Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
To je pekne, ze si oddychol a tvoja sestra sa moze aj pototo z takeho debila. Ked mal tie gule tam s nou ist, tak nech ich ma aj teraz ked sa ma priznat. Mohli mat aj 4 izby, staci ked boli spolu v jednej 5minut a potom si kazdy isiel do svojej. Neviem si predstavit ist tajne ani na veceru so spoluziakom a nie este na noc niekam do zahranicia. Ja by som mu neverila uz ani Ahoj. Sestra nech sa da co najskor dokopy a kopne toho odpocinuteho chuja do prdele.
Toto je silná káva. Akože appku mať v mužovom mobile aby som si to skontrolovala je cez. Ale tiež je cez, čo on robí. Po pravde neviem akoby som sa zachovala, keby sa stretol, že na kávu keď mal pracovnú cestu a dovi čau, tak okej, to chápem, lebo všetci máme nejakých známych zo školy, z predošlého zamestnania a tak, ale toto je moc.
... a šťastne žili, kým nezomreli.." :D
@1radula1 Už som písala, že apku majú obaja na FB, to nie je nejaké tajné sledovanie, kukla na to, lebo sa jej neozval, či dorazil v pohode, čo bežne volá 2 krát za deň. Jednoducho to asi zabudol vypnúť, inak tomu nerozumiem...a práveže priznal, že na žiadnej služobke nebol, bol to normálne plánovaný výlet (inak to neviem nazvať) so starou známou, ktorá ho údajne zavolala a on v pohode šiel...
@1angelika My si navzájom zdieľame svoju polohu v Apple zariadeniach s partnerom, kamoškami a s polovicou rodiny... Za prvé z bezpečnostného hľadiska či už danej osoby alebo toho zariadenia keby sa stratilo, za druhé ak na seba niekde čakáme aby sme sa ľahšie našli a za tretie nemáme pred sebou tajnosti... Je to úplne normálne podľa mňa.
Snáď tej bajke tvoja sestra nenaletela ?!
To je idiot- on sú ide oddýchnuť od ženy a deti s kamoškou......???? Fuuuu nič jej nerád, nech urobí ako chce a cíti ale ju vypočuj a bud jej oporou.
Keď tvoja sestra nevie, ako z toho von, či mu veriť či nie, a rozvádzať sa pre toto nemá chuť (či nebodaj možnosť...?) ja by som na jej mieste využila tento parádny precedens vytvorený mužom, zbalila sa a išla na výlet s kamošom, ktorý dobre pozná miesto určenia, predsa len, nech nezablúdim.. samozrejme striktne oddelené izby, stretnutia len počas stolovania, ináč ani náhodou, a kľudne si môžme nechať zapnutú aj tú appku ;)
Jedného takého "oddychujúceho" náhodou poznám, ten sa tiež chválil, že zistil, že bol na tom istom školení ako jeho EX a aby chudinka nebola s nejakou neznámou na izbe (priraďovali sa v rámci školenia), tak sa dohodli, že budú spolu tie tri dni, však čo... Čiže ja verím tomu, že sa môžu stať takéto "náhody" :D
Aby som to zjednodušila: keď tvoj švagor parádne nepretiahol tú kamošku, tak som jeleň.
@1angelika tak ja napr. s muzom tiez zdielam my location, tak isto aj s nablizsimi kamaratmi, mamou a bratom, zdielame si navzajom. A vobec mi to nepride divne 🤷♀️
@autorka toto keby mi moj muz zadrel, takyto “love story in Hungary” tak by som mu asi ten telefon oplieskala o hlavu. Ta co to pise tie romanticke pribehy Rosamunde Pilcher, sa moze oproti nemu schovat.
Bolo to asi takto:
On si uz dlhsie naplanoval vikend s milenkou v Madarsku, pretoze tam ich nikto nepozna, mozu sa tam v pohode drzat za ruky, bozkavat, ist na veceru a nahlas sulozit v hoteli bez odsudzovania 😈
Zene narozpraval, ze ide na sluzobku, aby mal alibi. Akurat ona ho prekukla (pises, ze najprv zatlkal, s cistym svedomim by si 1. nevymyslal sluzobku 2. Ak by na to prisla nezatlkal by na zaciatku), co on necakal a preto z jeho spisovatelskeho slepeho creva narychlo vypadol tento pribeh o spoluziacke, jeho dobrotivosti robenia butlavej vrby v casoch socialnych sieti a sofera v casoch GPS navigacii a zaklincoval to oddelenymi spalnami, na ktore samozrejme neminul zo spolocneho manzelskeho imania ano cent! 🤣
P.S. aj na skolske kolo poviedkovej sutaze slabe
@1angelika toto je pointa? Mobilná appka?
@matovicova Tak toto som jej aj navrhla, zdá sa mi to dobrý nápad...ale ja nechápem ženu, ktorá dokáže ísť na výlet s mužom, o ktorom asi vie, že má rodinu, ak sa teda fakt rozprávali o starých časoch... Čo je toto za ženskú, že ju netrápilo, že muž má doma rodinu a ide s ňou na výletík? A vraj má muža...Ja fakt nerozumiem, je to celé divné 😒
@katarinka89 tak určite to má súvis s celým problémom, ak ho manželka sleduje bez jeho vedomia tak ďakujem pekne žiť v takom vzťahu...
@oblecenie99 Dík, pošlem ju teda na výlet s kamošom, keď je to tak v pohode, super nápad! Ale fakt nechápem, super vzťah mali, nikdy sa nepohádali a teraz toto 😒 Čo tým mužom fakt šibe už?
Nemala kontrolovať kde sa nachádza 🙂 podľa mňa keby chcel, povie, ze bol s kolegom / kamarátom a ozrali sa lebo mal toho vela... Na co by jej hovoril o kamarátke, ak by to nebola pravda... Ja by som mu verila, ja ma tiež kamosova chodím s nimi von , dokonca jeden u nas aj párkrát prespal, ked manžel bol na skuzobke a my sme si spravili filmový večer. Je to kamoš zo zs a poznáme sa 20r...muz o tom vedel, nevadilo mu to... Ak by som ho chcela podviest, tak by som tak spravila bez toho aby o tom vedel. Všetko je o dôvere
@leni1977 ok, prepáč, nestíham to všetko čítať. Nebudem sa už k tomu vyjadrovať , podľa mňa je to choré no nikoho nesúdim, pre koho je to užitočná vec, nech to používa. Neviem čo si o celom príbehu myslieť, asi to všetko s kostolným poriadkom nebolo keď jej to nepovedal vopred kam ide ale až potom keď ho "vyšetrovala" ..
Tak akože nie je normálne, že ešte niečo takéto aj naplánuje proste, to podľa mňa zaváňa ešte by som povedala niečím vážnejším.
@ada309 Je to pravda, bohužiaľ...
@1angelika ja žasnem nad mentalitou niektorých jedincov- bez urazky.... bolo vysvetlene, že vzájomne ju majú....čítaš s porozumením? Mne sa zdá ze preskakujes autorkine príspevky.....
Takáto kritická by si bola aj v prípade, že by si bola na mieste jej sestry ty? Ty by sú riešila appku a nie to kde a s kým je tvoj muz?
@sonia_wiener Áno, možno to bola blbá náhoda, ona na to ( nechcene) prišla, on to priznal...Ale čo ďalej? Čo s takým mužom? Čo ak klamal aj pred tým a bude znova?
To je riziko ak s ním zostane- že nevie na com bola, je a bude....
@kate_cs Zrejme to mali obaja potvrdené, on to asi zabudol vypnúť? Fakt neviem...
@katarinka89 už som napísala babe, ktorá ma upozorila, prepáč, nestíham všetko čítať - to si zase preskočila ty a nemám potrebu urážať tvoju mentalitu
@1angelika neviem co som preskočila.....🤔

@matovicova a to načo akože? Keby nebola ona tak by bola iná, muž sa ma chovať podľa toho či je zadaný alebo nie, aj keby ho na výlet volala Pamela Anderson.