Stretnutie s mužom z Nemecka: Má ma vážne záujem?
Ahojte. Píšem si s mužom ktorý žije v Nemecku. Píšeme si mesiac a o ďalší mesiac sa máme stretnúť. Príde zamnou. Otázka znie. On mi píše už každý deň dobre ráno, dobrú noc 😀 a zdoveruje sa mi o sebe s vecami. Hovorí že je slušný človek 😀 no ide o to že si píšeme aj 3 hodiny vkuse. mám o čom dňom kecat. Hoci tomu veľmi neverím lebo viem že tieto dialkove vzťahy väčšinou nedopadne dobre 😅 a tiež neverím všetkému čo píše dokialnho nespoznam. a píše mi že mu na tom záleží že naozaj ma chce vidieť že sa teší a že ako ja zánik prídem a také 😀
No lenže na tej zoznamke kde som ho spoznala on tam je každý deň prihlásený. Teda ukazuje že bol prihlásený. No a rozmýšľam že to tak si píše so všetkými ? :D lebo keď mňa záujme chlap na zoznamke tak že naozaj veľmi tak nemám zapotreby si písať s ďalšími príde mi to odveci neláka ma to.
Takže neviem .
Autorka, ak ti padol tento komentár k dobru, tak som rada. Zaujíma ma, prečo neodpovedáš na otázky, že prečo nemáte video hovory. Sme v roku 2025, videocall je normálna vec.
To zaujíma aj mňa. Prečo ste nemali žiadny videohovor?
No veď dobre, Nemec. Ale ešte ste sa nestretli, bežne si na zoznamkach ľudia píšu s viacerými, to mi pripadá úplne v pohode. Aj ten videocall by som pochopila, bytostne ich neznášam a určite by som nechcela s niekým mať prvý pohľad cez videocall. Brrr. Ale nechať gradovať písanie bez stretnutia je istá cesta do stratena. Hlava (tvoja) si spraví predstavu a keď ten človek nebude taký, si automaticky sklamaná (nebude, ani keby sa do podrobna opísal, tak nebude taký). Takže by som sa s ním čo najskôr stretla, na území, ktoré bude viac vyhovovať tebe (nie u seba doma, ale minimálne na sk) a zistíš za hodinu desaťnásobok toho, co písaním.
Podľa mňa je odveci zamerať sa na jedného jediného človeka s ktorým komunikujem len cez chat.
Písmenka znesú a tým ze nevnímáš človeka naživo, jeho mimiku, tón hlasu, jeho energiu tak dopisovanie veľmi skresľuje realitu. Pozor aby si sa nezamilovala do tvojej vlastnej predstavy a ten človek bude v skutočnosti niekto úplne iny …
Kým ho nestretnes naživo nevieš kto to je
Takže v situácii ktorú popisuješ mi príde normalnejsi on, píšete si, rozumiete si ale ešte to necháva celé otvorene. To skôr ty trosku brzdi a neupinaj sa iba na neho.
Aj v komentároch ta viacerí na toto upozorňujú, skúsenosť so zamilovaním sa cez písmenka do vlastnej “predstavy” ma veľa ľudí, samej sa mi to stalo ked som bola mladučká, odvtedy písanie si beriem s veľkou rezervou
Nemala si doteraz prístup k internetu a informáciám? Nemám slov na ženy, ktoré nadvazuju vztahy s tymito gentlemanmi z blizkeho vychodu a Afriky.
Ano, pise si s viacerymi, vravim z vlastnej skusenosti. A este dalsia vzacna rada- cim viac pise/keca, tym menej kona/cini atd. Cize slubotechna, kecalek. Nalepeny cely den na mobile tazko bude konat a plnit sluby. Je to klamar a ty naivka, lebo mu veris.

@melanta tak snáď si si užila 5 minút slávy 4 lajkov 😀