icon

Susedova žena veľmu dupe a ja im chcem zaplatiť izoláciu

patrikjames
21. feb 2025

Dobrý deň. Chcem sa opýtať na Váš názor. Sused nadomnou, konkrétne jeho žena extrémne dupe a keďže nemá prácu a celé dni je doma ťažko sa nato zvyká. Chápem keď niekedy sa hádajú a deťmi sem tam sa hádajú manželia ale žena extrémne dupe a ja mám problém so spánkom kvôli tomu, proste je to nepríjemné. môj návrh je že pôjdem slušne za susedom mu ponúknuť že mu zaplatím ak si dá izoláciu aspoň do spálne nech sa môžem vyspať. Pôjdeme spolu do OBI kúpim mu plavačku izoláciu zvukovú/akustickú a jeho starosť bude len aby to namontoval.

Ako by ste reagovali ak by za vami prišiel sused slušne s týmto návrhom?

kavasmliekom
21. feb 2025

@patrikjames veď si kúp štuple do uší, je to lacnejšie.

viestta
21. feb 2025

Kup jej papuce, mas to lacnejsie

lonely66
Odpoveď bola odstránená
cimage
21. feb 2025

Neda sa izolovat tvoj strop? Nemusel by si to riesit s nimi.

balerina2025
21. feb 2025

@patrikjames cele dni len chodi? snad sa niekedy aj zastavi
to je debilny styl chodze, ja pocujem 70kg susedu a 90kg chlapa, jej muza, nie

.zlate koberce....

zobaka
21. feb 2025

tiez mam problem so susedom, stazovala som sa, prisiel za mnou, ze kupil molitan a odhlucnil priestor, prd z toho...nad ranom pocuvat ako mu padaju ho..a zo zadku😠

moj muz hovori, ze jej mas zlomit nohy 😂

domkakvet
21. feb 2025

@patrikjames ja by som sa snazila chodit potichu, ale kazdy sme iny, ako budu reagovat oni, tazko povedat.

liligreg
21. feb 2025

@lonely66 nemusí dupať o druhej v noci. Sú ľudia, ktorí pracujú aj na zmeny a potrebujú sa počas dňa vyspať. Môj manžel po nočnej spi od 8 do 11.30 (teda chcel by spať), pred nočnou si ide okolo 17/18 ľahnúť aspoň na hodinu. Naozaj je to veľmi nepríjemné aj počas dňa počúvať. Presne tak isto je to u nás ako u zadávateľa, stále počuť susedu, ako dupe. Teraz, keď majú dieťa, neraz už o pol šiestej mám budíček cez víkend.

betulinka1
21. feb 2025

@patrikjames na tvojom mieste by som si izolovala ja strop. Lebo nemyslim si, ze sused vymení plavacku aj ked mu nakupis na to komponenty.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
beata_k
21. feb 2025

@patrikjames Nie, nemenila by som podlahu v jednej izbe. No urcite by som sa s tebou na niecom dohola. Ci uz cas kedy potrebujes spat, papuce, koberec...no podlahu by som kvoli tebe nerozbijala.

maddie1711
21. feb 2025

Veď si dajte vy zvukovo izolačný sádrokartón. Máš poriešeny problém s dupotom a k tomu sko bonus nový strop. Ja ako horná suseda by som tá s takým návrhom poslala najskôr kade ľahšie …. Nič v zlom.

gribka1
22. feb 2025

Jednoznačne odizoluj svoj priestor. Čo myslíš, čo tam majú teraz, akú podlahu?

rorino
Autor odpoveď zmazal
andaluzia12
22. feb 2025

My sme si izolovali strop v spálni, rušili nás susedia nad nami.. vyhodili ale zato kopu peňazí, susedia nás rušia stále, absolútne to nepomohlo ..:

viestta
22. feb 2025

Ti ktori odporucaju izilovat strop, nepomoze to, pretoze krocajove zvuky sa siria panelmi a hluk sa prenasa aj do stien

balerina2025
22. feb 2025

@viestta aj pri rekupiracii sa dost ozyva

patrikjames
autor
23. feb 2025

@cimage zvuková izolácia stropu zabráni hluku ale nie takzvanemu dupotu. Riešil som to s firmou

patrikjames
autor
23. feb 2025

@domkakvet už som sa to snažíl riešiť ako dospely človek. Nepomohlo, sú to nepríjemný ľudia z veľmi nízkym IQ

patrikjames
autor
23. feb 2025

@andaluzia12 ako riešiš ďalej že vás rušia susedia?

andaluzia12
23. feb 2025

@patrikjames Nijako.. stále dupú a trieskajú, sú v najme, občas zavoláme majiteľovi bytu, chvíľu je kľud.. potom začnú opäť ..

patrikjames
autor
23. feb 2025

@andaluzia12 ja to riešim občas hlasnou hudbou keď žena nie je doma. Nie úplne nahlas ale tak aby im došlo že asi niečo nie je v poriadku. Bohužiaľ sú ľudia a ľudia a vadí mi ako sa k sebe ľudia správajú