Stará láska nehrdzavie
Ženy poraďte ..
V minulosti, sme sa do seba zamilovali s jedným mužom. Nemohli sme však byt spolu z istých príčin a preto sme sa zhodli na tom, že nech život môže pokračovať musíme definitívne prerušiť kontakt. Spravili sme tak; on sa snažil nájsť si partnerku, ja som našla chlapa s ktorým sme si aj sadli a skúsili spolu. Síce neprešiel deň kedy by som na toho muža nepomyslela, bol však len spomienkou.. Prešli 2 roky od kedy sme sa nevideli, nepočuli keď v tom prišiel ten moment, že sme nečakane čelili stretnutiu.
Tie pocity boli šialené. O nič iné ako bývali, triasla som sa, zimomriavky, srdce mi slo vyskočiť, slzy v očiach. Príšerne ma to rozhodilo a nedokážem sa z toho spamätať.
Myslela som si, že to prejde, veď už je to nejaký piatok a dúfala som, že moje srdce sa upokojilo. Dnes však viem, že vôbec. Neviem čo robiť, neviem ako sa upokojiť. Ako zabudnúť. Nedokážem to…
Ale jeho činy tomu nezodpovedajú. Keď mám raz iný názor, ako rodina, či spoločenstvo, tak sa zariadim podľa seba a nie podľa nich, keď s tým nie som stotožnená.
Pretoze so svojim sucasnym partnerom niesi spokojna, lebo ho nemilujes a tato laska uz trva dlhsie a stale trva, mozes potom banovat, ze si to neskusila a nemas co stratit, ked nie si vydata, mas iba vztah ktory ti nevyhovuje.
@domkakvet ty si nejake slobodne bezdetne dievčatko, co cita zamilovane Harlekyny, vsak?
aj keď náhodou má iné názory ako jeho matka, nedokáže si ich presadiť. Môže ťa milovať až za hrob, plakať za tebou do vankúša každý večer, ale keď mamička povie NIE, tak sklopí uši a poslúcha. Čo s takým hrdinom?
@janickacrazy súhlasím... pre lásku urobí chlap aj nemožné...
@babulkomale @h2 co je potom prava laska, ta neexistuje?
@domkakvet Toto nebola tá pravá, len nenaplnená láska a tá zostava naveky neposkvrnena, preto sa javí ako tá pravá. Skutočná láska je niečo úplne iné.
@grof_monte_christo @h2 nepise kolko mali vtedy rokov, mozno boli este nevyspeli, prave kvoly nevyspelosti sa casto krat taka laska konci a potom to lutuju, okrem toho autorka zrejme nie je vo vztahu stastna, inak by nemala take myslienkove pochody, cize za skusku nic neda, aj keby to nebola v tomto pripade prava laska.
Preco by si sa im nemala pacit? A preco riesis len jeho rodinu a kto je aky veriaci, ved vztah je o vas dvoch.
@domkakvet ďakujem za tvoj názor. Bol iný a výnimočný medzi ostatnými a ako jediná si tejto láske dala šancu a nepovažovala ju za niečo “sci-fi”’ pomaly. Ľudia alo si ty mi dávajú všeobecne nádej.
I ked to s ním nevyšlo. Niekedy to tak asi musí byt 💔
Autorka, to sranduješ? Veď tej láske ste nedali šancu vy dvaja. Tak prečo čakáš, že jej budú dávať šancu cudzí ľudia? Veď sa dajte dokopy, mne je to jedno. To vy ste sa rozhodli, že spolu nebudete.
Mne neprináleží riešiť vašu lásku, vzťah. Ale keď sa 37 ročný nevie odosobniť (nie odtrhnúť) od matky, tak asi to má byť tak, že ty budeš v kútiku srdca ľúbiť a spomínať a on s matkou večerať. Mala som známu, ktorá povedala, že 45 rokov žila s mužom, ktorý bol pupočnou šnúrou s matkou spojený. Nepomohli poradne, terapie, nič. Až deň keď matku pochoval. Nechci to zažiť.
Hlavne vela stastia a nech to dobre dopadne.
lubit ta moze stale...ale nie si pre neho na prvom mieste...trapila by si sa,aj keby ste boli spolu-pretoze ine je ked ste osamote-vtedy je to uzasne...ale potom pride cas navstev,telefonaty atd, a budu tam trenice-pretoze on by stale chcel aby si sa ty nakoniec aspon trochu prisposobila a tebe to bude vadit...a pridu hadky atd...z vlastnej skusenosti viem,ze ak nie si na prvom mieste a chlap sa nevie postavit za teba,vasu lasku-tak sa ta nakoniec vzda. kvoli pokoju...a skoncis zlomena...takto mas aspon romanticku spomienku...vies ake ste mali problemy-myslis,ze teraz zmiznu? ak ano,tak to ti prajem...ale neverim uplne-pretoze ludia a dolezite okolnosti sa vacsinou nemenia...to,ze ho lubis chapem-ale musi spravit nieco zasadné on, aby si mohla snivat a dufat...ak to nespravi,tak jeho laska k tebe je slabsia nez to kvoli comu nie je s tebou...chces byt pre partnera len na 2,3.5-tom mieste?...ak to citi rovnako ako ty,tak uz zajtra by ti zavolal,ze nevie bez teba zit a ze bude s tebou aj napriek rodine...ak to nespravi,tak radsej si ho vytesni z hlavy /zo srdca to nepojde,to viem/-pre pokoj svojej duse a svoj dalsi zivot...navyse-nikdy nevies,co prinesie buducnost...
On je pre teba možno jeden z 3,co si poznala, ty pre neho jedna z 20....😂
Vybodni sa na blba babtistickeho, to bude tiež nejaká familia exotov, keď to potrebuješ, hor sa do toho, chlapíka to musí nesmierne tešiť, také spestrenie staromladenectva🙋♀️

@domkakvet smiem sa opýtať prečo? Keď ma každý tak radikálne opačný názor