta a ty ako taky psik za nou furt doliezas. Preco???
@zuzubb007 Pretože som veril že sa zmení, že ma príjemne takého akým som a že nam bude spolu dobre, dám tomu ešte čas.
@darmian tak gratulujem, pomohol si k spokojnemu zivotu trom ludom. Je naivne v taketo veci verit a hnat sa za rodinou, veci sa nedaju uponahlat. Najskro je riadny funkcny vztah a potom deti. Inak nastene to co mas, problemy. Dieta bude vacsie, jeden z vas to aj tak ukonci. Ak nie ty, tak tvoja partnerka. A dieta budete mat pri najlepsom v striedavke. A to vobec nie som vestica...
partner sa neprijima tak ako je.. proste bud to funguje alebo nie... normalna partnerka nerobi cirkus za futbalovy zapas, ani chvilu s mobilom, ani za beznych kamaratov...
To je tak,ked si chlap vysniva,ze chce byt silou mocou s nejakou zenou a ona ho nechce. Asi si ta vzala len z lutosti. Vobec nemusis byt zly chlap,ale pre nu proste nie si vhodny. Od zaciatku ti to jasne dava na javo,odhana ta a ty ako taky psik za nou furt doliezas. Preco???
@iwesska Hovorí sa tomu láska. Milujem ju a viem že mňa má rada, aj keď mi ubližuje veľa krát, odhana ma, neprejavuje lásku, nadava mi ale vraj mňa má rada
@darmian tak gratulujem, pomohol si k spokojnemu zivotu trom ludom. Je naivne v taketo veci verit a hnat sa za rodinou, veci sa nedaju uponahlat. Najskro je riadny funkcny vztah a potom deti. Inak nastene to co mas, problemy. Dieta bude vacsie, jeden z vas to aj tak ukonci. Ak nie ty, tak tvoja partnerka. A dieta budete mat pri najlepsom v striedavke. A to vobec nie som vestica...
partner sa neprijima tak ako je.. proste bud to funguje alebo nie... normalna partnerka nerobi cirkus za futbalovy zapas, ani chvilu s mobilom, ani za beznych kamaratov...
@simca06022011 S tým súhlasím. Aj som jej to povedal, ale nerada si priznáva že nemá pravdu, je velmi hrdá namiesto toho mi radšej povie i keď viac ironický ale pre mňa nepekne že ak sa mi to nepáči tak nech si zvyknem
@darmian mozno budes sokovany ale tvoja zena ta nikdy nemilovala. Ze si jej to dieta spravil preto aby si si ju udrzal?
Kedze nepatrim k ludom, ktory sa radi tryznia, tak ti neporadim. Nerozumiem totiz tomu preco si ju silou mocou chcel a preco v tom vztahu zostavas. Ak si nevies odpovedat sam, mozno by to chcelo par navstev u psychologa.
@simca06022011 S tým súhlasím. Aj som jej to povedal, ale nerada si priznáva že nemá pravdu, je velmi hrdá namiesto toho mi radšej povie i keď viac ironický ale pre mňa nepekne že ak sa mi to nepáči tak nech si zvyknem
@darmian si sadomasochista, ked si si henten ladovec priviazal na krk👽
@darmian autor ty si urobil tolko chyb jednu za druhou...
@darmian prepáč ale vôbec nechápem prečo si takto dobrovoľne ničíš život a ešte do toho bordelu privedieš dieťa. Doma ťa nikto nemal rád keď takýto vzťah silou mocou udržuješ?
@mirokub tu iróniu si nechaj...
Ak vo vzťahu chyba rešpekt a láska, čo chces riešiť?
Oni nemajú problém, že spolu nespavaju, im absolútne nefunguje vzťah, vôbec.
Žiaden evolučny pud, jednoducho spolu skončili 2 ľudia, ktorý by spolu byť nemali, keďže jeden z nich to vlastne ani vôbec nechce..
@darmian vsak jasne, ze skaredo ironicky sa s tebou bavi, ked ziadny respekt, ucta. ironicky sa clovek bavi s ludmi vo vztahoch kde fakt nie su ziadne city, len pohrdanie a fakt, ze "no co uz, ked to teraz inak nejde, nejak to prezijem, ked sa zariadim lepsie pojdem". A ze je hrda, nuz.. bud hrdy aj ty a nenechaj si skakat po hlave.
Tvoja žena môže mať vklude aj aspergera, prečítaj si o Tom niečo.. u dievčat na to často vôbec nepridu, pretože sa ľahšie prisposobia spoločnosti ako chlapci.. jej chlad a neochopenie môže pramenit aj odtial..
@darmian ak je s tebou iba kvoli dietatu, neviem... ale naco si ho robila, ked sa sprava tak, ze ta vlastne ani nikdy nechcela? neodstavas co davas? este ta uraza a ponizuje? odid... vyzeras byt normalny chlap, ktory tuzi byt milovany... s touto zenou , to asi nepojde, ked sa sprava ako pridrbana...
ja to tipujem na silny vzorec podmienecnej lasky z detstva.. nezaujimali ta zeny, ktore by ta mali rady 'len tak', takeho, aky si.. ty si potrebujes lasku zasluzit, aby mala pre teba hodnotu.. preto si si vyhladal chladnu, ktora ta nema rada a dal si si za ciel ju presvedcit, ze si dost dobry.. no, je to cele bullshit.. to su debilne vzorce, nie laska..

Nerozumiem, od zaciatku je zena k tebe chladna, ty si robil mozne aj nemozne, aby to tak nebolo, napriek tomu to tak je....no evidentne sa to nezmeni, takze bud to akceptujes a budes tak zit alebo nie, inu moznost nemas