Svokra vzala vnuka za exmanželkovými priateľkami
Ako by ste reagovali na situáciu ktorú sa dozviete úplne náhodne?
Možno si myslím zle a preháňam ale vôbec sa mi to nepáči. Svokra si zobrala na víkend 2r vnuka. Môj manžel mal predomnou vzťahy a svokra je kamoška s jeho ex. Počas toho víkendu prijala návštevu jeho ex a ďalší deň išla s našim synom k druhej ex na kávu. Pritom ani to nespomenula ani nenaznačila s akými osobami sa môj syn stretáva. Dozvedela som sa to po 4 mesiacoch úplnou náhodou na úrade kde bola zároveň tá ex a prihovorila sa ku mne aký je už syn veľký keď ho videla naposledy u babky a tak som sa dozvedela kam sa s ním chystala na ďalší deň. Som to vravela mužovi a ten ako problém nevidel, v podstate sa nijako nevyjadril. Od tej doby som svokre prestala veriť a nemám z nej dobrý pocit. Vôbec sa mi tieto tajnosti nepáčia. Vy by ste s tým boli ok?
Povedala by som jej ze sa ma to dotklo a ze som z toho smutna lebo nechces aby sa tvoj syn stretaval s mizovymi Ex.
Mne by to tiež prekážalo, ale… Návštevy u nej doma asi nemôžeš zakázať, ona je pani domu, ona si môže pozvať koho chce. Druhá vec je, že išla s vnukom na kávu ku ďalšej. To jej môžeš povedať, že nech s malým nechodí kade-tade.
V každom prípade, povedz jej, že s tým nie si ok a bola by si radšej, keby sa tvoj syn s bývalými jeho otca nestretáva.
nechápem kde je problém...
mne by to absolútne nevadilo. Ale ja som vyrovnaná a neriešim manželove ex a teda nediktujem starým rodičom, čo môžu alebo nemôžu robiť s našimi deťmi. Nerobím problémy tam, kde nie sú.
to vážne...veď tvoje dieťa nevie, kto je tá teta...pre neho je to cudzí človek, nejaká kamoška jeho babky....ale pravdepodobne máš problém v hlave ty...ublížilo to nejako tvojmu dieťatu? absolútne nie...počkaj keď vyrastie a zaľúbi sa do dcéry ex tvojho muža...to už budete rodina 😁
Samozrejme , že by mi to vadilo . Svokra nech sa stretáva s kým chce , ake ťahať moje dieťa k muzovej ex je úplne mimo a ešte keď nibto robí za chrbtom .
A co ti na tom naozaj najviac vadi? To, ze tvoje dieta stretlo nejaku cudziu tetu, ktoru ten tvoj z nejakych dovodov vymenil za teba, takze ty si v niecom ovela lepsia ako tie byvalky. Druha vec je, ze ty nemas ani najmensie pravo diktovat s kym sa tvoja svokra stretava. Ak bolo o dieta nalezite postarane, tak ho babka mohla zobrat hocikde. Aj na kavu k svojej kamaratke.
Nevadilo, kym tam netaha muza 😁
Bola by som rada ze mi svokra postrazi dieta a urobila by som si paradny vikend s muzom. A exke by som povedala aku mam super svokru ze si maleho takto zoberie na vikend a aj svokre by som povedala ako si to vazis.
Ty si pred otcom svojho dieťaťa nikdy nikoho mala? Čo ak tvoj syn niekedy stretne náhodou niekoho kto bol.tvoj.ex?
Teraz si naozaj budem myslieť že som padnutá na hlavu 🤷
Mas problem s manzelovymi exkami?
Mas obavu, ze by ho mohli chciet naspat?
Mas obavu, ze na tom cielene pracuju?
Mas obavu, ze staci, ze sa v jeho zivote tie dve spomenu a jeho zaujem o ne znova v plnej sile ozije, zacne sa kontaktovat a udrziavat s niektorou z nich znova vztah?
Vie svokra, ze ti jeho exky vadia?
Ma svokra zaujem, aby sa jej syn k niektorej z nich vratil? Cielene na tom pracuje?
Lebo za inych okolnosti to, ze vzala svokra tvojho syna k muzovej exke na navstevu, problem nevidim.
Ak su tam vsetci s minulostou vysporiadani, tak sa nic nedeje.
Mas problem s manzelovymi exkami?
Mas obavu, ze by ho mohli chciet naspat?
Mas obavu, ze na tom cielene pracuju?
Mas obavu, ze staci, ze sa v jeho zivote tie dve spomenu a jeho zaujem o ne znova v plnej sile ozije, zacne sa kontaktovat a udrziavat s niektorou z nich znova vztah?
Vie svokra, ze ti jeho exky vadia?
Ma svokra zaujem, aby sa jej syn k niektorej z nich vratil? Cielene na tom pracuje?
Lebo za inych okolnosti to, ze vzala svokra tvojho syna k muzovej exke na navstevu, problem nevidim.
Ak su tam vsetci s minulostou vysporiadani, tak sa nic nedeje.
@moonlight1210 to si nemyslím
No neviem.Mne by skôr vadilo, že mal môj muž toľké ex, že si s nimi aj svokra vytvorila vzťahy. 😂😂😂 Dieťaťu je to jedno a pokiaľ je o neho postarané,neriešila by som. Tak jej ho už viac krát nedaj a vyriešené.
Nevadilo by mi to, pre 2r dieťa je to len cudzia teta. Bola by som rada že svokra postrážila a ja by som mala čas pre seba.
Bolo by mi to úplne fuk. Teda za podmienky, že muzova ex nie je nejaká sialena stihacka, ktora ho dodnes potrebuje presvedcit, ze sa zle oženil a ona je tá pravá. Inak nezáujem, nech sa svokra vnucatkom chváli, kde len chce.
Nevadilo by mi to, je na svokre s kým sa stretáva a z popisu nemám pocit, že by kvôli tomu zanedbávala dieťa. Partner tam nebol, naším vzťahom som si istá, jeho EX pre mňa znamenajú to, čo akékoľvek iné ženy.
Mne príde divne že svokra udržuje takéto kamarátske vzťahy s dvomi ex tvojho muža 🤷♀️
@1ryba nemusí mi hlásiť každý krok, navyše keď sme s mužom začínali tak nemala na tú ex pekného slova a kade čo som sa od nej dozvedela,preto mi je zvláštne že sa k nej dotrepe na kávu. Nech si chodí ale nie s mojím synom
2 ročne dieťa nemá šajnu,u koho boli na návštevu. Už si to ani nebude pamätať v okamihu,ako pôjdu preč.
Povedala si jej to? Či len doma do vankúša nariekaš?
Povedala si jej to? Či len doma do vankúša nariekaš?
@koniarova jasné zatiaľ do vankúša,ale podľa všetkého som ja tá divná a vlastne by som s tým mala byť ok a nemala by som jej vravieť nič. Mám byť vďačná za postráženie dieťaťa, držať hubu a krok
tak jej ho potom ani nedávaj, keď ti takéto banality vadia. Nemusíš držať hubu a krok, ale v prvom rade buď rada, že vám malého postráži, že máte výborné vzťahy. Naozaj nemáš na čo žiarliť
2 ročne dieťa nemá šajnu,u koho boli na návštevu. Už si to ani nebude pamätať v okamihu,ako pôjdu preč.
@jaskolka tak ktovie koľkokrát sa to ešte zopakuje, keďže je to úplne ok
Prehanas...ziaden problem v tom nevidím...sama píšeš ze sa kamaratia...tak je normálne ze sa babka rada pochváli vnucatom...
Prehanas...ziaden problem v tom nevidím...sama píšeš ze sa kamaratia...tak je normálne ze sa babka rada pochváli vnucatom...
@rachel36a možno preháňam,len vám sa to ľahko takto napíše keď ste nič také nezažili
tie exky sú nejaké asociálky?
A čo je zlé na tých ženách? Len označenie ex? Sú slušné, majú doma upratané, nefajčia doma? Mne by vadilo, že neviem kde sa dieťa nachádza inak nič. Pre ňu sú to rovnaké kamošky ako bývalé kolegyne. Pokiaľ samozrejme neintriguje aby sa k nejakej z nich syn vrátil.
Autorka a keby tvoja mama vzala dieta na kavu ku kamoske, ktora je zhodou okolnosti byvala frajerka tvojho muza, tiez by si takto vyvadzala?

Nebola. Ak si berie vnuka tak nech sa mu venuje a nebeha po lavičkách s kamoškami
To môže inokedy