icon

Švagor ohrozením života? Sestra žiada ospravedlnenie!

14. jan 2024

ahojte..potrebujem nazor nezavislych na tento incident..lebo ja si pripadam ze niekedy uz zijem v matrixe...Vo stvrtok som bola ss 5 rocnou dcerkou na vysetreni v susednom meste. isla som tam vlakom ..ked sme sa vybavili vola mi sestra ze pocula od mamy ze sme v meste ze je tam aj ona s muzom isli do kinekusu daco kupit a ze nas mozu hodit domov..tak som sa potesila ze nemusime ist vlakom ..aj ked na druhu stranu so svagrom nerada sadam do auta lebo zvykne jazdit dost rychlo ale pomyslela som si ze snad pojde opatrne kedze aj male dieta bude v aute (oni deti ešte nemaju)..ako strasne som sa zmylila...samozrejme jazdil rychlo prekracoval povolenu rychlost cez obec isiel 70 tkou a podobne..samozrejme sestra nic na to ta sa tvarila vsetko je OK..ja som sa vzadu len vduchu modlila nech sme cim skor doma bez ujmy..no a potom sme vysli z obce a sli sme cez taky nehodovy usek ( bola tam aj vystrazna tabula) zrazu pred nami kamion uz som videla ze svagor je nervozny ze musel ist len 80 tkou za kamionom ..z nicoho nic dupol na plyn ..v absolutne nepriehladnej zakrute zacal kamion obiehat ..zeny keby sa vyrutilo nieco z poza tej zakruty sme vsetci mrtvi..sestra samozrejme nic ale videla som na tvari ze aj ona sa zlakla..ja som sa nezdrzala spustila som nanho ci je normalny ci nas chce zabit on sa najskor len smial ze vsak nic sa nestalo ..ze on zdialky videl ze nic neslo oproti...hovorim ako mozes z dialky vidiet za zakrutu..ci ma rontgenove oci alebo co a potom uz obaja na mna ze co hystercim a neviem co..vynadala som mu do nezodpovednych s tym ze to bolo posledny krat co som sadla do ich auta a ze ked chce takto soferovat a sa zabit nech to robi ked je sam v aute...strasne som bola vytocena..a vzivote som sa tak nebala..mala som tam svoje dieta ,...svagor sa samozrejme urazil ked ma vysadili ani sme sa nepozdravili ani nic len hned odisli..mna klepalo doma ešte asi pol dna..sestra je teraz nahnevana a ze mam sa jej muzovi ospravedlnit inak k nam uz nepridu..sorry ze to pisem ako magor ale vytocena som ešte stale..

aurora33
14. jan 2024

@jana_eyre_2 nie, len si domyslas, že obranujem švagra aj keď to vôbec nie je pravda.

sense
14. jan 2024

@h2 jasne ze môže len vtedy vieš aj rýchlejšie zareagovať ako keď sa takto stretnú dvaja kreteni, to som napísala na margo toho komentunkde píše ze zo zadu nemá taký prehľad ako spredu a nevie tak odhadnúť situáciu. Obzvlášť keď ide pred ním ešte kamión. Ale nie tu treba obhajovať idiota ved sa nič nestalo a ona je hysterka. Lenže keď sa už niečo stane je neskoro plakať. Autorka sa dúfam do konca života poučila a nikdy ku nemu do auta nesadne

jana_eyre_2
14. jan 2024

@aurora33 už som ti kopírovala tvoje vyjadrenia tak sa teraz netvár že si to nepísala a myslela inak.. ale jasné, jasné ja nikdy nič nepochopím, nečítam s porozumením, prekrucam, chytám.za slovíčka.. ešte niečo som zabudla?

maciatkolulu
14. jan 2024

A sedačku ste kde zobrali?

maciatkolulu
14. jan 2024

Aha,už vidím,to je taký nezmysel,že by dvaja bezdetný vláčikom vo svojom aute sedačku,že až🙃😉načo ju tam prosím ťa akože majú? Ojeeee

maciatkolulu
14. jan 2024

Manžel je chorý na pn,manžel išiel svojim autom do práce. Dlho som so svetom nesedela v aute . Stačí toto a je to jasné. .. švagor ma proste sedacku len tak v aute,nezavádza 🤣🤣🤣
Keď máš vodičák,prečo si nešla s manzelovym autom ,či bol v práci,či ako teda. a vyšetrenie asi bolo také,že ste vedeli,tak tomu už vôbec nerozumiem,že ste nešli autom. Sa nejako zamotávas

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
14. jan 2024

@maciatkolulu my sme mali sedačku ako bezdetní dokonca vo vlastnom aute.. (autorka píše že to bolo pôvodne auto jej rodičov) lebo netere a synovca sme bravali casto na výlety, vždy sme mali radi deti a dávali n ne pozor aj keď sme vlastne nemali.. tak na tom nevidím vôbec nič zvláštne..

aurora33
14. jan 2024

@jana_eyre_2 och Boze, ja si stojim za všetkým čo som napísala. To že ty to pochopíš po svojim je tvoj problém a nie môj.

kika2565
14. jan 2024

Ja by som mu na tvojom mieste aj vylepila za ucho...
Či je normálny.. a sestre by som povedala nech sa zamysli čo urobil..

minenkak
14. jan 2024

A ospravedlnila si sa ty ,svojmu decku?

oblecenie99
14. jan 2024

Čítam, čítam diskusiu a tak rozmýšľam, že prečo sa ľudia čudujú, keď im poviem, že keď sa potrebujem autom dostať z bodu A do bodu B u nás, tak približne v polke cesty mám chuť zastaviť na krajnici, stiahnuť okno, a zamávať bielou zástavou, že to vzdávam 😄 Nie, naozaj nie je normálne, že keď plánujeme cestu domov od našich, tak musíme ísť v menej frekventovaný čas, lebo presúvajú sa všetci, a nie nevadí mi veľa áut, ale vadí mi koncentrácia agresívnych a netrpezlivých šoférov, pričom čím viac áut, tým je ich viac, a nezastavi ich ani na pi*u rozbitá cesta s prepáčením. Ale k téme: ospravedlnila by som sa za tón, za dôvody nie. BTW na Soroške mám stiahnutý zadok stále, nie preto, lebo neviem točiť volantom, ale presne preto, lebo vždy očakávam za zákrutou debila oproti

aalt
15. jan 2024

Cela Soroska od Lipovnika po Jablonov ma necelych 8km. Osem! To keby siel 50-tkou, tak to prejde Za 9 minut. Ak by isiel priemerne 80 (viac neverim), tak usetri na celom spominanom useku 3! minuty.
Prakticky tym nebezpecnym predbiehanim usetril najskor aj tak iba par desiatok sekund. A naozaj tam nie su zatacky v ktorych sa da bezpecne predbiehat.
Rozbor kriminalnej ustredne konika nikdy nesklame a potesi (detska sedacka, manzelove auto ...).
Sofer je pako, hadam nikoho nevinneho nezabije.

maciatkolulu
15. jan 2024

@jana_eyre_2 aha,píšeš,že ste ich brávali často....vnímaš ten rozdiel oproti autorke....ja ho vnímam. 🤣Asiiiii,hmmm,často nejazdievali,či? Je dosť logické,že keď bravas nejaké deti často,pravidelne,máš tu sedačku,ale teda,keď čítam,ako sa tu rado píše,s porozumením,tak to nebude prípad tohto vražedného švagra😉

jana_eyre_2
15. jan 2024

📝 pre objektivitu vyšetrovania by sme potrebovali výpovede všetkých svedkov, ale aj rodicov autorky. Pretože existuje možnosť ak auto patrilo rodičom, možno vnúča viezli casto oni a tak mali v aute sedačku. Je možnosť že švagor toto konkrétne auto používa dva mesiace.. tak či tak - snáď keď si sem príde autorka uľaviť z nespravodlivosti (nie ja vám všetkým verím že by ste každá tíško oslavovali švagra ktorý jazdí ako debil a ohrozuje ostatných) nemusí napísať každú malú prkotinu v príbehu aby mali usvedcovatelky z klamstva ukojene svoje detektívne chúťky..
@maciatkolulu

kiwi3
15. jan 2024

fakt som necitala vsetkych 7 stran diskusie, len som chcela povedat, ze som mala spoluziaka, co takto zvykol jazdit. tiez som sa bala k nemu sadnut a to som bola este len dost pochaba cerstva dvadsiatnicka. neskor zabil cloveka, zial, ma to nejak neprekvapilo. dovtedy sa chodi s krcahom po vodu... nechapem, ze niektori ludia si vobec neuvedomuju, ako riskuju. a potom sa cuduju a lutuju, preco sa im nieco zle stalo.

jana_eyre_2
15. jan 2024

@kiwi3 aj ja som mala takého spolužiaka.. bohužiaľ ten už po vodu chodiť nemôže, lebo v 19tich zomrel čo motorkou napálil do vlaku... Preto fakt nerozumiem že sa tu stále snažia nájsť nejaké nezrovnalosti v príbehu, aby mohli označiť autorku ako klamárku, akoby takýchto ľudí čo si myslia že sú nedotknuteľní nebolo vonku neúrekom..

simca06022011
15. jan 2024

keby islo auto oproti, vtedy by si bola v ohrozeni. Nabuduce chod vlakom a budes v klude. Bezne prebiehaju kamiony, to ci je nieco prehladne a ci nie, je na posudeni vodica a nie teba. MOj chlap keby zacne po nom niekto bulikat za jazdy, tak ho vysadi pri krajnici.
To ze chodi vzdy rychlo ho prejde, az ked nabura, alebo dostane par pokut... proste vie ako jazdi = nejdem s nim autom.

kiwi3
15. jan 2024

@jana_eyre_2 tak potom dobre, ze som to necitala. ale staci mi prispevok nizsie... najhorsie, ze takyto nezodpovedni ludia potom ohrozuju aj tych zodpovednych. a zial, casto nie len pri soferovani.

jana_eyre_2
15. jan 2024

@kiwi3 áno presne to som cely čas včera snazila vyjadriť.. toto správanie sa týka nás všetkých kto existuje na ceste, či ako šofér, alebo spolujazdec alebo ako cestujúci v buse - všetci sme ohrození ľuďmi ktorí nedodržujú pravidlá a tu sa hľadá chýba v autorke že sa s ním odviezla a potom si povedala svoje..

kiwi3
15. jan 2024

@jana_eyre_2 tak to su ludia, co bud nevedia rozmyslat v suvislostiach a do dosledkov alebo maju pocit, ze im vsetky pravidla dokonca ublizuju... len brat a nic nedavat, nic nedodrziavat, ak ide o ineho. uplne egoisticka existencia. to je paralelny vesmir pre mna. len blbe, ze u nas takych ludi je momentalne asi aj vacsina. neviem, kedy sa toto zmeni.

danielllka
15. jan 2024

Neospravedlnila by som sa za nič, ani za krik, či hystériu, ktorá bola oprávnená, je maximálne nezodpovedný nie len voči sebe a pasažierom vo svojom aute, ale aj voči ostatným účastníkom cestnej premávky, ako "jednoducho" prísť o život! 👎 Ty im nemáš byť za čo vďačná, že Ťa zviezli, lebo takou jazdou Ťa - Vás - mohli zviezť rovno do márnice! Nech sa odúvajú ako dlho chcú, spamätať by sa mali obaja! Tvoja mama by im mohla dohovoriť.

valeria_h
15. jan 2024

Detektívky z koníka idú bomby 🤣🤣🤣

aurora33
15. jan 2024

@simca06022011 konečne normálny názor 🙂 ja toto nepochopím, prečo k nemu sadla a teraz tu biadka a horda hysteriek s ňou že čo sa mohlo stat. Vsak vlaky chodia tak mohla ísť vlakom.

valeria_h
15. jan 2024

Radšej hysterka ako nezodpovedná krava ako niektoré tu. Veď vy sa zobudíte, keď už bude neskoro.

simca06022011
15. jan 2024

@valeria_h nic to nepomoze vrieskat po niekom v aute.

valeria_h
15. jan 2024

@simca06022011 To ešte málo urobila, takým kretenom by som dala po papuli.

simca06022011
15. jan 2024

@valeria_h ano to by pomohlo, aby rovno v jarku skoncili :D

valeria_h
15. jan 2024

@simca06022011 Ty si obiehaj kamióny koľko chceš, my ostatní budeme zodpovednejší.

simca06022011
15. jan 2024

@valeria_h kludne, vy robte kolony opatrne :D