Švagriná nekupuje nášmu dieťaťu nič a my pre jej dieťa stále
Baby ako by ste reagovali?
Svagrinnej kupujeme pre dieťa posielame vecičky co sa zapáči kúpime sem tam peniažky ona pre naše dieťa rovnako staré nic vôbec absolútne 🤷♀️ci narodeniny ani nepohlo mňa to strašne hnevá ze som taka tupá a pošlem lebo nežijeme doma
@a_alexandra_a Ktoré sa nám páčia pre malú malo byt s tím že nežijeme doma pošleme
A naco?
nekupuj bože, nevtieraj sa jej
Tak nekupuj, neposielaj ani ty.
Tuším som najhoršia
Ked chces nieco darovat, neocakavaj za to nejaku protihodnotu. Rob to nezistne, ak to chces.
a prečo jej ich kupuješ? Veď buď niečo spravím pre druhého lebo chcem a nečakám za to niečo a ak áno a nič nedostanem, tak s tým skončím. TAk si ujasni, prečo to robíš
Nechápem teda, na čo posielate. Veď sa staraj o svoje dieťa a nezahlcuj iných ľudí vecami, ktoré sa ti páčia. Možno o to dotyčná ani nestoji. A keď niečo daruješ, nemala by si za to nič čakať, ale robiť to preto, že chceš a nie preto, že čakáš protihodnotu.
Ja tiež kúpim, podarujem veľa toho, aj cudzím ľuďom, aj rodine, dokonca aj osadníkom dám 🤭 a nečakám od nikoho nič...Ak ťa to mrzí, tak na tvojom mieste by som s tým prestala a to hneď.
v prvom rade si musis sama pred sebou uvedomit a priznat preco to robis?
Lebo cakas nieco na oplatku? No tak si skusila, kupila, hovono si zato dostala, tak uz nic nekupuj.
Alebo preto, lebo chces, lebo ta to bavi robit druhym radost? Lebo vtedy to clovek robi z cistej radosti a necaka zato nic, absolutne nicovate nic.
Jej to mozno toez nie je prijemne, ze stale cosi kupujete. Mne osobne by to tiez vadilo. Nekup a mas hotovo
Aký máš dôvod kupovať? Na to má rodičov .Ty kúp svojmu dieťaťu
ked kupujes len preto, lebo na oplatku cakas dary aj ty - naco to robis ?
Chápem, že sa ti nepáčia reakcie. Avšak ak niekomu pomáham, tak pomáham nezištne, nečakám za to nič. Aj ja mám pár ľudí, ktorým niekedy niečo kúpim, pretože sa mi to páči a viem, že sa potešia. To, že sa potešia, preto to robím. Nie aby aj oni mne niečo dávali. To nie je pomoc, dávať sama od seba dary a čakať od druhej strany to isté. To je celkom slušné pokrytectvo.
neviem načo kupuješ..ved ťa nenúti
Ked pises ze nezijete doma , mozno ste na tom financne lepsie ako svagrina a ona nema na to aby posielala tvojmu malemu
mna osobne by to tiez mrzelo ale mozno ma dovod preco to nerobi
A jej sa páči čo jej ty posielaš? Lebo aj mne svokra nosila kadejaké kraviny na upratovanie, akože len sa nám to tu kopilo. O hračkách ani nehovorím. Museli sme to vyslovene zakázať.
hm neviem
- Svagrina nie je na tom financne dobre a teda nemoze si dovolit kupovat vam darceky, mozno aj to postovne k vam je pre nu drahe (?)
- Svagrina sa tesi, ze veci, co si nemozete dovolit, kupite vy (?) Podakuje sa aspon?
- Chce vlastne svagrina tie veci, co jej ty kupujes? Mozno neposiela nic, lebo dufa, ze ta to prestane bavit ich zahrnat vecami...
Tiez by som nekupovala, napr ja tiez nemam rada ked nam niekto nosi vecicky darceky pre dieta lebo to potom musim vracať, presne pre toto ako ty, ocakavaju naspäť... a este dajme tomu ja mam jedno a znama ma 2, tak vzdy budem v minuse, skaredo povedane ale je to tak. Rozmyslat co kupit, minat peniaze a to zbytocne... nekupujte si ni , kedze ona vam nekupuje asi to bude tym ze nato nema nervy a nestoji o to. 😁
a mozno o to svagrina ani nestoji a tie veci najdes tu na konovskom bazari, ebo sa ich chce zbavit. tiez sme pri prvom dietati mali taku "dobru dusu", co si myslela, ze iba v anglicku su obchody a vypredaje, ze slovensko je diera a nic sa tu kupit neda. a vzdy ocakavala fotky, ako nasa dcera to oblecenie od nej nosi. a my sme mali byt nekonecne vdacni. ja z duse neznasam, ked mi niekto kupuje pre deti cokolvek. pretoze si kupim take, ake chcem ja. ci oblecenie, ci hracky.
Ono vseobecne, ked niekomu ukazem nieco, co sa mi paci, tak to neznamena, ze to fakt potrebujem ci mam kde dat 😂
a naco jej posielas a este aj peniaze ak by bola vdacna kupi vam na oplatku aspon malickost ale takto ? skonci to a svojmu si kup sama
@anjelicek26 máš to opačne, páči sa to autorke tak si zmyslí, že sa to rovnako bude páčiť švagrinej.
Koľko rokov majú deti?
Tak nekupuj a nebude Ťa nič rozčuľovať
Darceky kupujem, pretoze mam danu osobu rada a mozem si dovolit kupit. Necakam, ze dostanem nieco hmotne spat.
Prehodnotila som to veru nepošlem už nič a teda teším sa ze aspom kus som jej urobila radosť. Ale teda tam to už končí
Možno ti tým chce dať najavo, aby si jej prestala stále niečo kupovať a dávať. Mnohí ľudia to nemajú radi, radšej si kúpia sami to, čo sa im páči. Čiže, prestaň s tým.

A prečo kupujete veci, ktoré sa jej zapáčia? Ste jej donor, alebo čo?