icon

Správanie manžela počas rodinnej oslavy

Včera o 13:36

Pekne pondelkove popoludnie ,
Ako by ste zaujali postoj k nasledovnej situacii.mame babo,takze s manzelom nechodime nejak nikam.ak nepocitam bezne rodinne navstevy.
Boli sme na jednej rodinnej oslave v restauracii nejak cca 4 -4,5hodky.Svagor prisiel za muzom,chce ci mu nepojde pomoct pocas oslavy nieco pomoct odniest,vylozit a ze sa vratia.mne sa to moc nepacilo,pretoze na oslavu sme prisli ako rodina a chcela som,aby sme si to tam ako rodina uzili.Svagor ma ubezpecil,ze do 40 minut pridu,ze to nepotrva dlhsie.s tazskou halvou som prikyvla,ze dobre.
Vratili sa ale s hodinovym meskanim.
Svokra videla,ze som neni v pohode,prisla za mnou,ked som vonku uspavala maleho a vysvetlovala situaciu,preco musel moj muz ist.ja som sa rozplakala,pretoze som si chcela uzit danu akciu s rodinou a nie aby som tam bola takmer polovicu casu sama.Hovori,ved si tu neni sama,si tu s nami.ale to je ine,kazdy tam bol so svojim partnerom len ja nie.
Vzdy,ked pride k indobnej situacii,moj muz sklopi usi a ide,kam treba.
Ja som nato uz strasne nasrana.vzdy je nieco prednejsie ako my.
Ako by ste sa zachovali v takejto situacii?s muzom sa kvoli tomu od soboty poriadne nerozpravam,boli ma to.

Strana
z4
anonym_cf13f4
Včera o 21:22

@anonym_autor chcela by som mať tvoje problemy. Spravas sa ako pubertacka. Asi tak

xckaretxxx
Včera o 21:24

@anonym_autor on nebol nič vykladať. Chlapy sa dohodli, aby ten tvoj mal od teba na chvíľu pokoj.....

anonym_9d9f15
Včera o 21:42

Necitala som vsetko, ale, preco si sa nebavila s rodinou? Ved aj svokra prisla, aby si isla k nim. Prisli ste spolu, aj odisli, nenechal Ta tam predsa. Nemozes byt taka zavisla, skus sa bavit aj sama, ani jeho rodina Ta nevyclenila, mozes byt rada, ze Ta maju radi

anonym_2de8ba
Včera o 22:38

Nepáčilo by sa mi to. Tieto vysoko “tolerantné” a realitu prekrucajúce ženy si vôbec nevšímaj … Po hodine by som mu zavolala a ak by neprišiel späť pobrala by som sa domov … hodina so svokrovcami a celou famíliou na oslave kde som bez muža a s bábätkom je pre mňa až až …

anonym_faee8a
Včera o 22:51
@anonym_2de8ba

Nepáčilo by sa mi to. Tieto vysoko “tolerantné” a realitu prekrucajúce ženy si vôbec nevšímaj … Po hodine by som mu zavolala a ak by neprišiel späť pobrala by som sa domov … hodina so svokrovcami a celou famíliou na oslave kde som bez muža a s bábätkom je pre mňa až až …

@anonym_2de8ba je nas malo, co nam to pride divne. Ja by som to prezila v pohode, keby to bolo vynimocne a nieco fakt surne, co nepocka, lebo mam s rodinou manzela vyborne vztahy a kludne som chodila na navstevu s detmi sama k svokrovcom na kavu, ked sme byvali na 1 sidlisku. A autorka pise, ze to sa deje opakovane. Tak na kieho ich pozyvaju na oslavu, ked v kuse musi muz ist prec? 🫣. Nemuseli ich vobec volat a nech si idu so svagrom robit nieco ine. Ci ani ten svagor nikomu nechyba?

anonym_815f22
Dnes o 00:45

@anonym_autor Ja ťa chápem. Mne by sa tiež nepáčilo keby môj muž musel niekam odbehnúť, ale to by som ho buď nepustila alebo by som išla s ním, všade chodíme spolu.

anonym_707316
Dnes o 09:31

Išiel za milenkou 🤣 Dopredu dohodnuté so švagrom, samozrejme, že od teba musí utekať, keď mu nedáš dýchať 🤣 a ešte sa rozplačkáš ako malé usopľané decko. Len tak ďalej a o chvíľu budeš bez manžela.

Strana
z4