icon

Ste verní vo vzťahu?

20. jan 2026

Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza

bruno1
22. jan 2026
@karolinakr

sranda, muži sice všetci podvadzaju akože, ale sami sa k nevere stavaju uplne inač a je to otazkaich cti, v prankoch, kde bol nabeh na neveru, by sa dobili k smrti a neviem si predstavit mužske forum, kde sa potlapkavaju po pleci a chlacholia, že všetky ženy podvadzaju, zvyknite si a čo oči nevidia, to srdce neboli...skôr sa mi zda, že parohači su terčom velkeho posmechu

@karolinakr to sa ti nezdá to je pravda.Len tak námatkovo ,koľko poznáš vtipov o mužoch paroháčoch?Kniha by sa mohla vydať. A koľko vtipov na ženy ,ktoré podvádza manžel?Já nepoznám ani jeden.Dokonca nie je aní výraz pre podvádzanu ženu.Muž je hneď Paroháč.Koľko filmov ,komédii je natočených o podvádzaných mužoch.Film ,kde podvádza žena sa volá ,,Romantický,pričom čo je romantické na tom že ten druhý trpí .Minule bola celá šnúra filmov ,kde sa manželky pomstili mužom ,za podvádzanie.V opačnom garde ,taký film nie je .V podstate všetký tie Pilccherovky a Evitovky ,sú o ušlachtilosti podvádzania ŽIEN.🙄

anonym_cebcac
22. jan 2026

Nebola som neverná, hnusia sa mi nevernici, hnusia sa mi ľudia, ktorí doluezajú aj keď vedia, ze druhý je vo vzťahu a tak by som s takými ani nevedela byt neverná...ale zistila som , ze muž si niečo začína..už nie je pre mňa tým, čím by mal byť, ale aj tak som nepodviedla(mohla som) už len kvôli sebe, urobiť zo seba špinu pred samou sebou nechcem. Ale dopriala by som mu to, no nedokážem.

dalyn
23. jan 2026

Ja svojho nepodvadzam- dovod nie je. A velmi by ma prekvapilo keby ma ten moj podvadzal- som si vedoma toho, ze lepsiu nenajde 😉

mon29
23. jan 2026

Je to strasne jednoduche, ak ta zaujima niekto iny nie si zamilovany. Bodka

anonym_e98c84
23. jan 2026

Staci si zajist na par firemnych akcii a stratis vsetky iluzie o nejakej vernosti. Ja som pracovala vo viac firmach a vsade to bolo. Sporiadani oteckovia aj slobodni chlapi. Vibec nehralo rolu ci su pekni, skaredi, sebavedomi alebo zakomplexovani. A zeny jak by dal.
A podla mna partneri doma nemali tusenia co sa deje...

tilly
23. jan 2026

Za muža ruku do ohňa nedám. Aj keď on buď pracuje, alebo je mne pri zadku, tak neviem kedy by stíhal milenku, možno cez obed v rámci práce 🤷‍♀️.
Ale za mňa môj muž kľudne môže dať ruku do toho ohňa. Vie, že som na niektoré veci (nie, sex to nie je 😅, na ten lenivá nie som) tak lenivá, že by mi to ani nenapadlo 🤣🤣.

anonym_6139b7
23. jan 2026
@anonym_f9503b

@anonym_37bc9c nápodobne. Odkedy som sa rozviedla, vyrojilo sa kopec mužov ktorí ma balia. Časom som zistila, že všetci mali doma manželky / partnerky. Ale oni veselo išli po mne a chceli sex. Jeden sa dokonca aj zaľúbil do mňa 🙈
A ich ženy na FB veselé fotky rodinky pridávali aj s vysmuatym tatinkom. 🙈
Úplne slušní chlapi podotýkam, na úrovni,žiadni sedlaci.

@anonym_f9503b
Toto akokeby si o mne napisala
Ja odkedy som rozvedena mam dojem ze zijem v inom svete - kazdy chlap ma najeke aferky a ano ked je prilezitost hned sa toho chopia
Mnohi idu po kazdej, rad radom …
Ja som dlhe roky nezazila byt podvedena a ani podviest ale stalo sa mi to - podviedol ma takmer pred mojimi ocami a zatlkal a ja som mala aj dokaz a nasledne som podviedla aj ja jeho …

anonym_dd89e5
23. jan 2026

Moj exmanzel-zasadovy chlap, dodrziava vsetky pravidla co existuju, tichy mily, taka ,,dokonalost,, a podviedol
Takze mile zeny a muzi NIkDY nehovorte ze ten vas by nie, za mojho by dali do ohna obe ruky VSEtCI z rodiny, ze neexistuje aby on podvoedol ked neprekroci ani rychlost o 5km/h 👌

lunademonica
23. jan 2026

@anonym_autor preto musis byt financne narocna, aby nemal dost penazi na dalsie zeny. :D sup do obchodu

lulupulu
23. jan 2026
@ivanztt

@anonym_0142ce Preco? Sme pritom spolu, nieje to nasilu, tajne...a je to obcasne, nie kazdy vikend

@ivanztt fuj :D

macko1983
23. jan 2026

@anonym_autor prečítala som si len asi 5 komentáre a teda ženy, to fakt?Akože aj v mojom okolí poznám chlapov, ale aj ženy co podviedol,podviedla.Ale aby som hadzala všetkých do jedného vreca? to hádam nie.A komentár ,že len pekný podvádzajú, je fakt gól. Ja mám fakt pekného chlapa,ja som patrila vždy k tým priemerným ženám,nie som žiadna kráska so štíhlou postavou,ale neprejde deň keď mi ten môj nepovie ,že ma ľúbi. Sme spolu 20 rokov,jedno dieťa už dospelé. Ja mám práve opačnú skúsenosť,v mojom okolí nepodvadzaju pekný,ale naopak.Asi to bude tým,že si chcú niečo dokázať.Pre rypalky,že ma podvádza ked chodí do práce,od samého začiatku pracujeme spolu.

mmoni89
23. jan 2026

@anonym_autor áno sme si verní

anonym_2ae07c
23. jan 2026

Áno som verná a som presvedčená že aj manžel je

blackcat8885
23. jan 2026

Som verná a nikdy som žiadneho svojho partnera nepodviedla.

euka210
23. jan 2026

@anonym_autor ano, sme obaja verni a spokojni.

hviezdickas
23. jan 2026

Áno som verná svojmu manželovi už 20 rokov a hoci boli nejakí chlapi, čo sa ma pokúšali baliť aj ako vydatú, môj muž je pre mňa jediný a aj bude. Nikdy by som mu takto neublížila, nevera sa mi hnusí. A predsa som mu prisahala vernosť a keď niečo sľúbim, tak to platí... Všetkým by som tiež priala šťastné a obojstranne verné vzťahy...

anonym_005384
23. jan 2026

@anonym_autor to ste/zijete akoze s niekym komu neverite???a preco ?

anonym_0142ce
23. jan 2026
@anonym_a8bff4

@anonym_autor áno, som a aj môj muž mi je verný … ale obaja sme už v druhom manželstve. Stretli sme sa v čase, keď sme boli obaja v nefunkčnom vzťahu. Teraz mame obaja pocit, že sme našli toho pravého/tu pravú. Už to spolu ťaháme dosť dlho, takže nie sme najmladší. Preto si dovolím povedať, že vo fungujúcom vzťahu nevera nepripadá do úvahy. Keď sú dvaja jeden tím a starajú sa o potreby toho druhého ako o svoje vlastne, neexistuje tretia osoba, ktorú by medzi seba pustili. Ak však vzťah na 100% nefunguje, je nevera otázkou príležitosti. Proste čo človek nedostáva doma, mu možno ponúkne niekto iný a on sa mozno nechá zlákať…

@anonym_a8bff4 tvoju teória vyvracia slovenské porekadlo "z rozkoše sa psi besnia"

leidin
23. jan 2026

Jednemu som raz zahla, ale tam boli take veci, ze ma tri hodiny nechal cakat a to bolo furt, ze sa niekde flakal, nic mi nedal vediet, neozyval sa a potom nejaka uboha vyhovorka, ze ho zdrzali kamosi, tak ako co uz, ked mu na mne nezalezi, kaslala som na to.

letfenixa
23. jan 2026

Rozhodla som sa, že budem verná. Mne je partner verný tiež.

mmoni89
23. jan 2026
@macko1983

@anonym_autor prečítala som si len asi 5 komentáre a teda ženy, to fakt?Akože aj v mojom okolí poznám chlapov, ale aj ženy co podviedol,podviedla.Ale aby som hadzala všetkých do jedného vreca? to hádam nie.A komentár ,že len pekný podvádzajú, je fakt gól. Ja mám fakt pekného chlapa,ja som patrila vždy k tým priemerným ženám,nie som žiadna kráska so štíhlou postavou,ale neprejde deň keď mi ten môj nepovie ,že ma ľúbi. Sme spolu 20 rokov,jedno dieťa už dospelé. Ja mám práve opačnú skúsenosť,v mojom okolí nepodvadzaju pekný,ale naopak.Asi to bude tým,že si chcú niečo dokázať.Pre rypalky,že ma podvádza ked chodí do práce,od samého začiatku pracujeme spolu.

@macko1983 alebo.Podla.seba súdim teba

anonym_f9503b
23. jan 2026
@dalyn

Ja svojho nepodvadzam- dovod nie je. A velmi by ma prekvapilo keby ma ten moj podvadzal- som si vedoma toho, ze lepsiu nenajde 😉

@dalyn ale im pri podvádzaní nejde o to nájsť lepšiu. Ale INÚ ako tu čo majú doma.

anonym_f9503b
23. jan 2026
@anonym_6139b7

@anonym_f9503b
Toto akokeby si o mne napisala
Ja odkedy som rozvedena mam dojem ze zijem v inom svete - kazdy chlap ma najeke aferky a ano ked je prilezitost hned sa toho chopia
Mnohi idu po kazdej, rad radom …
Ja som dlhe roky nezazila byt podvedena a ani podviest ale stalo sa mi to - podviedol ma takmer pred mojimi ocami a zatlkal a ja som mala aj dokaz a nasledne som podviedla aj ja jeho …

@anonym_6139b7 presne tak. Rad radom. A ich manželky píšu na MK že ten ich by to nedokázal, není ten typ a že vlastne nemá ani kedy lebo je len v robote a doma 🙈

blackcat8885
23. jan 2026

Ja poznám minimálne 2 ženy ktoré to roky ťahali so ženatým chlapom čo mal rodinu. Nikto by to o tých mužoch nepovedal a tie ženy boli vraj zaľúbené. Nesudim ich len si neviem predstaviť to tak roky ťahať a hlavne mladé ženy prídu často kvôli svojej hlúposti o najlepšie roky života.

anonym_b9d7fa
23. jan 2026

Ano sme verní.určite ma niekedy nejakú štipľavú myšlienku ked vidi peknú ženu,ale Ľúbime sa máme deti a mame obaja rovnaké hodnoty. Keby to niekto robil našim dcéram keď budu dospelé, chce byť vzorom akeho chlapa si majú hľadať,nie hocikoho kto im povie že si pekná. Ale charakter a hodnoty tvoria vzťah. A nepoznám jeden pár ktory by sa podvádzal. Potom neviem kde žijú tie čo poznaju takých stovky,ale tu u nas neviem o nikom a keby ano rychlo by sa to rozšírilo.

betulinka1
23. jan 2026

@anonym_autor žiadneho partnera som nepodviedla a ani mojho manzela. Napriek príležitosti. Podla programu mojho muza a zdieľanim voľného casu, verim tomu, ze ani mna muz nepodviedol. Kedze ledva stíha uspokojovať moje potreby, by som sa velmi cudovala ako by stíhal dalsiu 🤣🤣🤣. Stale hovorim, ze muz musi byt vyťažený ako domacnostou, pracou tak aj vecer. Potom nema cas mysliet na blbosti, lebo si v hlave opakuje co ma este spravit.

anonym_6139b7
23. jan 2026
@anonym_f9503b

@anonym_6139b7 presne tak. Rad radom. A ich manželky píšu na MK že ten ich by to nedokázal, není ten typ a že vlastne nemá ani kedy lebo je len v robote a doma 🙈

@anonym_f9503b

Preeeesne 🤦‍♀️

Mna obcas balili taki kolegovia 🤦‍♀️ ze ja som v zivote na nich nepozrrla a anilej nedala signal a po jednom pive take navrhy … pritom doma zeny a deti. A niektori taki ze by som bicykel neoprela (ajked ok riaditelia).

Jeden kolega, s ktorym som mala aferku (ja som mala deficit sexu a on po mne isiel takmer 3 roky), sa mi potom pochvalil ktore zeny z firmy pretiahol a teda nikdy by som to nepovedala …

Zial

anonym_f9503b
23. jan 2026
@anonym_6139b7

@anonym_f9503b

Preeeesne 🤦‍♀️

Mna obcas balili taki kolegovia 🤦‍♀️ ze ja som v zivote na nich nepozrrla a anilej nedala signal a po jednom pive take navrhy … pritom doma zeny a deti. A niektori taki ze by som bicykel neoprela (ajked ok riaditelia).

Jeden kolega, s ktorym som mala aferku (ja som mala deficit sexu a on po mne isiel takmer 3 roky), sa mi potom pochvalil ktore zeny z firmy pretiahol a teda nikdy by som to nepovedala …

Zial

@anonym_6139b7 mám znamu, ktorá mala ženatého milenca. S manželkou mali malé bábätko a on ho chodil "kocikovat" . S kočíkom išiel k tej milenke, dieťa dali spať na balkón v kocari a oni sexovali v spálni. Potom prišiel domov a manželka šťastná , akého úžasného muža má, ktorý 2 hodiny kočíkuje.
A takýchto toooolkych poznám.

dalyn
23. jan 2026
@anonym_f9503b

@dalyn ale im pri podvádzaní nejde o to nájsť lepšiu. Ale INÚ ako tu čo majú doma.

@anonym_f9503b
Tak nech si ho potom ta INA kludne zoberie a poskytne mu min taky all inclusive ako ja a to nielen v posteli ;)

pr85
24. jan 2026
@anonym_75875f

Nakoľko viem aké počty prostitútok sa uživia v BA a koľko cca zarábajú, je mi jasné že gro mužov v BA chodí za ženskými. Či už platene alebo neplatene.

@anonym_75875f odkiaľ máš také presné informácie? Si sexworkerka?