icon

Spejeme k rozvodu?

26. nov 2022

S manželom sme 14 rokov, z toho 12 manželia a máme 11 ročného syna. Doteraz to bolo viacmenej ideálne, keď sme sa hádali, tak nikdy to nebolo o vážnych veciach, na ktorých je postavený vzťah. Skôr veci ohľadom syna. Od leta sa však manžel správa inak, odmieta sex, lebo je unavený z práce, ostáva v práci dlhšie, lebo ma kolegu na PN, v lete a na jeseň chodieval cez víkendy do lesa..sám. pred 3 týždňami odišiel do rodičovského bytu, postupne tam začal prespávať. Spýtala som sa ho, či má milenku, ostal podráždený, ale poprel. Zúfalo som mu pozrela aj mobil, FB. Nic. Na FB má nejakú novú kamarátku, ale písali si raz a to výlučne pracovné veci. Včera sme navela boli na nákup kúpiť synovi vianočný darčeka a stretli sme tu pani/slečnu s dcérkou. Usmievali sa na seba, bolo vidieť a, že sa stretli radi. Na druhej strane, ona bola veľmi milá aj ku mne. Muž sa za ňou obzeral. V aute som mu urobila žiarlivosťou scénu, vyletel na mňa, že ju pozná z obeda, že nič s ňou nemá. Mrzelo ma to, ospravedlnila som sa mu. Večer sice ostal späť doma, ale nie v spálni. Keď som šla pred polnocou na wc, akurát si pozeral fotky tej slečny. Ani to netajil. Ja ho ľúbim, je to skvelý chlap. Môže to byť len nejaký úlet?

kvaplakvapka
29. nov 2022

Keby som toto robila manželovi tak odíde slobodne hneď. Ja chápem ze ti čosi nastrbilo dôveru ale keď tak ste dlho spolu a ľúbiš ho tak v prvom rade mu ver a miesto vypisovania na modrom koňovi mu povedz co máš na srdci, že ťa to trápi,že nechápeš. Všetko sa dá zachrániť, ale nicnerobenim a upodozrievanim to nepôjde. Váž si seba, že nechceš sa ponizit natoľko aby si bola nejaká stihacka a upokoj sa. Komunikácia robí divy.

kassandra25
29. nov 2022

Silou mocou si chce drzat manzela a nutit ho do sexualnych praktik, ked uz davno je s druhou.

neznamaznama
29. nov 2022

Čítam a čítam a..... Nechápem. Obdivujem, ako si sa k tomu postavila. Toto by dokázalo len veľmi málo žien. Skladám pred tebou klobúk. A verím, že budeš opäť šťastná. Či s ním, alebo bez neho, ale šťastná budeš. Lebo šťastná chceš byť, ale zároveň nechceš svoje šťastie na úkor niekoho iného. To sa dnes často nevidí. Úprimne ti držím palce.

autor
29. nov 2022

@kassandra25 ja neviem, ale kto koho do čoho núti?

autor
29. nov 2022

@neznamaznama ďakujem 🙏

autor
Autor odpoveď zmazal
loginexistuje
2. dec 2022

ako to dopadlo ? dufam ze sa spamatal a je spat doma a seka dobrotu

pbra40
2. dec 2022

Tak som sa tesila, ze si nieco pridala a pozeram, ze vymazane 😪

autor
3. dec 2022

Pridala som, ale bolo to plne emócie, takže som to zmazala. Možno by som dnes nejaké slová ľutovala. Stretla som sa s danou pani na jej podnet. Muž sa jej priznal, že k nej niečo cíti, že chce byť s ňou. Mne sa priznala, že bola tou, ktorá s ním flirtovala, ktorá tiež podvedome hľadala jeho spoločnosť a zámienky na stretnutie, pretože z jeho gest a slov bola presvedčená, že je rozvedený. Ako príklad uviedla - čo budete večer robiť? Budem dnes so synom, budeme mať chlapsky večer. Jednoducho údajne ma ani raz nespomenul. Keď to ale začínalo naberať iný rozmer aj u nej a uvažovala, že si muža pustí do života, zistila u jeho kolegyne, že je ženatý. Odvtedy sa mu vyhýbala, riešili len pracovné veci. Paradoxne jej vraj veľmi pomohlo, keď nás videla spolu. Muža teda odmietla (zatiaľ), mne sa ospravedlnila (nehnevám sa na ňu aj tak). Ale muž sa chce rozviesť, vyjadril sa, že už by sa mi nemohol pozrieť do očí. Sama neviem. Je jasné, že keby bol rozvedený, mladá po ňom "vyštartuje", on bude šťastný. Ja možno tiez. Keď ho budem nasilu držať pri sebe.....neviem. fakt nie

loginexistuje
3. dec 2022

och ze sa chce rozviest lebo by sa ti nemohol pozriet do oci ? to je taky blabol ???? uff hnus
a synovi sa bude vediet pozriet do oci ked sa rozvedie ? a co da ako dovod rozvodu?
je to manipulator

ngl
3. dec 2022

@loginexistuje no dovod je ten, ze ho mlada nechce kym je zenaty.... Bozeeee to je blb a este to hra na chudacika 🙈

pbra40
3. dec 2022

Objimam ta na dialku ❤️ si na zivotnej krizovatke, ani si neviem predstavit, co musis prezivat vnutorne. Vela sily prajem.

lamar11
3. dec 2022

Vidíš presne ako sme tu písali,rodená herečka Oskara by jej mali dať za jej výkon keď vás vtedy stretla. Osobne si myslím že ešte sa toho časom dozvies viac. Ak by bol len čisto platonický zaľúbený neodchádzal by inam spať atď. Daj mu voľnosť,nestojí ti za to,nájde si ťa niečo omnoho lepšie. A je dobre že sa na nich nehneváš zaslúžia si len ľútosť,a jeden druhého

autor
3. dec 2022

@pbra40 ♥️

katkazuz
3. dec 2022

@pbra40
Pridavam sa.
Milá autorka súcitim s tebou a želám ti, aby si správne rozhodla a našla svoje šťastie.
A ešte k tvojmu mužovi- to, že sa prezentoval ako nezadaný muž- to je strop. Aspoň pre mňa.

gertrudaosem
3. dec 2022

Určite má milenku. Milión prejavov správania. To vidí aj slepý.

gertrudaosem
3. dec 2022

@radkasswe 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ešte že ten chlap je všetko naj

elli333
3. dec 2022

Nasilu ho pri sebe drzat nemozes...vsetci sme svojim sposobom slobodni. Laska je dar ,nie povinnost. Napriek tomu to, ale neznamena, zeby si so sebou mala nechat zametat. Mne pride, ze oni dvaja s tebou nehraju cestnu hru. Zasluzia si jeden druheho. Nechaj ich a sustred sa na seba, verim ,ze ty budes stastna, zasluzis si to. Manzel nech si vyzerie co si navaril a podla mna to este bude mat riadne osladene vsetko. Casom mu dojde, ze bude vychovavat cudzie dieta a svoju rodinu opustil pre zamilovanost. Ona je teraz v jeho ociach pani dokonala, ale casom zisti, ze dokonaly nieje nikto a ze pri zbierani lesklych kamienkov prisiel o skutocny diamant. Ale verim, ze nato pride neskoro a ty uz vtedy budes stastna niekde inde ❤

autor
3. dec 2022

@elli333 🙏♥️toto sú určite pravdivé slová, no ťažko si ich teraz pripustíme....dakujem

elenka74
4. dec 2022

Mrzí ma, že sme mali v podstate pravdu, že aj ona po ňom vyštartovala. Keď chce voľnosť, daj mu ju, na vzťah treba dvoch, nemá zmysel sa ďalej zahadzovať s mužom, ktorý ťa už neľúbi.

anjelaa
4. dec 2022

Ahoj, ja sa obávam, že tam už vzťah musí/musel byť. Možno je len prerušený, kým sa nerozvedie.
Neverím, že dospelý chlap by sa išiel rozvádzať bez toho, aby mal zarobené už niekde inde. A k tomu by opustil vlastnú rodinu vlastne pre nič. To je hlúposť 😔

karinss
4. dec 2022

Obdivujem ťa autorka ako to zvládaš precízne klobúk dole. Sama veľmi dobre tušíš a cítiš ako to je a aj tak si ho dokážeš ešte aj zastať... Vidno že si veľmi múdra a dobrosrdečná žienka. Prajem ti aby ti na tohto tvojho chlapa ostala už iba spomienka a do života ti prišiel niekto kto bude stáť zato 🍀🍀

autor
6. dec 2022

@karinss ďakujem zo srdca. Tie roky spoločného života nevymazem, je to otec môjho dieťaťa a vždy to bude v mojich očiach skvelý chlap. Čo do života dáme, to sa nám vráti. Ak sirime nenávisť, nič pekné nedostaneme a naopak. A ja naozaj úprimne chcem, aby to šťastie našiel. Mrzí ma, že to nebolo so mnou. Ale všetci žijeme pre to jedno.

koniarova
6. dec 2022

Odišiel?

autor
6. dec 2022

@koniarova presnejšie, ešte sa nevrátil..

koniarova
6. dec 2022

A je sám,či s ňou?

autor
6. dec 2022

@koniarova to neviem

koniarova
6. dec 2022

Držím ti silno prsty 👍

jahodka11
6. dec 2022

Och, ja ti moc drzim palce…. Aby si bola cim skor vyrovnaná a stastna… ci s muzom,ci bez… vela vela sil ti prajem a mas moj obdv…takto to cele zvladnut…drz sa

autor
10. dec 2022

@jahodka11 ďakujem samozrejme aj tebe.

Ste tu naozaj takmer všetky, hoci ma vôbec ale vôbec nepoznáte, neskutočne milé. Vďaka za tú podporu. A čo je nové u nás? Muž je síce doma, lebo sme sa dohodli, že kým sa nerozhodneme, či sa rozvedieme, alebo budeme spolu, lebo obaja nevieme...bude tu. Ja viem, že ak by odišiel do toho bytu, šanca, že by sme to mohli zvrátiť by bola mizivá. Napriek tomu je ale stále zavretý v svojej "trucovni", miestnosti, kde má svoje hobby (modelovanie atď.). Všímam si, že mu každú chvíľu cinka telefón...viem, že si s ňou píše. Čo sa ale týka domácnosti, v tom sa nezmenil. Nakúpi, navarí, venuje sa synovi, stará sa. Mali sme asi dva večery také, že sme otvorili víno, chceli sme sa obaja rozprávať, no nešlo to. Skúšame, chceme aspoň do konca roka vydržať takto a uvidíme čo bude potom