icon

Stretnutie bez fotografie: Pozor na manipuláciu?

5. feb 2024

Ahojte,
zoznámila som sa cez internet s jedným mužom. Po 10 dní písania sme sa chceli stretnúť. Pre mňa nezáväzne, nič som od toho neočakávala. Bol už vybraný dátum, aj miesto stretnutia. Bola to kaviareň v obchodnom centre. Na čo som povedala, že keď sa teda máme stretnúť, nech si vymeníme foto. Že chcem vedieť s kým sa mám stretnúť. (hoci len na rozprávanie). S čím zásadne nesúhlasil, že on má zlú skúsenosť s poslaním foto cez net. Na čo som mu odpovedala, že zo stretnutím bez foto zásadne nesúhlasím. Zasypal ma kopou výčitiek, a reakcou, že ho mrzí môj prístup. Troška taká psychická manipulácia. Už som ďalej neodpovedala, prerušila komunikáciu.
Čo si vy myslíte o takom človeku ?

Strana
z5
yvanielka
14. jún 2024

Nebol to Jožo Ráž? Ten má zle skúsenosti s tým že je slávny a všetci chcú jeho fotku 🫢

ricardo35
5. mar 2025

Ja som si pisala s jednym muzom a kym on videl ako vyzeram, mne odmietol dat foto, bal sa zneuzitia identity na internete, tak som povedala ze jedine ze sa stretneme lebo dalej si pisat osobne veci s clovekom, o ktorom neviem ako vyzera a dokonca ani meno neviem nebudem. Bolo to fakt rande na slepo pre mna, hned jak sme sa pozreli do oci, nebola tam iskra pre mna ziadna....ci by foto pomohla dopredu....neviem...ale uz by som to stopla asi na zaciatku ak by mi nechcel dat foto, nakoniec som pisanie zrusila po 2 tyzdnoch....dalsie stretko nenavrhoval....cize sa mi prisiel iba "ukazat"

evkamotka
5. mar 2025

Nic. My sme sa tiez stretli bez fotky. Je velky fesak a ja tiez nemam dve hlavy. Budeme slavit deviate vyrocie sobasa a mame dve krasne deti a velmi sa lubime

Strana
z5