Ste s mužom od svojich teens?
ahoj, ma tu niekto vztah s partnerom od teen veku? 😊 iba ma zaujíma či to vydržalo, mám priateľa s ktorým to teraz nie je bohvieako.. len ma zaujíma, že či má niekto s niekym vztah od napríklad 17 s jedným clovekom až do teraz. stretávam sa s názormi že to nejde. že ľudia sa časom menia, páčia sa im iné veci, majú iné požiadavky, chcú zazit niečo iné a tak. že či sa vám nestalo, že vám to nevyhovovalo?
Od 16. 13 rokov spolu,7 rokov manželia ☺️
Poznam ho od 14tich ale ame spolu od mojich 21. Mam 30.
Mala som skoro 19, on 21. Bola som maturantka, on v 2. ročníku na vyške, potrebovala som partnera na stužkovú. Dá sa povedať, že od nej sme začali spolu chodiť. Poznáme sa 45 rokov, 42 rokov sme manželia. Rokmi sme sa obaja zmenili, samozrejme, ale skôr smerom k sebe.
Poznam veela takych, v nasom veku je bilancia taka, su viac rokov spolu nez bez seba 😂 a su to vsetko funkcne manzelstva
Najhorsie manzelstva su tie uzatvarane pri bijucich biolog hodinach
Ja som s muzom od 15, t.j. 19 rokov. Manzelia sme 15 rokov 🤪❤️🤯😁
Moze to ist a nemusi. Suhlasim, ze clovek sa v tom obdobi casto velmi zmeni. Ak sa dvaja daju dokopy ked maju dajme tomu 16 rokov je pochopitelne, ze v 26 by mali byt uplne ini ludia. Od 16 do 26 by mal clovek dozrievat, vyvijat sa emocne, mentalne, intelektualne. Asi sa zmenia aj poziadavky na partnera (myslim, ze 16 rocna slecna ma ine naroky na partnera ako 26 rocna), aj nazory na zivot, vnimanie sveta, nazor na travenie volneho casu, atd. Je to proste taky vek kedy sa ludia menia dost vyrazne. Sice sa menime cely zivot, ale myslim, ze zmena je radikalnejsia pri veku 16-26 ako 26-36... A potom je to uz len o tom, ci ti dvaja sa +- zmenili, vyspeli rovnako (myslim v zasadnych veciach) + ci to malo dobre zaklady + ci vedia spolu komunikovat (tak naozaj, konstruktivne, vyzreto). Niekto to ustoji, niekto nie.
ja som s mojim mužom od 9. ročníka na základnej škole, tento rok budeme mať 11 výročie, bývame spolu už šiesty rok a pred mesiacom sa nám narodilo prvé bábätko 🥰 takže áno, dá sa to pokiaľ to tak obaja tak cítia a ľúbia sa
Od 16 sme spolu, v lete bude 13.vyrocie 🙂
Mám a to od 15 rokov. Svadba v 25 rokoch. Teraz sme spolu 18 rokov manželia. 2 deti. Je nám super.
Ja som s mužom od 19. Ale rozumeli sme si vždy. Nikdy som nemala pomyslenie na to že to neklape.
Ja som od 18 a teraz mam 38 uz 20 rokov spolu
ja 20, on 17, tento rok to bude 24 rokov, co sme spolu, nie sme zobrati
Moji starí rodičia sa spoznali v 15 a 18-tich, 14 rokov spolu chodili a 60 boli zosobášení.
Ja som s mužom už 9 rokov, teda od mojich 17, on mal 20.
Veru sme spolu 26 rokov. Od mojich 16. A na jeseň 21. výročie svadby. Stále hovorím, že už som ho mohla mať takmer odseného 🤔 (srandaaa 🤣)
Ja som mala 15, manžel 17. Sme spolu 20 rokov 🥰
od 1994, mala som 17, bol mi na stužkovej.-)
Od 15 sme spolu. Dokopy 20 rokov a manzelmi 12 rokov.
Tak my od 15-tich a mám 48 rokov, takže 33 a z toho 23 manželia a je nám fajn, ale keď to tak po sebe čítam, no kriste, to je rokov 🙂
Od mojich 16tich zachvilu budeme mat 15 vyrocie… áno, jasne zmenili sme sa obaja ale všetko čo mame sme si vybudovali spolu, mame dve krásne zdravé deti, priority sú už iné 😉
Ja tiez od 17 tich ,on je o 4 roky starsi...a sme spolu 17 rokov a z toho 12 ako manzelia a ano...mali sme aj velmi tazke obdobie ,lebo ja som bola mlada,mala som v jednej chvili pocit ,ze mi nieco uslo 😊 ale neuslo a tuto krizu sme ustali a mame aspon pre mna ,celkom super zivot😄
áno, ja od 15 rokov
Nasi kamarati, tri pary. Uz po 40, stale spolu, ako
manzelia, maju deti. Obdivuhodne.
Ja 14 on 17...spolu sme 13 rokov.. Manželia 6
Od 18-tich.. 15 rokov
Sme spolu od 17, dnes máme 44 a 2 deti. Sme spolu 27 rokov a stále sme šťastní a spokojni 😉
Od 17, spolu 24 rokov 😉

My od 18. Bude to 16 rokov čo sme spolu z toho 6 rokov manželia.