icon

Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"

18. máj 2022

Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.

rawmamka
15. jún 2022

@klaridka Mne jej bolo na začiatku ako sa to prevalilo neskutočne ľúto, ale časom, ako som videla ako neuveriteľne silnie, prekonáva sa, neustále sa posúva dopredu a pritom zostáva úprimná, verná sebe a svojim deťom, milá, zábavná, prirodzená, tak som si uvedomila, že ľútosť nahradila neskutočný obdiv, čo dokázala, ako sa tomu celému postavila čelom a napriek všetkému a všetkým, ktorí jej hádzali polená pod nohy, to prekonala a môže byť na seba právom hrdá ❤.

soldi
15. jún 2022

@rawmamka
@klaridka dakujem za povzbudzujuce a mile slova ❤️

rawmamka
15. jún 2022

@soldi Nemáš za čo, veď je to čistá pravda, bez akéhokoľvek prikrášľovania 🙂.

iveta1970
15. jún 2022

Myslím že keby na rovinu povedal, že zlyhal.... a že proste neodolal nejakej XY ....tak asi by mal väčšiu šancu , že mu po čase žena odpustí ....ako takto. U mňa by skončil....takto s nej robiť debila....no teda....hrúza...

oblecenie99
15. jún 2022

@sherynkamalinka Tiež mám pocit, že sa to nestalo prvýkrát. Lebo keby začal rozprávať o tom, ako to bolo, a priznal by sa, tak by nasledovala otázka: a bolo to prvýkrát? a hrozí, že by sa znova zamotal. Ja sa mu ani nečudujem, že to nechce pred ňou rozoberať.. Boh zná, čo všetko pred ňou so seba vypotil, hrozí mu, že ona sa na to pamätá, bude konfrontovaný s tým, že súčasná verzia nesedí s predchádzajúcou a je v riti. Sú takí ľudia, čo by si neveru nepriznali, ani keby boli prichytení inflagranti s druhým v posteli v tom najlepšom a nad nimi by svietil blikajúci billboard so šípkou smerujúcou na neho, že práve ťa podvádza. Zvolil si pre neho najrozumnejšiu taktiku: zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať a nič nevysvetľovať navyše. A manželka je z toho nešťastná (pochopiteľne), on sa už cíti na koni a ako veľmi správne niekto vyššie poznamenal: varí ju ako žabu.

martinagnidova
15. jún 2022

Akože neverila by som mu ani jedno jediné slovo... Dokonca ani tu spolužiačku... Co sa týka tej appky, nevidím nič zlé na tom.. Tiež som minule sama navrhla mužovi, že či si nedáme také appky, on robí v zahranici, veľa cestuje, ja chodím rada behavat, bicyklovať cez lesy, človek nikdy nevie co sa môže stať a potom neviem kde by ma kto hľadal... 😂 Jedine medveď asi by ma našiel.. 😂 A ten by mi nepomohol. Len ta jeho dovolenka nie je asi uplne s kostolnym poriadkom... Noooo... Neviem, nechcem byť za tu" múdru "ženu na koňovi. 🤭

iveta1970
15. jún 2022

Možno to skončí tak ako moji známi. Obývajú dom, ona má jedno poschodie, on druhé..... žijú ako cudzí ľudia už roky. Dcéra už má svoj byt.Nebavia sa skoro vôbec a kvôli peniazom zostávajú ,,uväznení " v jednom dome.

mihulam
15. jún 2022

@gretuska77 presne si to vystihla. vsetko obratit vo svoj prospech a dat mu za pravdu ze ona je ta zla tak radsej ide prec. tym mu sfukne vietor z plachiet. 👍

rawmamka
15. jún 2022

@iveta1970 Možno praktické, ale neskutočne smutné 😔 .... takto zahodiť svoj život.

janickacrazy
15. jún 2022

@rawmamka ja poznám horší prípad, rozvedení, rozvadeni starší ľudia, tlačia sa v 2-izbaku, pekného slova nemajú jeden na druhého, peniaze nemajú, tak musia bývať spolu, smutné ozaj

sherynkamalinka
15. jún 2022

@iveta1970 tiez taky par poznam,dokonca maju milencov...pre mna chore..

rawmamka
15. jún 2022

@janickacrazy Niekedy sa potom zo správ človek dozvie, že partneri, ktorí mali dlhodobé problémy, nezhody mali konflikt, ktorý skončil zranením alebo smrťou jedného z nich prípadne oboch ☹ a preto si myslím, že ľudia by nemali zotrvávať v nezdravých, nešťastných vzťahoch a ako výhovorku použijú známu formulku "kvôli deťom" alebo "kvôli majetku, bývaniu".

cacianka
15. jún 2022

Silno držím palce, pre rozumne riešenia
Je pravda, že ak je byť/dom spoločný majetok, nemôže ho do rozvodu vyhodiť. Max požiadať aby sa vysťahoval, ale ak odmietne....
Už len rozvod a vysporiadanie BSM.
Na výlety a dovolenky by som ani ja nechodila s ešte manželom, by som sa dogrcala hrať takéto dyvallo za čerstva, niekto to však dokaze. Ja nie.

klaridka
16. jún 2022

@rawmamka Mne jej nebolo ľúto, cítila som, že je veľmi silná žena a , že odpútať sa od toho vola jej prinesie ešte viac energie, pozit.myslenia, slobody.... predpokladám, že už naozaj cíti úľavu, muselo to byť veľmi ťažké a náročné obdobie a som rada, že sa nedala psychicky zdeptať a ovládať... a zachovala si svoje "JA".

rawmamka
16. jún 2022

@klaridka Mne jej bolo ľúto, ale len kým som ju postupne nespoznávala cez jej krátke príbehy zo života, inak to tu na anonymnom fóre ani nejde a intuíciu nemám tak dokonalú, aby som to vycítila už zo samotného nicku žienky.

rawmamka
24. jún 2022

Natrafila som na krátky článok o tom, ktoré ženy sa najčastejšie stávajú milenkami zadaných mužov...... https://zensky.cas.sk/clanok/2633491/podla-toht... Aj v tomto prípade to sedí - muž v spokojnom vzťahu, kde sa žena snaží, aby rodina fungovala, ale klasicky deti, domácnosť, financie,.... bežné problémy, ktoré muža "unavujú" a potrebuje zrelaxovať 😒 , identitu milenky tají, pretože je z jeho (a zrejme aj ženinho) blízkeho okolia a škandál by bol na svete, a o to on nestojí, pretože jemu prioritne išlo o oddýchnutie si od problémov, načerpanie sily, potešenia a bezstarostnosti, ktoré mu manželka prirodzene zaťažená rodinným životom už v takej miere neponúka a preto loví inde, ale rád sa vracia domov, kde má full service a v spoločnosti status šťastne ženatého muža s rodinkou.

pipistrel13
30. júl 2022

@1angelika ano to je v tejto diskusii najvacsi problem😀

zdenkastanka
30. júl 2022

Ahoj, ako sa to dalej vyvija so sestrou a jej muzom, ak sa smiem spytat?

marca12
30. júl 2022

@zdenkastanka tiez by ma to zaujimalo

autor
1. aug 2022

Dievčatá, pomoc! Dnes zistila sestra meno tej k...., intuícia bola správna, je to jeho klientka, dokonca včera boli spolu na svadbe, intuícia zabrala, dnes sa mu vlúpala do bookingu, v jednom je ona ako hosť cez jeho účet! Rozmýšľa, čo teraz,či ju kontaktovať, nejaký plán chystáme!

eeffka
1. aug 2022

vy ste nejake chudery? proste vypakujem muza a cau. Nie zo seba robit uboziacku trapnu.

ejbyk
1. aug 2022

a keby ste ju akoze kontaktovali tak co?! ona ja isto spokojna vo vztahu "novom"....
tu už len treba kontaktovat pána "manžela" a žiadať podpis na rozvodovej listine....
však oni maju rozbehnutý vzťah, možno vážny už aj....
tu by som ja už nič nezliepala...už by mi boli obaja ukradnutí....

mirage
1. aug 2022

Aky plan chystate? Nemate trocha sebaucty obe?

hope87
1. aug 2022

Akoze on bol s tou jeho milenkou(klientkou) na svadbe? To je chumaj. Cize segra to zistila cez ten booking? A ako to medzi nimi aktualne je? Stale sa neodstahoval? Rozpravaju sa? Ako funguju? Podala ziadost o rozvod?

michaela16
1. aug 2022

Nečítala som všetky odpovede, ale podľa toho čo píšeš je zjavné, že má milenku. Neprejde týždeň, čo by sa tu neobjavili takéto smutné príbehy. Zdá sa to iba mne, alebo sa tento svet už v kravskú prdel obracia???! Mne to už pripadá, že podvádzanie sa stáva,,in" vytrácajú sa ľudské hodnoty, úcta a morálka...

ruzovakrava
1. aug 2022

Zostalo mi nevoľno 🥴 načo by ste ju kontaktovali? Načo sa v tom tak dlhý čas rýpete a sliedite? Už keď sa písal úvodný príspevok bolo nad slnko jasnejšie že má pomer. Nie je to jedno s kým?
Zahmlieva, zatajuje sa, má výjazdy, bez milosti von z domu, buď on alebo ona s deťmi! Obaja sa jej určite škeria za chrbtom.
Mimochodom, na svadbe bola sestra s tým chudákom? Normálne, teda spoločensky, spolu naďalej fungujú? 🙈

autor
1. aug 2022

Boli na svadbe, kde boli pozvaní už dlho predtým, ona šla kvôli nemu, nebavia sa, ta ženská je rodina nevesty, a klientka sestrinho muža, segra mi hneď povedala, že z nej mala divný pocit, tak čudne na ňu zazerala...dokonca jej dala pusu pri rozlúčke, aj jemu, ako by nič! A toto musel byť už nie prvý pobyt v apartmáne, ten čo našla, bol v inom termíne 😈 No neviem, ale na ja sestrinom mieste by som jej urobila taký cirkus, že až! Tak vie, že má deti, rodinu, ženu a chodí s ním po hoteloch...no ja neviem,ale teraz mám chuť ja osobne jej vyšklbať všetky vlasy! Ako jasné, on je hovädo v prvom rade, ale keď suka nedá...

autor
1. aug 2022

@eeffka Aké chudery? Slušne by som sa jej opýtala, či jej nevadí, že práve rozbila rodinu a zničila život celej rodine, deťom! Zaslúži si taký ,,tvor,, úctu??? Také nervy teraz mám, že ja osobne by som ju vyfackala za sestru!

autor
1. aug 2022

@mirage Neviem, ja na jej mieste by som za ňou šla a opýtala sa jej, či jej nevadí, že rozbila rodinu!!! Veď vedela že má rodinu, deti...čo je toto za sviňu?

bessie12
1. aug 2022

ale ved ona je slobodna. Moze si spat s kym chce. Skor by som konfrontovala muza. To on ma urcite povinnosti voci rodine. Nie ona.