Švagor sa do mňa zamiloval
Svagor sa mi priznal, ze sa do mna zamiloval. Povedal, ze mi to nevravk preto, ze v nieco dufa, bratovi by to nespravil a vie, ze ja manzela milujem a sme stastny.. Ze to vravi, ze ten pocit ho zoziera a dufal, ze ked to povie aspon mne, tak sa mu uľaví. Chvíľu som nevedela ani co povedat. Prekvapil ma lebo nevidame sa az tak casto, nevedieme spolu az take rozhovory aby ma naozaj vyslovene spoznal. Potom mi to doslo, povedala som mu, ze chapem, ze ho to zoziera, ale skor si myslim, ze sa mu paci ta predstava rodiny co ma jeho brat. Dieta, manzelku. Svagor je starsi a stále nenašiel tu pravú. Snazila som sa ho nejak "upokojit", ze isto najde aj on raz tu svoju. Nakoniec ma poziadal, nech to nevravim manzelovi. Odhliadnuc na moje pocity, ze sa citim teraz velmi neprijemne vo svagrovej spoločnosti, ja.. Ja kebyze si predstavim, ze to je opacne, ze to povie moja sestra mojmu manzelovi, chcela by som aby mi to povedal. Nemam tajnosti pred ním a trapilo by ma, kebyže to raz zistim a mi to nepovedal. Na druhej strane, manzel ma dobrý vztah a bratom, pomahaju si, bojim sa, ze tem vztah im pokazim.. Ale je mi divne nepriznat mu to. Asi mu to nakoniec aj poviem, ale chcela by som si precitat aj ine nazory prosím.
Zatiaľ to mužovi Nehovor. Netýka sa ťa to nič si voči svojmu mužovi zle neurobila. Na druhej strane švagor na teba hodil svoje bremeno a ty musíš niesť tajomstvo. Nevieš ako sa to do budúcna vyvinie a nahlodáva to tvoj vzťah s mužom. Pre teba samotnú je lepšie mu to povedať, ale citlivo a s rešpektom voci bratovi a ich vzťahu. Ja by som to teraz nepovedal a počkal ako sa to vyvinie. Najpravdepodobnejsie sa švagor z toho vyspí a bude vam obom priať. Ak by ale znovu nejako sa montoval medzi vás povedz to mužovi ale citlivo. On to pochopí nemyslím, že by sa hneval na brata keď ten nič reálne ti nerobil. Zatiaľ ale ochráň švagra a tvoje mlčanie ber ako službička jemu. Je to len chvíľkové poblúznenie nestojí za reč tvojmu mužovi. Určite tajomstva v manželstve môžeš mat.
Zachovavat dobry vztah medzi manzelom a jeho bratom na ukor vlastneho vztahu s manzelom? No ani nahodou.
Zamilovat sa moze kazdy, ale ked je niekto magor a vybali to takto na zadanu zenu a este od nej ziada aby toto drzala ako tajomstvo pred muzom, tak nech si to potom vyzerie a nech ma pokazeny vztah s bratom.
Ja by som to povedala muzovi ak je mozne, bez akejkolvek dramy a emocii. Len ako beznu informaciu, nech mu je jasne ze sa tym nemienim zapodievat.
Zachovavat dobry vztah medzi manzelom a jeho bratom na ukor vlastneho vztahu s manzelom? No ani nahodou.
Zamilovat sa moze kazdy, ale ked je niekto magor a vybali to takto na zadanu zenu a este od nej ziada aby toto drzala ako tajomstvo pred muzom, tak nech si to potom vyzerie a nech ma pokazeny vztah s bratom.
Ja by som to povedala muzovi ak je mozne, bez akejkolvek dramy a emocii. Len ako beznu informaciu, nech mu je jasne ze sa tym nemienim zapodievat.
@andreatytler presne tak. Len uplny hajzlik toto povie zene svojho brata . Total bez ucty ohladu ci lasky voci bratovi zasluzil by si feedback od jej manzela. Teraz sa ma pretvarovat ze nic sa nestalo hrat sa na stastnu rodinku a pritom mat neviditelne puto trapne “ tajomstvo” so svagrom podla vacsiny zien tu. Nech si to pekne vyriesia bratia medzi sebou. Ked svagor nevie kde su hranice . On je ten co mal byt ticho nie ona teraz .
Chudak sa Ti priznal nech sa mu ulavi a ty by si uz za muzom bezala mu to vyzvonit :( .
Keby Ta co i len chytil, presviedcal, hocico, tak ano. Ale on Ti to zatial len povedal
@andreatytler presne tak. Len uplny hajzlik toto povie zene svojho brata . Total bez ucty ohladu ci lasky voci bratovi zasluzil by si feedback od jej manzela. Teraz sa ma pretvarovat ze nic sa nestalo hrat sa na stastnu rodinku a pritom mat neviditelne puto trapne “ tajomstvo” so svagrom podla vacsiny zien tu. Nech si to pekne vyriesia bratia medzi sebou. Ked svagor nevie kde su hranice . On je ten co mal byt ticho nie ona teraz .
@miadi Ved to, ako sa vsetky idu hrat na stastnu rodinku a zachovat dobre vztahy v rodine. Nechapem.
Chudak sa Ti priznal nech sa mu ulavi a ty by si uz za muzom bezala mu to vyzvonit :( .
Keby Ta co i len chytil, presviedcal, hocico, tak ano. Ale on Ti to zatial len povedal
@ivik4
Ak je to teda take nevinne ze to netreba povedat, tak by to malo byt rovnako nevinne aj ked to povie a jej muz by teda s tym nemal mat problem.
@ivik4
Ak je to teda take nevinne ze to netreba povedat, tak by to malo byt rovnako nevinne aj ked to povie a jej muz by teda s tym nemal mat problem.
@andreatytler mna nemusis presviedcat o svojom nazore, ja niesom autorka, nezaujima ma,nepytala som sa 😀. Prepac, ale vazne. Ja si myslim to co som napisala
manzelovi nic nehovor, tie vztahy by sa nikdy do poriadku nedali. Stretavajte sa co najmenej, jemu casom do cesty prijde nova laska a toto preboli, zabudne a pojde inym smerom a uz bude dobre... je to cele blbe, ale srdcu sa tazko rozkazuje, ty to vies usmernit tak, aby sa ten pocit zamilovanosti postupne rozplynul...
Určite by som toto mužovi nehovorila. Keby išlo o neveru tak ja vždy som za to povedať pravdu, ale toto sú len jeho osobné zmätené pocity. Nehovor ak im nechceš úplne pokaziť bratský vzťah.
Určite by som mu to povedala . Ja pred mužom nemám žiadne tajnosti a keď už švagor chcel, aby to nikto nevedel , nemal to nikomu hovoriť a už vôbec nie tebe !
Od tvojho švagra to bolo fakt blbé. Načo ti to hovoril?!!! So svojimi pocitmi sa mal vyrovnať sám. Ak ho to priveľmi trápi, mohol skúsiť online terapiu.
Príde mi to z jeho strany dosť sebecké, že on si chcel uľaviť, ale tebe priťažil. A ešte chce, aby si mala tajomstvo s ním, pred jeho manželom.
Veľmi nepríjemná situácia. Ale za seba poviem, že ja by som sa bála, že sa to otočí proti mne, ak by som zostala ticho. Brat to môže nakoniec mužovi povedať aj sám, či už v nejakej ďalšej slabej chvíli alebo povedzme na nejakej oslave, keď si vypijú. A muž potom bude na teba pozerať asi úplne iným pohľadom, že prečo si mu to zatajila.
Inak všetky co tu radite autorke, aby sa priznala... ma vôbec nejaký dôkaz? Nema. Cize sa to všetko môže velmi ľahko otočiť aj proti nej. Nepoznáme totizto úmysly švagra
Inak všetky co tu radite autorke, aby sa priznala... ma vôbec nejaký dôkaz? Nema. Cize sa to všetko môže velmi ľahko otočiť aj proti nej. Nepoznáme totizto úmysly švagra
@lienka.7 tak buď si manželia veria, alebo nie . Aký dôkaz potrebuješ , keď niečo hovoríš svojej najbližšej osobe ?
@lienka.7 prečo by mala mať dôkaz? Prečo by si niečo také vymýšľala? A čo ak to bude naopak a brat pôjde bratovi povedať pravdu a potom autorka zostane za úplnú kravu v očiach manžela? Skôr sa jej to môže vypomstiť ak nič nepovie.
@andreatytler mna nemusis presviedcat o svojom nazore, ja niesom autorka, nezaujima ma,nepytala som sa 😀. Prepac, ale vazne. Ja si myslim to co som napisala
@ivik4 Ja nevravim ze mas zmenit nazor. Vravim ze tvoje zdovodnenie preco to nepovedat nedava zmysel.
Prečo to chceš povedať manželovi? Nechceš mať v rodine pokoj? Alebo sa chceš pochváliť? Švagra to prejde, určite ťa nebude milovať celý život. Neverím, že manžel ti hovorí úplne vsetko od A po Z.
Podľa mňa ako chlap ti poviem, nechaj si to pre seba. Možno ťa to chvíľu potrápi ale ak nebude otravný, vieš s tým žiť a neriskovať, že to ublíži partnerovi. Brat je brat. Mohlo by to spôsobiť, že už ho nikdy nebude brať tak ako dovtedy.

Ahoj, nepovedala by som to manzelovi - svagor si najde "tu svoju" a na teba zabudne. Hovorila si, ze sa nevidate casto, t.j.ta vlastne nepozna, cize laska to nie je.sama si mu povedala, ze skor sa mu paci zrejme ta predstava rodiny.
Zamilovanost vyprchne a uz si na to nikto nespomenie. Ak to povies manzelovi, bude to zbytocna velka chyba. V tejto veci nie si az taka "podstatna", ty si zijes dalej svoj zivot, podstatne su trvale vztahy a puta a nie zamilovanost, ktora moze lahko vyprchnut