Strach z matky manžela
Ahojte, potrebujem radu, alebo skôr potvrdiť si, že toto už je choré a cez čiaru.
S mužom sme spolu cca 8 rokov. Mame dve deti.
No od začiatku vzťahu boli problémy s jeho mamou, ona mňa nechcela najskôr prijať, ale nakoniec sme sa udobrili ( predtým mi ublížila xy krát). Tak sme sa začali spolu viac baviť. Potom sme sa zas pohádali a udobrili no a teraz nakoniec sme sa zas pohádali ( to je na dlho) proste mužovi nadávala, že je kkt a takéto reči. Potom aj na mňa, že som neschopná a neviem čo ešte. Aj keď sne sa bavili, tak všetko čo som urobila bolo zle, stale mala výhrady a to aj u môjho muža, všetko bolo zle, každý je pre ňu zlí, každý jej chce zle ( nadávala aj na jej bratov). Pritom sama môže za to, ako ho vychoval. . Že stale klame, ale klame také veci že to normálny človek by si nevymyslel, je závislí na tabletkách neurol, a proste je strašne nezodpovedný ( áno som s ním iba kvôli deťom, aby vyrastali pri oboch rodičov- pred deťmi som nikdy nedala nkc zacít, že by sme mali nezhody a tak, lebo sme sa nehádali, lebo som bola ticho a nevedela som si povedať svoj názor, aby bolo dobre a nehádali sme sa pred deťmi). Jeho mama mu pomohla xy krát, dostať ho z dlhov, zaplatila nájomné a dávala mu peniaze. On do roboty ako normálny človek nepôjde, radšej bude čakať kto mu čo dá, alebo si pozícia a zas ďalšie dlhy.
Jeho mama zakazuje aby som sa ja stykala s mojimi rodičmi ( sú slušní, pracovití, majú dom, chodia na dovolenky, normálni ľudia) - že jej to vadí . Jeho mama nemá rada Slovákov ( nie nie je Slovenka). No a on sa jej strašne boji, že sa dozvie že chodíme ku mojim rodičom, vzdy keď tam ideme je nervózny a nesvoj. Ona mňa kontroluje, volá cez videohovor aby videla asi či sme neni tam a akože chce volať deťom.
Pred pár týždňami sa jej muz nebál, konečne si povedal názor čo ma veľmi tešilo, aj sa nebál keď som bola u rodičov všetko bolo ok a dnes sa otočil… A zas to iste. Vykričal mi že ho nebaví, stale počúvať jeho mamu a mňa ( pritom ona robí rozbroje nie ja, ona nám nadáva). Že zoberie deti a odíde preč 😂 a takéto veci. Ja už neviem ako ďalej. A vlastne asi ani nechcem radi ale vyrozprávať sa , lebo viem čo by ste mi všetci poradili. - odísť. No bojím sa postaviť sa, nechcem aby deti vyrastali bez otca alebo v striedavej starostlivosti. Ale ubližuje mi toto jeho správanie a ubližuje mi svokra..
kto prečítal ďakujem! 🩷🥲
@anonym_autor ty vobec neries jeho mamu, ziadne videohovory a ziadny kontakt a neries jej hlupe reci, uplne ju vymaz a tvoj muz ked si to nevie vyriesit, tak nech to trpi on sam bez teba. Ked pojde on k jeho mame, ty si urob svoj plan na ten den.
a svokra co je mafianska babicka, ze sa jej tak bojite? Ci ste od nej ekonomicky zavisli a ak ju nepocuvate tak zavrie ekonomicky kohutik? Inak si neviem predstavit, zeby som si nechala nadavat alebo dobrovolne dirigovat moj zivot trebars aj od svokry. To odkial vyhrabavate taketo skvosty poniektore???🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️synom pocnuc a svokrou pokracujuc
A to zw si s nim len kvoli detom to ako svokra povedala alebo je to naozaj tak?
Vy ste celá rodina divná...ty si s mužom len kvôli deťom, on nepracuje, je v dlhoch a jeho matka tebe zakazuje styk s tvojimi rodičmi...to čo je...to tie deti majú krásny príklad a vychováš z nich to isté, čo ste vy dvaja...no amen tma...
@anonym_autor ty vobec neries jeho mamu, ziadne videohovory a ziadny kontakt a neries jej hlupe reci, uplne ju vymaz a tvoj muz ked si to nevie vyriesit, tak nech to trpi on sam bez teba. Ked pojde on k jeho mame, ty si urob svoj plan na ten den.
@domkakvet áno, to chcem urobiť že odstrihnúť ju zo života a nech mi dá pokoj. On u nej pracuje ma reštauráciu .
Vy ste celá rodina divná...ty si s mužom len kvôli deťom, on nepracuje, je v dlhoch a jeho matka tebe zakazuje styk s tvojimi rodičmi...to čo je...to tie deti majú krásny príklad a vychováš z nich to isté, čo ste vy dvaja...no amen tma...
@anonym_ed278b počúvaj, nevieš akú mám situáciu nevieš čo ako všetko je. Ja som napísala len postatne veci, to ostatné som tam nepísala.. Ja som sa vždy snažila vyhovieť môjmu mužovi, aby deti nič nepocítili, že je medzi nami napätie. Ona jeho chráni, lebo je to jej synacik jediný a vždy mu pomôže ako som už písala. A on robí to čo povie ona, lebo sa nevie postaviť na nohy a vždy tam ma poistku že aj keby sa niečo stane tak je tu ona ktorá ho vytiahne z veci- finančne a podobne.a preto si necháva dirigovať a boji sa jej.
Tak sa osamostatnite a nebudes mat zurivu svokru za zadkom. No ale to by samozrejme musel chciet muzicek normalne makat, a to mu asi nevonia. Radsej bude drzat hubu a natrcat ruku pred matkou.
To si ty ta co byva v Alzirsku a hlada si HO robotu na SK, by dochadzali aspon nejake jurase do kasy. Dievca moje pokial mozes tak ber nohy na plecia a snaz sa dostat naspat na sk. Chlap bude robit to co mu povie jeho matka, kedze jeho matka je ta co dava jedlo na vas stol, a ty sa mozes aj na hlavu postavit. Davaj si pozor aby si neostala bez deti a bez ubytovania a este aj vyhostena
@anonym_autor "On do roboty ako normálny človek nepôjde, radšej bude čakať kto mu čo dá, alebo si pozícia a zas ďalšie dlhy."
Ak je toto pravda, tak to je blbé. 😐 Keby si našiel prácu mimo nej, tak máte pokoj.
Tak sa osamostatnite a nebudes mat zurivu svokru za zadkom. No ale to by samozrejme musel chciet muzicek normalne makat, a to mu asi nevonia. Radsej bude drzat hubu a natrcat ruku pred matkou.
To si ty ta co byva v Alzirsku a hlada si HO robotu na SK, by dochadzali aspon nejake jurase do kasy. Dievca moje pokial mozes tak ber nohy na plecia a snaz sa dostat naspat na sk. Chlap bude robit to co mu povie jeho matka, kedze jeho matka je ta co dava jedlo na vas stol, a ty sa mozes aj na hlavu postavit. Davaj si pozor aby si neostala bez deti a bez ubytovania a este aj vyhostena
@prasiatko30 nie, to si ma asi mýliš s niekým iným. My bývame na Slovensku
@anonym_autor sibe vam vsetkym
@anonym_autor som s ním iba kvôli deťom, aby vyrastali pri oboch rodičoch🤦🏼♀️🤦🏼♀️reálne niekto verí ze je to pre deti dobre? Iba im ubližujete ked ostavate nasilu spolu a dávate im zlý vzor
@anonym_autor on robit nebude a on u nej robi, ma restauraciu. Tak robi ci nerobi?
@0silvia0 vsak robi ked sa mu chce a to by u normlaneho zamestnavatela robit nemohol.
Autorka tvoj problem nie je svokra. Tvoj problem je lenivy manzel, ktory vie velmi dobre preco sa boji vlastnej mamicky. A ani ta ho nedokaze dostat do laty. Ak by nasral mamicku nedostane ani euro a musel by zacat pracovat - i ked pochybujem, ze ten chlap niekedy zacne pracovat a byt schopny sa postarat sam o seba a o svoju rodinu
Btw predpokladam, ze svokra sa az tak zle o vas ekonomicky nestara, lebo inaksie by si uz bola davno brala nohy na plecia a riesila vasu situaciu inaksie, nielen placom nad svokrou co vas dvoch kontroluje
@anonym_autor Jeho matka je Tvoj najmensi problem. Ak je pravda, co pises, tak problem je Tvoj muz a Tvoje postoje.
@anonym_autor som s ním iba kvôli deťom, aby vyrastali pri oboch rodičoch🤦🏼♀️🤦🏼♀️reálne niekto verí ze je to pre deti dobre? Iba im ubližujete ked ostavate nasilu spolu a dávate im zlý vzor
@anonym_9f0e55 My dvaja sme problémy doteraz nemali, predtým mal firmu ( skrachovala), ja som sa nestretavala so svokrou, a ak hej tak fakt veľmi malo. Potom sa snažil dostať sa z toho, žiaľ neúspešne tak začal robiť u nich v restike. Zostali sme závislí na svokre lebo keby ho nezoberie tak on by si robotu proste nenašiel, jasne že ho zobrala je to jej synacik a deti chce vidieť predsa.
Svokra sa rozišla s mužom jej. A restika zostala na mojom mužovi a jej. Muž ako píšete lenivý, nestaral sa o to, nebaví ho to tam stale sa sťažoval atď, svokra sa nonstop mne sťažovala na neho, každý deň denno denne. Az sa kvôli peniazom pohádali q vtedy mu vykričals aký je kkt a podobne nadávky začala nadávať aj na mňa. Bezdôvodne.
A to zakazovanie mojich rodičov tak to robí odkedy sa narodili deti. Vždy sme tam chodili potajomky tak aby ona nevedela. Ale už som si povedala dosť. Toto nemôžem tolerovať stale q nastal problém, otvorila som si ústa a vznikla hádka ja a muž. Podotýkam predtým sme sa nehádali, vôbec. Lebo som urobila to čo chcel on, vždy. Vždy som sa podriadila.
Nepíšte prosím, že sme zlý príklad lebo ja som s deťmi od rana do večera sama keďže on je v tej restike od rana do 23. Ja ich vychovávam a moje deti majú veľmi dobre detstvo, snažím sa im dať naozaj všetko čo potrebujú. Ale aj na mňa je niekedy toho veľa, keď som celé dni s nimi IBA JA.
@anonym_9f0e55 My dvaja sme problémy doteraz nemali, predtým mal firmu ( skrachovala), ja som sa nestretavala so svokrou, a ak hej tak fakt veľmi malo. Potom sa snažil dostať sa z toho, žiaľ neúspešne tak začal robiť u nich v restike. Zostali sme závislí na svokre lebo keby ho nezoberie tak on by si robotu proste nenašiel, jasne že ho zobrala je to jej synacik a deti chce vidieť predsa.
Svokra sa rozišla s mužom jej. A restika zostala na mojom mužovi a jej. Muž ako píšete lenivý, nestaral sa o to, nebaví ho to tam stale sa sťažoval atď, svokra sa nonstop mne sťažovala na neho, každý deň denno denne. Az sa kvôli peniazom pohádali q vtedy mu vykričals aký je kkt a podobne nadávky začala nadávať aj na mňa. Bezdôvodne.
A to zakazovanie mojich rodičov tak to robí odkedy sa narodili deti. Vždy sme tam chodili potajomky tak aby ona nevedela. Ale už som si povedala dosť. Toto nemôžem tolerovať stale q nastal problém, otvorila som si ústa a vznikla hádka ja a muž. Podotýkam predtým sme sa nehádali, vôbec. Lebo som urobila to čo chcel on, vždy. Vždy som sa podriadila.
Nepíšte prosím, že sme zlý príklad lebo ja som s deťmi od rana do večera sama keďže on je v tej restike od rana do 23. Ja ich vychovávam a moje deti majú veľmi dobre detstvo, snažím sa im dať naozaj všetko čo potrebujú. Ale aj na mňa je niekedy toho veľa, keď som celé dni s nimi IBA JA.
@anonym_autor Ste dospeli, mate deti, tak nemozete byt zavisli na svokre. Svokra nie je pricina vasho podrbaneho zivota, tam musis zacat a podla toho sa zariadit.
@domkakvet áno, to chcem urobiť že odstrihnúť ju zo života a nech mi dá pokoj. On u nej pracuje ma reštauráciu .
@anonym_autor tvoj problém nie je svokra. Tvoj problém je jej syn. U neho všetko začína aj končí. So svokrou sa týkať nemusíš, nemusíš s nou volať, nemusíš nič. Synacik nech si s mamičkou robí poriadky. A keď to nedokáže, tak nech do toho neťahá teba a deti.
A ozaj, ostávať s nepoužiteľným chlapom len kvôli deťom je výhovorka. Deti vidia a vedia všetko, len ty si myslíš, že nie. Raz vyrastie tvoja dcéra a vyberie si rovnako nepoužiteľné ho chlapa ako je jej otec, lebo si bude myslieť, že je to normálne. Raz sa z tvojho syna stane nepoužiteľný chlap, lebo vyrastá v tom, že tak to ma byt. Takže kľudne kvôli nim ostaň s chlapom, ktorý je na nic
@anonym_autor svokra je ten menší problém, tvoj manžel je hlavnou príčinou a ty sa spolupodieľaš. Takže začni upratovať.. žiť s niekým kvôli deťom? S ním? Čo porobi dlhý a mama mu zaplatí?
@anonym_autor Manžel je chuj, ale poďme svokru riešiť. Vtipné 🙂
@abbey1 Myslim, ze jej to aj tak nevysvetlime😉
Ako vam moze svokra zakazovat stretavat sa s tvojimi rodicmi...toto nepochopim....nebudem sa pytat ci mozem ist k rodicom.
By som mu dala podmienku bud pojde normalne do roboty bez svojej mamicky alebo pojdem ja prec...
Predpokladam ze ste svojpravny....toto je cisty nonsens...to ani nemozte mysliet vazne ze vam svokra riadi zivot.
To ze si vy nerozumiete. To sa riesi poradnou alebo rozvodom.
@anonym_autor fúú, ty kokos, ani hlava ani päta ten tvoj príspevok, neviem, kto sa koho bojí, kto je tu zlý, kto komu čo zakazuje, kto je vo vzťahu nasilu, prečo kto koho kontroluje.
Jedna rada ale bude, sekni tým. Dupni si. Buď stichnu, alebo dostaneš po papuli. Preberie ťa to a dá ti silu utekať. Neviem síce akým smerom, lebo ani ty sama asi nevieš. Ale... Utekaj, kým máš kde a máš za čo. Po ceste kúp papier a pero, napíš na súd o zverenie deti do tvojej starostlivosti, určiť výživné a pakuj sa. Hoci len s igelitkou, ale s deťmi. Aj deti sa ti časom po ďakujú. Ak je to pravda všetko.
@abbey1 Myslim, ze jej to aj tak nevysvetlime😉
@dskjhfdlkdjhl Ale možno poradíme, čo s tou svokrou urobiť 🙂
@abbey1 Tak autorka by ju mozno na lopatu chcela dostat a strcit do pece🙂
@abbey1 vieš, kvalita svokry je vyjadrena kvádratom vzdialenosti. Najlepšia je taka co ma hodnotu 4 (2 metre do hĺbky). Možno čaká ako beztrestne túto hodnotu dosiahnut. Smola je len ta, že odstránením svokry neodstráni svoj jediný a hlavný problem
Odkedy sa narodili deti, ti zakazuje chodiť tvojim rodičom? Chodíte potajomky? Čože? Môžeš vysvetliť z akého dôvodu si dovoľuje zakazovať ti chodiť k rodičom? Lebo toto nepochopím. By som jej dala také zakazovanie ze až, by videla 🤨🤨 fú, normálne som vytocena
Mňa by zaujímalo z čoho by ste žili, keby svokra nepomáhala?asi taká sviňa nebude a, že vám vynadalaa no koho by bavilo mať má krku 4 osoby.Ale máte pekné toxické vzťahy v rodine.Nadavas, že muž sa boji postaviť voči matke a ty sa bojíš postaviť voči mužovi😜

Mamu odstrihnúť