Stretnutie s mužom z Nemecka: Má ma vážne záujem?
Ahojte. Píšem si s mužom ktorý žije v Nemecku. Píšeme si mesiac a o ďalší mesiac sa máme stretnúť. Príde zamnou. Otázka znie. On mi píše už každý deň dobre ráno, dobrú noc 😀 a zdoveruje sa mi o sebe s vecami. Hovorí že je slušný človek 😀 no ide o to že si píšeme aj 3 hodiny vkuse. mám o čom dňom kecat. Hoci tomu veľmi neverím lebo viem že tieto dialkove vzťahy väčšinou nedopadne dobre 😅 a tiež neverím všetkému čo píše dokialnho nespoznam. a píše mi že mu na tom záleží že naozaj ma chce vidieť že sa teší a že ako ja zánik prídem a také 😀
No lenže na tej zoznamke kde som ho spoznala on tam je každý deň prihlásený. Teda ukazuje že bol prihlásený. No a rozmýšľam že to tak si píše so všetkými ? :D lebo keď mňa záujme chlap na zoznamke tak že naozaj veľmi tak nemám zapotreby si písať s ďalšími príde mi to odveci neláka ma to.
Takže neviem .
no krásny priklad podvodnika, zvycajne ziadatela o azyl ktory hlada lovnu zver znacky naivka sprosta ktoru dobre zmanipulujem lebo je natolko nevzdelana ze zozerie mi vsetko ked jej naslubujem ako silno ju lubim a len jedine ona krava bude v mojom zivote na prvom mieste blablabla, vdaka ktorej ziskam neobmedzeny pobyt v EU so socialnymi vyhodami a este si aj sexualne uzijem lebo vsetky su tu povolne prostitutky. Samozrejme prestupi na moju vieru lebo ona sama to bude chciet bude mi zrat vsetko a ja sa budem rehotat Nie si prva a ani posledna. Toto je realita od muzov z nemecka zobud sa! ...... Ministrom spravodlivosti je totiž človek, ktorý ešte ako radikálny islamský povstalec riadil popravy žien za "zločin" cudzoložstva. Nový sýrsky líder Ahmad Šara si zase pri návšteve šéfky nemeckej diplomacie Annaleny Baerbockovej neodpustil pohŕdavé gesto a odmietol jej podať ruku. Zábery na jednom videu sú z mesta Máret Misrín v provincii Idlib. Vidno na nich ženu, ktorú obklopujú ozbrojení islamskí bojovníci. „Toto je súd šaría (islamské právo, pozn. red.). V mene Alaha, milosrdného, súcitného,“ hovorí al-Vajsí a zahalenej žene prikáže, aby si kľakla. Keď padne na kolená, jeden z mužov zarecituje verše z Koránu. Potom prítomných informuje, že súdená sa dopustila cudzoložstva a venovala sa prostitúcii, o čom údajne svedčia rozhodujúce dôkazy.„Nech ju vykonanie tohto trestu očistí na tomto svete, aby sa mohla stretnúť s Alahom,“ vysloví ortieľ, na čo k žene pristúpi ďalší islamistický bojovník a priamo na ulici jej pištoľou strelí do hlavy. Okolostojaci muži potom volajú „Alahu akbar!“ (Boh je najväčší!) https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/736655-vra...
Spoznala som terajšieho manžela na pokeci 😄 ani nechci vedieť, s koľkými som mala rozpísané témy 🤣 ale po prvom stretnutí, osobnom, som vedela, že už s tým pokračovať nechcem. Ani on v tebe nemá istotu, ved sa nepoznáte.
Tie redflagy mi prism vypichli oci
Na milion percent si do par dni vypyta peniaze, aby akoze za tebou mohol prist, prostim ta vykasli sa na to. Skus dat vsetky jeho fotky do google lens, schvalne ze kde vsade ich najdes
@vanilkovazmrzka presne to som si povedal aj ja... nastane vážny problém, zablokujú mu účet alebo niečo podobné, bude potrebovať na cestu peniaze, ktoré samozrejme sľúbi vrátiť aj s úrokami 😂 Čital som o tom už x-krát 🙂
Tak skúste najprv videohovor..
Akej je národnosti? A áno, je veľmi pravdepodobné, že to má rozbehnuté na viacerých frontoch.
To bude ďalší jadrový fyzik.
Nemusí ale aj môže to byť ako hovoria vyššie. Dávaj si pozor, neposielaj peniaze a ani ho nevolaj bývať u Teba.
Na 2. strane, možno to skončí vzťahom, ktovie?
Za mna v tomto netreba pokracovat.
Skús videohovor na začiatok. A ak veľmi veľmi chceš, stretnite sa na treťom neutrálnom mieste, ak podľa videohovoru usúdiš, že ho chceš vidieť. Nemal by problém vidieť ho aj náhodne pri spontánnom videohovore cez messenger.
Je Nemec, alebo nejaký arab žijúci v nemecku?
A preco pride az o mesiac? Predpokladam, ze nejde peso ci? 🙂 a telefonaty, videohovory nejake ste uz absolvovali?
Neviem mne to pride ako typicky pribeh, kedy si o chvilu vypyta peniaze na cestu ale kiezby som sa mylila.
@majkabambulik je to biely muž rodený Nemec, ty alahu akbar 😀
On s tebou vo vzťahu nie je, nerandíte takže ano píše si s inými a ty by si mala tiež inak sa na neho zbytočne namotáš. Ak tak velmi chce ťa vidieť, tak nech on príde za tebou určite nechoď ty tam. Ak si len píšete cez zoznamku tak navrhni aby ste si písali cez ig alebo fb. Ja skúsenosť s cudzincami mám aj s jedným som 3 roky, ak máš ďalšie otazky tak sa mi ozvy do spravy 🙂
@aliziana v živote som neposlala mužovi peniaze ani to nemám v pláne 😅
@petamich lebo mi to tam vyhovuje že neskôr
myslim, ze je uplne v pohode, ze si sucasne pise s inymi. ked sa stretnete a prebehne iskra, vtedy je cas opustit zoznamku. dovtedy by som neriesila.
Nuž, sama cítiš, že to nie je úplne v poriadku, lebo máš pochybnosti a to je správne. Ak sa na celú situáciu pozrieš pragmaticky a triezvo, je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že ide o profesionálneho podvodníka ako o normálneho chlapa, hľadajúceho si známosť. Preto vo vlastnom záujme urob všetky opatrenia aby si bola v bezpečí:
- stretnite sa na verejnom mieste, určite ho nepozývaj k tebe domov. V žiadnom prípade, nech by našiel akúkoľvek zámienku!
- ani mu nehovor, kde bývaš
- určite nechoď za ním hneď na druhé stretnutie, nechaj ho, nech viackrát príde za tebou sem na Slovensko, potom choďte napríklad niekde tu na výlet, vždy na verejné miesta
- dávaj si veľký pozor na to, čo ti hovorí. Nezabudni, že profesionálni podvodníci presne vedia čo hovoriť aby namotali ženu. Dokážu byť veľmi presvedčiví a šarmatní. Ak mu naletíš a namotáš sa, v lepšom prípade ti zlomí srdce, v horšom prídeš o peniaze a v najhoršom skončíš niekde v zahraničí v nejakom pajzli bez pasu a na drogách. Fakt nepreháňam, deje sa to stále aj teraz.
- ak s ním napriek všetkému niekde pôjdeš, tak oznám svojim známym kam ideš a dohodni sa s nimi, že sa spojíte. Pokojne ho s tými tvojimi známymi aj zoznám, aby videl, že nie si sama.
- mysli predovšetkým na svoju bezpečnosť. Môže to byť obyčajný hajzlík, ktorý loví ženy, môže to byť podvodník, ktorý sa snaží od žien vylákať peniaze, alebo už spomínaný cudzinec, ktorý hľadá možnosť trvalého pobytu v EÚ a v najhoršom prípade môže ísť o kriminálnika, obchodníka s bielym mäsom, alebo človeka zapleteného v drogovom biznise a prostitúcii. Ale samozrejme, môže ísť aj o slušného človeka. Ale to si musíš už preveriť sama.
Ten spomínaný videohovor na začiatok možno nie je až taký zlý nápad, skús to zvážiť 😉
Nech ti to vyjde, hlavne mu neposielaj žiadne peniaze, lebo veľa žien sa tak popalilo
Ak by to bol hocijaky podvodnik, neprisiel by urcite len tak za tebou. Ale teda, treba byt opatrny,a le zase necakaj len to najhorsie. Je prirodzene mat pochybnosti.
A ano, je mozne ze si takyto muz vypisuje s inymi, je to viac kao pravdepodobne. Aj ked nemusi o tom istom. Neznamena to, ze ak to bude medzi vami ok, bude v tom pokracovat.
Pred stretnutim by som skusila videohovor, a ked tak stretko na verejnom mieste a tak = klasika ako keby to bol miestny 🙂 bezpecnost musi byt.
Pride mi to zvlasnte ked niekto musi pisat, ze je "slusny clovek" (ak som to dobre pochopila)... no.. chatovala som dlhe roky, aj chlapa mam z pokecu 20rokov doma ale taketo vety nikdy nepadli u nas :D
hehe Nevola sa nahodou Kester? Takeho tu vraj mame a rad takto blazni havy slovenkam. Z ktoreho je mesta? 🙂
Pozri si video o romantických podvodníkoch či náhodou niektoré ťahy nebudú rovnaké.
Ide na otocku cinkde bude spat?
Autorka
...opäť anonymná 🤦♂️, sa bojiš, že si moja sestra a som ta odhalil 🤣
Ok, k téme...
On mi píše už každý deň dobre ráno, dobrú noc 😀 "ok" a zdoveruje sa mi o sebe s vecami "ok, pisete si dlhy cas a i 3 hod denne". Hovorí že je slušný človek 😀 "crrn - potrebuje ta presviedčať???" no ide o to že si píšeme aj 3 hodiny vkuse, "ok". mám o čom dňom kecat "super👍". Hoci tomu veľmi neverím lebo viem že tieto dialkove vzťahy väčšinou nedopadne dobre 😅 "na aku riť si píšeš s Nemcom, ak mas uz vopred predsudok, ze to nema zmysel? Skoda tvojho času...🤦♂️, bud chcem/nechcem) a tiež neverím všetkému čo píše dokialnho nespoznam "to je hadam logické". a píše mi že mu na tom záleží že naozaj ma chce vidieť že sa teší "nemci maju iné vyjadrovania ako mi, ťažko niekedy rozumieť myšlienke ako to myslí" a že ako ja zánik prídem a také 😀 "má z komunikácie príjemný pocit"
No lenže na tej zoznamke kde som ho spoznala "na akej zoznamke si ho spoznala???" on tam je každý deň prihlásený. Teda ukazuje že bol prihlásený. No a rozmýšľam že to tak si píše so všetkými ? :D lebo keď mňa záujme chlap na zoznamke tak že naozaj veľmi tak nemám zapotreby si písať s ďalšími príde mi to odveci neláka ma to." neškatulkuj, opäť i ty žena riešiš "koninu", Ty si s nim neni vo vztahu, ste len dva nicky s pismenkami a uz davas najavo žiarlivosť. Este ste sa nestretli a už si ho privlastnuješ. Nech si píše, stretnite sa, ak budes mat dobry pocit, tak ho zaujmi natolko, ze nebude mat dôvod dam chodiť 😉
Autorka, trošku ti žena nerozumiem 🙂. Máš predsudky o vztahu na dialku, pritom si zavesena na nemeckej zoznamke a komunikujes s Nemcom. Nechapem... 🙂
Skoda, že sa ti neda poslať sukromna sprava... 🙈🙉🙊 Ty musíš byť riadny exper žena 😉🙂
Rada..., stretnite sa, nič nemožeš stratiť, hlavne na verejnom mieste a s kamaratkou dohodni, kontrolne signaly keby daco☝️☝️☝️
Poviem ti vsak, ze byt vo vztahu s Nemcom... je to ina kultura, ine vnimanie, vyjadrovanie, hádky sú uplne o inom, pretoze inak pomunuvaju a vyjadruju city. Vyskusaj, uvidiš 😉🙂 Radsej by som volil slovaka a s nim siel do zahranicia. Resp. neviem co chces ty, aky mas ciel, co ocakavas... Vy slovenky ste najkrajšie, vsetci vas chcu, no zaroven v tej zamilovanosti zabudate, ze ste v konecnom dosledku len na sex, deti a vas nazor je pre ine kultury nepodstatny (cest vynimkam 1%mužov). Ked sa zamyslíš, čo mu ty vieš dať vo vztahu oproti nemke, ci rakusanke? 🤔 Poviem to na hulvata prsia mate rovnake, vaginy mate rovnate, ruky, nohy tiez, povah ci charakter mate kazda zena inu, co mu vies ako slovenka dať "iné" nez to co ma nadosah ruky 😉
Pred nedavnom pisala nejaka slecna, ze chce Taliana 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤣
Ako spomenuli vyssie, akonahle vyhovorky, nedajboze financ, zablokuj 😉
Dotam zo zivota, moj byvaly kolega, 15 rokov späť si zacal dopisovat cez icq s dievcatou (francuzska, ci ruska) po anglicky. Bola na erazme, stretli sa a sadli si. Stretavali a nakoniec sa zobrali, maju spolu rodinu. Ano, ale garde je ine ak je sena cudzinka z vyspelejšej krajiny 😉
Potom daj feedback, osobne som zvedavy ako to dopadlo 😉
Myslieť si, že si píše len s tebou, by bola dobrá naivita.
Áno, aj ja som si písala s viacerými keď som niekoho spoznavala, je to úplne normálne. Takže ak, treba si od toho držať len odstup, aby si sa zbytočne nenamotala.
Keď som jednému pánovi Slovák žijúci vo Švajčiarsku, pomáhala trosku hľadať partnerku, tak si tiež dohodol stretnutie na Svk s viacerými, kým sa rozhodol a vybral si. Nič zlé na tom nevidím.
@vilma7 však je to ok ked tam niesu city a človek si drží odstup. Lenže keď si píšem s človekom 3 hodiny denne niekedy aj viac tak nedá sa nič necítiť pri tom 🙂
A prečo sa nerozpravate cez wacsapp? Aspoň by ste sa videli
Tebe je divné, že je každý deň online na zoznamke. Ale veď aj ty si, keď vieš, že je každý deň online. Smiešne.
Tak to už ty musíš dávať pozor...tiež.ma namotavali chlapi atď a už cez kameru, ako.ma ľúbi atď...neveriť, počkať na reálne stretnutie a tam to buď vzplanie, alebo hneď všetky city budú preč...
Len nechápem, prečo je Nemec z krajiny s 80 miliónmi ľuďmi odkázaný namotavat nejakú Slovenku.

Ospravedlňujem sa za gramatické chyby, píšem to v rýchlosti